Taj zivot je moj nove epizode


.Starije epizode.                   .Novije epizode.



Taj zivot je moj 62 epizoda
Bahar kaze Atesu da je nemoguce da joj to nebi mogli napraviti, niti njena majka niti otac kao ni Efsun. Bahar sva uplakana grli ATesa govoreci mu da joj to nebi mogli uraditi definitivno. Povodom Mehmetovog oslobadjanja prave zabavu. Dok su svi na zabavi i provode se Ates i Bahar dolaze i to Bahar sva uplakana i izbezumljena. Ates pita Bahar je li dobro a ona mu kaze da mora na vazduh. Dok se svi vesele i gledaju vatromet,. Ates i Bahar stizu. Ates kaze Mehmetu da je zapravo njegova rodjena kcerka Bahaar a ne Efsun te da su sviju lagali Ilijas i Nuran kao i Efsun koja je sve to znala te mu daje dnk test. Svi su u soku nakon saznanja istine. Mehmet i Hasret su nakon sto su se uvjerili u sve dolaze do Bahar kao njeni pravi roditelji te placuci gledaju jedni u druge. Efsun i njene tetke ostaju bez iceg kao i Ilijas koji je odlucio da sebi oduzme zivot vjesanjem. Ilijas se objesi a Bahar dolazi i ugleda ga kako visi..




Taj zivot je moj 61 epizoda
Efsun kaze sudiji da je ubila Jusufa Nuran Demirdzi a ne Mehmet Emir. Svi su bez rijeci. Efsun isprica kako je deda Jusuf dao na usvajanje kod Nuran i Ilijasa kada je bila tek rodjena. Zbog straha da je ne izgubi Nuran je bila primorana da ubije Jusufa sto je i uradila. Efsun sudac naravno dat ce kaznu zbog prikrivanja dogadjaja. Mehmet je oslobodjen. Ates pita Ilijasa da li je on znao za to a njegova sestra kaze da nije.. Hasret i dalje sama sjedi u sudici. Hulija nabraja Efsun kaze joj kako je mogla da suti svo ovo vrijeme i kako je svima govorila da Efsun nesto mulja sa Nuran ali da je niko nije slusao niti joj vjerovao. Arda kaze da od sada Mehmet nece uci u holding niti u tu kucu a da ce ons ve preuzeti. Ates dovodi Bahar na mjesto gdje im je izgorila kuca i daje joj pismo koje je Nuran slala Jusufu i njenu sliku kada je Bahar krenula u drugi razred te iako nakon svega toga sto je Bahar procitala i vidjela nije vjerovala, Ates joj na kraju daje dnk test koji pokazuje da je kcerka Mehmeta ona, Bahar. Bahar je bez rijeci, sva u soku.

Taj zivot je moj 60 epizoda
Mehmet pita Huliju sta to radi a ona mu kaze da ne zeli da njega okrive da je ubica jer ona zna da nije takav. Hulija kaze da moraju sakriti les prije nego dodje policija. Policija dolazi. Mehmetu kazu da su policajci dobili dojavu da se u njegovom dvoristu nalazi les te da ide s njima u policijsku satnicu te da ce ostali pretraziti avliju. Mehmet pita Huliju odakle je znala da ce doci policija i ona mu kaze za poruku koju je dobio na telefonu. Policija je zatekla Huliju kako kopa zemlju. Policija pronalazi tijelo u dvoristu te optuzuju Mehmeta,. Dok se Efsun brineKada Bahar kaze tetki da je Jusufa ubila njena majka Nuran ona ne moze vjerovati. Mehmeta su odveli u policiju na ispitivanje, ispituju ga sto je i kako ubio Jusufa i zasto ga je zakopao u dvoriste. Kada donose suci odluku u vezi slucaja Mehmeta onda Bahar trci da stigne na presudu ali Efsun zaustavi suca da kaze i izrekne presudu te mu kaze da ona zna sta se desilo i da nije tako stanje kakvo su oni izrekli.


Taj zivot je moj 59 epizoda
Arda saznaje da je Mehmet pozvao na sud zbog imanja i ljut je zbog toga. Odlazi do Mehmeta i kaze mu da mu nije stalo do njega i majke. Efsun i Bahar nazovu Ismaila da dodje da je Ates jako lose. Efsun i Muge odlaze sa Ismailom kuci a sa Atesom ostaje Bahar koja ga nije mogla ostaviti u tom stanju. Ates i Bahar napokon porazgovaraju nakon svega sto se desilo i onda se pomire. Sakine dolazi kuci i kaze svima, Mudzeli i Efsun sta je uradila da je rekla Mehmetu gdje se nalazi Jusufovo tijelo. Fikret zeli da ozeni Guleser. Hulija i Arda preslusaju poruku gdje se nalazi tijelo Jusufa. Arda sumnja da je Mehmet zakopao Jusufa te snimi snimak na cd. Hulija mu kaze da ne smije reci niti odnijeto policiji taj snimak jer Mehmet to nije uradio to je neko drugi ko im smjesta. Efsun kaze SUltan i Mudzeli da odu i prenesu les inace ce se sve saznati. Hajretin i Hulija kopaju u dvoristu kako bi nasli tijelo. Hulija kopa po basti da pronadje tijelo. Hulija ne moze nista pronaci. Nalazi je brat kako kopa rukama.


Taj zivot je moj 58 epizoda
Hulija kaze sinu koji je dotrcao nakon sto je Hulija vrisnula da je htjel Sultan gurnuti ali joj niko ne vjeruje. Efsun nazove tetka Sultan i kaze da je zatocena u konaku i da joj dodje pomoci. Arda zove Mehmeta i trazi od njega da dodje da mu majka nije nimalo dobro ali Mehmet odbija ne zeli doci. Fulija nazove Mehmeta i kaze mu da je Hulija pokusala da skoci sa terase. Sad se zakljucala u sobu. Muge je ljuta n Ardu ne zeli pricati s njim. Efsun je sada dobro. Arda saznaje da je Mehmet pokrenuo parnicu da preuzme svo bogastvo koje je prepisao Huliji. Bahar i ATes su posvadjani ne zeli Bahar da ga cuje. Bahar je pomislila da je Ates zelio da ode u Svajcarsku bez nje jer je vidjela jednu kartu ali ATes nije zelio da je napusti nikada ali ne da da joj objasni. Ates zove Ismaila i sve mu to isprica. Efsun i Bahar napadnu neki manijaci i ATes se igrom slucaja tu nadje te ih pokusa spasiti ali njega namlate razbojnici koji su bili pored tog manijaka. Bahar je sokirana kada vidi u kakvom je stanju ATes. Sakine nazove Mehmeta na telefon i kaze mu gdje se nalazi tijelo Jusufa. Mehmet se nije javio na telefon ali je ona uspjela reci sta je htjela samo Mehmet treba da podigne slusalicu i preslusa poruku.


Taj zivot je moj 57 epizoda
Hulija odlazi da se nadje sa bratom i kaze mu da zeli do njega da joj prepise svo bogastvo na nju i da ce onda dovesti tog covjeka koji zeli dati bubreg Efsun. Jedino tako ce ga dovesti. Mehmet je ocajan i kaze joj da ona jedino misli na bogastvo ali mu Hulija kaze da misli na njega i da je sigurna da nakon sto on ostane bez pare onda ce mu svi okrenuti ledja. Sigurna je da su svi pored njega zbog novca. Hulija kaze Ardi da ode u hotel i dovede covjeka u bolnicu i ona ce uzeti svo bogastvo njennog brata jer je svjesna toga da je Efsun zaslijepila Mehmeta. Ahmet jecovjek koji treba da da bubreg i on se cuje sa Ajdzal nekom zenom koja ga savjetuje da od Atahanovih uzme sto vise novca. Mehmet prepisuje svo bogastvo na Huliju. Ah,et trazi sad milion dolara za bubreg. Ucjenjuje Huliju. Bahar i Ates su se razdvojili jer ATes zeli da odu u Svajcarsku a Bahar ne zeli ic od sestre koja je bolesna. Ates i Bahar na kraju pricaju i dogovore se da ne mogu jedno bez drugoga. Hulija je sanjala majku i vidi je kako je doziva na krovu kuce te se popela na ivicu. Efsunina tetka je prati i zeljela je gurnuti ali dok je dodirnula Hulija padne ispred nje te je pita sta radi a ona joj kaze da je pokusala spasiti.


Taj zivot je moj 56 epizoda
Nakon sto doktor kaze Mehmetu da postoji velika sansa da joj otkazu oba bubrega Mehmet kaze doktoru da uradi sve sto treba samo da bude u redu njegova kcerka. Dok se Efsun igra sa Bahar i ostalima na odmoru javljaju joj da mora odmah u bolnicu jer je stanje jako lose ali Efsun saznaje da ukoliko se rezultati pokazu da su losi morat ce uzeti od svih clanova porodice krv da joj daju ukoliko se podudara. Efsun ej sad zabrinuta hem zbog svoje bolesti hem zbog otkrica da ce svi saznati da nije kcerka Mehmetova. Doktori kazu da je jedino rjesenje da se uradi transplantacija bubrega ukoliko misle da Efsun dalje zivi, bez te operacije nece prezivjeti. Efsun zapravo ne zna da je toliko bolesna, samo misli da je onako boli. Efsun samo sto dodje kuci odmah joj ponovo pozli zbog majcinih stvari koje je vidjela te je ponovo vode u bolnicu. Dok Efsun umire, covjek kojega su nasli za transplantaciju je nestao. Zapravo ga je Hulija sprijecila da im ode.



Taj zivot je moj 55 epizoda
Doktori kazu Mehmetu da su Efsunina pluca u jako losem stanju te da moraju biti spremni na sve. Bahar dolazi. Ismail place. Efsun doktori ozivljavaju i u tome stize Bahar koja cuje kako doktori kazu da su izgubili pacijenta. Bahar kaze ne, ne mozes Efsun umrijeti..Efsun je bila vec napustila sve, doktori su se pomirili da su je izgubili ali nakon sto Bahar dodje i zagrli je i kaze da je ne moze napustiti Efsun ponovo prodise. Svi su sretni. Hulija kaze Bejzi da suti da ne govori nista Fuliji. Salih takodjer dolazi u bolnicu. Bahar se svi zahvaljuju ali Ilijasa ne grli Bahar, ljuta je na njega te mu to tesko pada. Efsun se oporavila. Mehmet zbog Efsun tjera Huliju iz kuce. Hulija ponovo puni glavu Fuliji za to kako ona gubi kako je njen brat ne voli jer je izabrao Fuliju ali ce i nju izbaciti iz kuce nakon sto se djeca rode. Efsun se svako malo hvata za stomak boli je i pije tablete. Sad je stalno sa sestrom Bahar iako se nije promijenila. Ates i Ismail su postali dobri prijatelji. Berk je usao u kucu Atahanovih i nesto ukrao.Huliju je brat izbacio i ona je sad sama u drugoj kuci s Fulijom te zeli Bejzu da dodje da joj pomaze. Mehmet odlazi da se vidi sa Fulijom i kaze joj da se zeli razvesti i da to  okoncaju vec jednom ali Fulija kaze da ne zeli to uraditi zbog djece. Mehmet saznaje da Efsun jako boluje zbog bubrega te da postoji velika sansa da joj otkazu oba bubrega. 


Taj zivot je moj 54 epizoda
Bahar i ATes odlaze zauvijek. Efsun ulazi u avion i kaze Bahar da ne moze otici, da joj je tesko da ode. Efsun izadje iz aviona nakon sto joj Bahar kaze da je gotovo da odlazi zauvijek..Ates kaze Bahar da je napravila nesto sto je trebala odavno. Hasret cestita Mehmetu za blizance i kaze da idu saopstiti vijest Fuliji. Fuliji kazu Mehmet i Hulija da nosi blizance. Da je trudna 6 nedjelja. Efsun seta okolo sama i place. Bahar je zamisljena. Ilijas kaze kako ga ubija ta praznina bez Bahar. Efsun se prisjeca rijeci od Bahar kada je ona nju povrijedila. Efsun je sada tesko, shvata koliko je grijesila prema Bahar.Doktor saopsti Fuliji da ne smije vise imati traume jer postoji sansa da izgubi bebe. Dovode Fuliju Mehmetovoj kuci. Ates i Bahar uzivaju dok Efsun samo lezi i ne prica ni sa kim. Hulija se podsmjehuje Efsuninom stanju. Efsun ne prica, ne jede, ne ustaje samo gleda u jednu tacku. Efsun je na kraju zaglavila u bolnicu. Hasret je otisla cak za Bahar da je moli da se vrati jer Efsun umire. Efsun je ostala ziva.


Taj zivot je moj 53 epizoda
Hulija davi vlastito dijete i nakon sto Efsun udje u sobu pita Huliju sta radi,. je li normalna. Efsun zove oca i pita je Mehmet sta joj je a ona kaze da je Hulija pokusala udaviti Muge. Mehmet pita Huliju sta je to napravila a Hulija kaze da je mislila da je Efsun. Muge je ocajna i priznaje ocu da je htjela majka ubiti a Arda grli Muge i kaze jojd a se ne plasi. Mehmet kaze Huliji ukoliko jos jednom pokusa ubiti njenu kcerku da ga nikad vise nece vidjeti. Bahar sanja majku i Ates je tjesi jer vidi da joj je tesko zbog majke. Nakon svega Mehmet obecava Efsuninoj tetki da ce se on brinuti za Efsun. Efsun odlazi kod Ismaila i on prekida sve kontakte s njom, kaze joj da je medju njima gotovo. Muge je sa Berkom i sve mu isprica. Dolazi Arda koji je ljut jer opet vidi skupa Muge i Berka te ga uhvati za kosulju ali mu Berk kaze da ih nikada nece razdvojiti. Mehmet i Hasret su pored mora i on od nje trazi da se uda za njega nakon sto sve to prodje jer su dosta vremena izgubili. Nakon te veceri oni ostaju skupa i zavrse skupa. Arda je pretucen. Arda sumnja na Berka da je on naredio da ga pretuku. Fulija je trudna i nakon sto joj bude lose odlazi doktoru i nakon toga javljaju Mehmetu da dodje te saznaje tu da Fulija nosi blizance. Hasret je pored Mehmeta i sokirana je nakon sinosnje noci koju je provela sa Mehmetom i nakon sto joj je rekao da je zeli ozeniti.


Taj zivot je moj 52 epizoda
Efsun krivi Bahar za smrt majek te uzima pistolj i uperi ga u Bahar i u tome dolaze Ates i Ismail te nakon toga opali metak. Da li je to upucala Bahar?Efsun je opalila metak ali se Ismail pruzio ispred Bahar te je njega ranila u ruku. Efsun se pita sta je to napravila place. Ates pita Efsun je li normalna sta to radi. Hulija kez Mehmetu da su dole advokati koji cekaju da izbaci Efsun iz njihove porodice, Mehmetu je tesko i kaze joj da treba jos malo vremena. Novinari pitaju Efsun hoce li odustati od nasledstva Atahanovih. Hasret pita Efsun da li je istina d aje se Mehmet odrekao. Efsun potvrdjuje. Bahar tjera Efsun iz kuce i kaze da se vise nije tu vratila. Efsun kaze da nema gdje drugo da ode. Svi pitaju Bahar zasto tako radi. Bahar kaze Efsun da joj nikad nece oprostiti nakon onoga sto je danas uradila. Hulija dolazi sa papirima da ih Efsun potpise i Efsun ih potpisuje ali kaze Huliji da ce licno otcii ocu da ga pita zeli li to zaista,Mehmet oprasta Efsun i ostavlja je u kuci. Hulija je ljuta. Hulija dolazi u sobu od Efsun i pokusa je udaviti jastukom ali nije ni gledala ko je pod jorganom,..


Taj zivot je moj 51 epizoda
Efsun ponovo upropasti zabavu. Efsun kaze da hoda po hotelima kao lutalica pored oca Atahana koji zivi takav zivot.Autobus u kome je otisla Nuran u Mersin je imao nesrecu i gori. Nuranin telefon zvoni dok je Efsun zove...Bahar nalazi Efsun na klupi kako spava. Nuranina sestra saznaje za nesrecu autobusa u kome je bila Nuran te odlazi na mjesto nesrece i saznaje da nema ni jednog zivog putnika. Ocajna je. Ilijas i Mudzele saznaju da je Nuran poginula u autobusu. I Efsun saznaje da joj je majka mrtva. Efsun kaze Bahar da im je majka umrla i Efsun pada u nesvijest. Ilijas sebi ne moze oprostiti sta je napravio. Dzenazu prave Nuran. Efsun kao i svi ostali su u soku. Efsun se ne moze kontrolisati kada je zakopala majku te bijes iskaljuje na Hasret i Mehmetu kojima kaze da ona ima samo jednu majku koja je umrla. Efsun krivi Bahar za smrt majek te uzima pistolj i uperi ga u Bahar i u tome dolaze Ates i Ismail te nakon toga opali metak. Da li je to upucala Bahar?


Taj zivot je moj 50 epizoda
Kada Mehmet pogleda snimak saznaje sta je Efsun pricala o njemu sa majkom te je istjera iz kuce i kaze da je steta u svemu jer je uprkos svemu zavolio a ona mu tako vratila. Oni odlaze sa autobusom i Nuran kaze da ima opet neku ideju. Nuran se vraca Ilijasu u kucu. Ilijas ne pusta Nuran i Efsun u kucu kaze da su dosta unistavale i njega i Bahar te da sad placaju svoju cijenu svojih zlocina.Ilijas vraca i Nuran prsten i kaze da je gotovo medju njima i da ce se razvesti. Ilijas doda i to da ih ne zeli vise vidjeti. Efsun kao i Nuran su bez rijeci kada im Ilijas zatvori vrata u polanoci i ostavi ih. Efsun i Nuran odlaze. Efsun se vraca kod oca i kaze mu da je njena majka otisla u Mersin, da je uletila u autobus i otisla. Hulija svu Efsuninu odjecu izbacuje iz sobe. Efsun odlazi do Hasret i njoj isprica kako je Hulija izigrala. Efsun nazove Ismaila i kaze mu da se ne zeli vidjeti sa njim jer trci za Bahar kao pas. Fulija povraca na Hulijinoj zabavi povodom novog projekta. Hulija kaze Fuliji da nije mozda trudna.


Taj zivot je moj 49 epizoda
Svi su bez rijeci kada Hulija kaze da je Efsun od kako je dosla u tu kucu samo donijela nevolju i nesrecu. Nista im se dobro nije desilo. Kaze da je cak ona i njihovu majku odvela u mezar. Ates kaze Bahar da ce se promijeniti, da ce on sve ispocetka krenuti sa njom. Bahar kaze da se ne zeli prisjecati niceg iz proslosti, da zeli krenuti u zivotu od nule. Ates nakon Baharinih rijeci kaze joj ako je to zaista ono sto ona zeli onda usuti i samo joj stavi prsten u ruku i ode. Bahar ostade gledajuci u prsten. Efsun prizna da je dala Atesu telefon ali se kune da nije znala da ce takve posljedice biti. Mehmet je bez rijeci. Mehmet kaze Efsun da svaki dan o njoj saznaje novu spletku te da nema vise strpljenja za nju. Kaze joj i to da ako jos samo jednom napravi bilo koju gresku i stetu njegovoj porodici da nece biti oprosta za nju. Efsun saznaje da je Bahar kod Ismaila te odlazi do nje i pita je da li to ceka da je i Ismail zaprosi. Hulija izbaci Efsun iz kuce i dolazi Mehemt koji je pita sta radi a Hulija mu kaze da ovaj put kada pregleda taj snimak nece moci oprostiti Efsun. Mehmet gleda snimak-


Taj zivot je moj 48 epizoda
Gori Ilijasova radnja i Ates ga spasava i vadi ga iz pozara. Ilijas je jedini koji je bio unutra u radnji i on je sam zapalio ali Ates mu spasava zivot- Svi mu se zahvaljuju. Ate spita iLijasa zasto je zapalio radnju. Ismailpita Bahar sta to taji i da njemu moze sve ispricati kako bi se olaksala. Bahar kaze da nikome ne moze reci. Bahar odvodi Ismail kod sebe u stan i kaze joj ako joj sta treba da mu kaze. Ismail odlazi da kupi Bahar hljeb i nesto za dorucak i onda odlazi. Bahar mu se zahvaljuje na svemu.Efsun odlazi do Atesa da se vidi sa Bahar kontajuci da je Bahar kod Atesa jer nije dolazila kuci. Sad se svi pitaju gdje je Bahar. Hulija uperi pistolj u Atesa. Bahar odlazi do Ismaila u kancelariju i daje mu pismo koje zeli da preda ocu njenom. Ates odlazi Edibe na mezar i tamo ga zatekne Hulija koja mu kaze da ih se kani. Ates saznaje da je Bahar kod Ismaila i kaze joj da samo zeli razgovarati snjom. Bahar kaze Efsun da je njen zivot citav lazan.- Svi saznaju da je Efsun dala ATesu mobilni telefon, glavni dokaz za Edibino hapsenje.


Taj zivot je moj 47 epizoda
Ates odmah odlazi do Bahar ali Hulija ga zeli zadrzati i kaze ada ce zvati policiju ukoliko ne ode. Ates kaze da zove koga hoce ali da zeli pricati sa Baahar.Bahar odlazi do Atesa i kaze mu sta je zar jos nije odustao od sovete. Mehmed prodaje kucu i sad njeni moraju da se sele iz konaka. Bahar kaze Atesu da on nije covjek u koga se zaljubila. Mudzela smiruje Bahar koja ne zna sta vise da misli i konta kkao joj je zivot unisten. Nikome ne moze vjerovati. Salih dolazi do Mudzele. Nakon sto Bahar saznaje jednu veliku istinu odmah sve istjera iz slasticarne i kaze da samo stanu Efsun Ilijas i Nuran te da zeli odmah pricati. Ismail kaze Efsun da mu javi ako ga treba. Svi odlaze. Bahar je saznala za Jusuf agu, saznala je ko je ubio Jusufa. Edibe je u zatvoru. Edibe je pozlilo i dovode je u ambulantu. Edibe je umrla. Na sahranu dolazi i ates koga Hulija tjera i govori mu da je ubica njene majke. Iliajs ode u policiju i zeli Ismailu sve ispricati. Zaustavlj aga Bahar.


Taj zivot je moj 46 epizoda
Hulija odlazi da se vidi sa Bahar i kaze da je nacula razgovor izmedju ATesa i Nedima te je saznala da je zapravo ATes losa osoba, da ga ona ne zasluzuje kao muza, da je ona mnogo dobra osoba. Hulija kaze Bahar da je cak Ates mislio da se ozeni Efsun kako bi se osvetio njenoj porodici. Bahar pita Huliju zasto to radi i sta joj je cilj. Hulija joj kaze da je mozda zapravo Efsun nevina za sve, mozda je bas Ates podli decko. Hulija kaze Bahar da samo razmisli o svemu. Hulija se takodjer izvine Bahar jer je povrijedila a ona je zapravo samo jedna jako dobra sooba. Bahar odmah odlazi do ATesa i pita ga da li je zaista u pocetku zeliod a se ozenis a Efsun da se osveti. ATes joj prizna da jeste. Bahar kaze ATesu da je iskoristio i nju i njenu sestru te da ne podrzava ni njega ni njegovu osvetu. Baca sve stvari po kancelariji i odlazi. Sve to vidi Efsun. Bahar ne zna sta da radi.


Taj zivot je moj 45 epizoda
Nedim kaze ATesu da dok njega nije bilo umro je od njegvoog oca najbolji prijatelj Dzemal.Doda i to da je nakon Dzemalove smrti jedan dio testamenta naveo da ima nesto u sefu i za Nedima a to je stari snimak cd koji je on donio njemu. Na tom cd-u su posljednje rijeci Atesovog oca upucene Atesu. Ates odmah pusta snimak i sazna da je za sve i jos mnogo toga kriva Edibe koja je Mahmuta kao lutku tretirala. Naravno ATes ovaj put odlucuje da ne oprosti Edibe vec da ce osvetiti krv svojih roditelja. Mehmed je u isto vrijeme pregledao taj cd i ne moze vjerovati da mu je majka i to krila. Mehmed omah sjeda u auto i kaze da odlaze. Svi ga pitaju gdje cea on kaze da ne zna ali da moraju otici. Ates se vec zaputio prema Edibe. Efsun pita Bahar odkud ona i Ismail skupa tako i nerazdvojni prijatelji o cemu se to radi. Bahar pita Efsun zapravo koji je njen cilj i na sta ona vise cilja. Hulija je dosla kuci ali nakon sto ponovo ne uzima lijekove Mehmed joj kaze da mora da pije redovno lijekove inace ce morati opet u bolnicu. Hulija ga moli da je ne salje tamo jer joj nedostaje majka i da ce piti redovno lijekove.


Taj zivot je moj 44 epizoda
Ates gleda u Saliha sa ocima punim mrznje. Bahar je vise iscrpljena od svega. Mehmed odvodi Huliju u bolnicu, ludnicu i ostavlja je tamo na lijecenje. Mehmed pita Huliju je li se naljutila na njega a ona mu kaze da se ne moze naljutiti na njega te da samo cuva majku i da je poljubi za nju. Ates kaze Ilijasu i ostalima da Saliha izbrisu iz glave i da vise ne dozvoljavaju da ulazi u njihovu kucu. Efsun pametuje za vecerom kako se trebaju drzati za ruke i odrzati porodicu Atahan na okupu. Muge je tuzna zbog majke kao i njen brat. Efsun zove Ilijasa i Nuran na rucak ali svi ostali ukucani ne zele da sjedu za stol vec svi odlaze u svoje sobe. Efsun odlazi Huliju u posjetu. Ates odlazi da prica sa Nedimom a Edibe zeli pricati sa Mehmetom i kaze mu da je problem Ates da ce se desiti mnogo lose stvari.


Taj zivot je moj 43 epizoda
Ates odlazi i zaposli sve one ljude koji su ostali bez hljeba. Ates je u bolnici, dolazi i Bahar.Atesa su pronasla dvojica pecarosa uvodi i kako je puno vremena proveo u vodi te je jos u zivotnoj opasnosti. Bahar je ocajna zbog toga. Ates se probudio ali je imao napad te je doktor jedva ga vratio i rekao im je da ce samo malo da se popravi stanje morati ga prebaciti u drugu bolju bolnicu ali da ni to nije garancija da ce prezivjeti, da se nadaju najgorem. Ilijas javlja Nuran i Efsun da su pronasli Atesa ali da je u teskom stanju. Hulija je pocela da ludi. Zakljucala se u sobu i pocela cupati sebi kosu te se nasmika po licu kao luda neka. Mehmed odvali vrata i udje te je pita sta radi a ona kaze zasto je niko ne voli. Ates se oporavio i otpusten je iz bolnice te dolazi kod Ilijasa i Nuran i tamo zatekne Saliha pa ih Ates pita odakle oni poznaju Saliha.


Taj zivot je moj 42 epizoda
Salih kaze da zeli pare od Mehmeda inace ceih sve unistiti. Nuran moli Saliha da kaze dalaze u vezi toga, da nije tamo odnio Jusufovo tijelo. Salih se smjeskajuci kaze da se sami odu uvjeriti u to. Salih priznaje Mudzeli da je tolike godine proveo u zatvoru ali da je nije nikad zaboravio. Nuran je ocajna nakon saznanja da je Salih zakopa Jusufa u konakovu bastu. Fulija je u stanici kako bi sacekala sta ce reci za Mehmeda. Salih daje sliku Mudzeli od nje kada je bila mlada i kaze joj da je nikad odvajao nije od sebe cak i nakon toliko godina. Mudzela ga pita zasto onda sve to radi ako je voli, on joj kaze da s tim parama zeli da provede ostatak svog zivota sa njom. Bahar zove Atesa ali se on ne javlja, Efsun, Ilijas i Nuran dolaze u konaku pola noci i pronadju mjesto gdje je Salih zakopao Jusufa. Ates odlazi do Saliha i kaze mu da dobro zapamti njegovo lice i da ce ga gledati najmanje 20 godina u zatvoru. Salihu nista nije jasno. Novinari su dosli ispred kapije Mehmedove kuce.


Taj zivot je moj 41 epizoda
Ismail kaze da je dosao novi svjedok koji je u centru i koji kako kaze zna neke informacije vezane za Jusufa. Isamil je dosaopo Ilijasa i Nuran da vide tog svjedoka mozda ga poznaju. Efsun je sokirana. Salih je taj svjedok koji je dosao ispricati sve sto zna o Jusufu. Salih kaze da je Jusufa ubio Mehmed Atahan. Nuran i Efsun vide Mudzele sa Salihom kako sjede na kafi. Mudzela je ta koja je iskopala Jusufovo tijelo i odnijela ga iz dvorista. Mehmed i Fulija su pozvali Bahar i Atesa na veceru. Salih kaze Mehmedu da zna da je bogat i da ima mnogo novca i da zeli da mu da mnogo novca inace ce sve uciniti da truhne u zatvoru. Mehmed mu kaze da je lud i da ako narusi mir njegove porodice da ce ga unistiti.Malena Esma ide u svoju novu kucu. Mehmed kaze da je Salih i njegovu kucu u Letnikovcu dao nalog da je pretresu i on daje odobrenje. Dvoriste pomocne zgrade je sada mjesto gdje je Salih zakopao Jusufa nakon sto su ga izvadili on i Mudzella.


Taj zivot je moj 40 epizoda
Ilijas i Nuran su otkoplai mjesto gdje su zakopali Jusufa i u tom dolaze ATes i Bahar. Kada su otkopali Jusufovog tijela nema...Efsun i Ilijas kao i Nuran su sokirani kada vide da tijela nema. Skontaju da su Ates i Bahar dosli te se sakriju. Jedva nekako Nuran sakrije da su kopali te zamoli Ilijasa da se smiri jer ce mu srce stati.Ponovo dolazi Ismail sa policijom kod Nuran te traze da se pretrazi basta. Svi kopaju po dvoristu. Ovaj put je doveo i pse. Svi su u strahu da ne nadju tijelo u dvoristu. Ne pronalaze nista. Fuliji je rodjendanpa su svi na zabavi. Pljackasi su usli u Mehmedovu kucu i uzeli nakit. Ismail kaze Efsun da je pronadjen Jusuf...


Taj zivot je moj 39 epizoda
Efsun igra svoju igru i dalje, ne zeli da se sazna istina da je kcerka Nuran. Svi su dosli na vecerukod Bahar. Ismail dolazi na istu veceru i uzima pismo koje je Jusuf Baharin pravi djed napisao te ga cita pred svima. Jusuf u tom pismu kaze da je Bahar njegova unuka i kcerka Mehmeda. Svi su sokirani kada umjesto Efsun cuju ime Bahar. Efsun kaze kako je neko pogrijesio i napisao ime Bahar umjesto Efsun. Ali Ismail nastavlja dalje da cita pismo u kome kaze da Bahar mora da sazna istinu prije negoli on umre. Kaze da je on taj koji je razdvojio od pravih roditelja i dao je Ilijasu i Nuran ali iako je Ilijas dobar covjek Nuran bas i nije. Sad su svi sokirani i ne znaju sta da misle. Hulija uzima pismo i zeli da ga da Bahar ali Efsun zeli da ga uzme ali Hulija joj neda. Ilijas i Nuran su otkoplai mjesto gdje su zakopali Jusufa i u tom dolaze ATes i Bahar. Kada su otkopali Jusufovog tijela nema...


Taj zivot je moj 38 epizoda
Sinem se pomalo nabacuje ATesu, zeli da sotane jos malo u kaficu te ga uhvati za ruku ali Ates joj kaze da je dosta sad i krene a Sinem mu kaze zar nece uzeti svoj poklon te ga poljubi a Bahar ide i stane iza njih. Dok Ates pita SInem kako joj pada na pamet tako nesto uraditi Bahar im prilazi i gleda u Sinem. Bahar i ATes samo odu. Hulija cuje razgovor izmedju Efsun i Nuran kako kazu da ce svima reci da je ona njena kcerka te Hulija pita sta to treba da znaci i uvede ih u kucu. Efsun kaze da je Nuran zeljela da kaze da je ona odgojila i da je njena kcerka. Hulija kaze da zna sta ej svojim usima cula. Ates i Bahar zele da pozovu sve na veceru u svoju novu kucu u kojoj ce da zive.


Taj zivot je moj 37 epizoda
Ates odmah odlazi da nadje Bahar ali nje nema. Ates dobije snimak od Bahar da je svezanih usta i da je kidnapovao. Ocito je sad da je Emre taj koji je sve to radio. Sinem pomaze ATesu da ode na mjesta na koja emre inace ide kako bi pronasli Bahar. Sinem kaze Atesu da je Emre i na psihickom stanju jako los da se lijecio. Emre vodi Bahar a Ates i Sinem su ih stigli. Nuran place i seta te razmislja kako joj je zivot tezak. Bahar ubijedi Emrea da grijesi, da sve radi pogresno, da time sto toliko voli Sinem i tako se ponasa samo radi to da se Sinem njega boji iako ga voli kao i on nju. Emre placuci govori kako je sve upropastio ali mu Bahar kaze da nije, da samo treba da misli na drugaciji nacin. Mehmed zeli razvod brakaa od Fulije. Fulija ludi nakon sto joj Mehmed kaze za razvod.


Taj zivot je moj 36 epizoda
Ismail prati stalno Efsun jer se zaljubio u nju ali ona nije svejsna toga, stalno ga odbija i govori mu da je ne prati ne kontajuci da je on zaljubljen. Ovaj put joj to pokaze poljupcem, dok mu je ona nabrajala da zeli biti sama, da je ne prati, da nije ovaj put nista uradila. On je zasutavi poljupcem. Efsun je bez rijeci. Atesu i Bahar naorave haos od kuce i zalale auto. Oni kontaju sta i ko im je to uradio i zasto. Ismail saznaje sta se desilo Bahar i Atesu. Mehmed galami na Efsun govoreci joj da je ovaj put dovela majku u tesku situaciju te da je Ismail dolazio kuci. Ates i Bahar dolaze kod Ilijasa u kucu i ispricaju mu sta se desilo. Nuran koja je vec dosla kuci iz bolnice se brine sad i za Bahar. Bahar i Ates se zele vjencati. Mehmed odlazi sa Efsun na gradiliste i Efsun mu kaze da je ponosna na njihovo prezime. Ates odlazi sa Nedimom da zaprosi Bahar od Ilijasa i Nuran. Nuran i Ilijas dopuste. Efsun saznaje da je Bahar isprosena. Bahar skonta da je Onur taj koji im sve to radi. Ali ATes kaze da je siguran da je Emre. Na kraju ATes dobije poruku ako on otme njemu osobu koju voli onda ce i on njemu ubiti osobu koju najvise voli. ATes odmah doziva Bahar..


Taj zivot je moj 35 epizoda
Hulija je naravno sokirana a i Bejza koja misli kako je Hulija gurnula. Huliji je odmah na um palo kako ce je Nuran okriviti. Hulija je pokusala reci Nuran da je Efsun zla ali se zavrsilo tako kako jeste. Nuran je pala niz stepenice. Fulija cuje buku i izlazi vani da vidi sta je i pita Huliju na koga sad vice te vidi Nuran da lezi na dnu stepenica i pita Huliju sta je uradila. Hulija je bez rijeci. Dolazi i Efsun i kuca na vrata. Efsun ulazi i moli majku da ne umre. Sinem kaze Bahaarda je trazila od Atesa da joj pomogne po pitanju njenog muza koji je zlostavlja ali njen muz im prilazi i zeli da opet ode sa Sinem. Bahar stane na stranu Sinem i kaze njenom muzu da su i oni uz nju da nije sama. Fulija ne vjeruje Huliji da ona nije gurnula Nuran. Ilijas saznaje za Nuran i odlazi u bolnicu. Nuran dolazi sebi.


Taj zivot je moj 34 epizoda
Mudzela zeli da prijavi policiji Nuran i Efsun za sve sto su uradile. Ates se nadje u problemima zbog toga sto stvari uzima u svoje ruke a ne obavijesti policiju,. Ismail mu pomogne da ponovo ostane sa Bahar da ga ne ubiju lopovi. Zahvaljujuci Bahar i ATesu pustaju Ilijasa iz zatvora i Mudzela je sretna napokon. Dzengiz saznaje da se Ilijas pusta na slobodu. Ilijas dolazi kuci svi su sretni. Hulija kaze Bejzi da ce od sad posmatrati Efsun i njenu porodicui da ce joj sve pricati inace ce biti gotova. Ilijas moli sestru da suti zbog njega o svemu sto zna. Ona mu obecava da hoce. Emre dolazi i kaze Sinem i da se ne moze razvesti od njega. Efsun je napravila scene na sastanku te je obrukala Huliju. Bejaz odmah ode do Hulije i kaze joj da je Efsun novinarima sve ispricala za nju te Hulija odlazi do Efsun i udara je. Nuran nakon toga odlazi do Hulije da joj zaprijeti i pada joj pritisak te pada niz stepenice te sad izgleda kao da je Hulija gurnula ali nije. Sve to vidi Bejza...


Taj zivot je moj 33 epizoda
Ates tjesi Bahar kaze joj da se ne brine. Pustaju Efsun i Nuran ali jos drze Ilijasa. Efsun kaze ATesu kao i nadleznom za ubistva kako je Edibe, zena koja je ubila Atesove roditelje ziva i da je sad pokretna nije nepokretna kako se prica i pravi, u odlicnom je sad stanju. ATes Ates kaze Efsun ako ga i ovaj put bude slagala da ce se gadno provesti. Mehmed saznaje za majku da nije nepokretna i pita je sto mu je lagala sto mu nije rekla istinu za Atesove roditelje- Ates dolazi da vidi Edibe i odlazi u njenu sobu. Ates staje ispred Edibe i kaze joj da je cekao ovaj trenutak da stane pred ubicu svojih roditelja i kaze joj par rijeci. Hulija je ljuta na Efsun jer je Efsun ta koja je prijavila Edibe te se pocnu njih dvije tuci. Ates zahvaljujuci Bahar kaze Edibe da joj je najveca kazna da ostane sama sa svojim mrakom. Hulija saznaje da joj je Asim ukrao 6 miliona dolara.


Taj zivot je moj 32 epizoda
Bahar place i brine se za oca a Efsun se takodjer rasplakala jer sad je sama uprkos svima koji su okolo nje. Efsun je takodjer u zatvoru sa majkom i Sakine. Efsun se dere po celiji trazeci da ih puste,. U hodniku svi cekaju da vide sta ce biti. Bahar je ocajna zbog oca, boji se za njega. On je u drugoj celiji. Sud odlucuje da im se da kazna pritvora i da ce se dalje sudjenje nastaviti dok su on i u pritvoru. Efsun, Nuran, Ilijas i Sakine su u zatvoru zahvaljujuci razlicitim izjavama. Bahar je tesko zbog oca. Sakine je pukla samo prica o nekom soku od visanja. Efsun samo kuka kako ne moze da prica da dise u zatvoru. Hulija nazove brata i pita ga sta se desilo sa Efsun iostalima i Mehmed joj kaze da su u zatvoru i da ce im se suditi iz zatvora. Hulija je sretna a Fulija je cuje i pita kako se moze radovati na sve to i pored toga sto je Efsun Mehmedova kcerka a ona joj tetka. Hulija joj odgovara da je Efsun normalna bilo bi joj zao...Bahar kaze da u njenom zivotu postoje dva junaka ATes i njen otac Ilijas...


Taj zivot je moj 31 epizoda
Bahar saznaje da je i njena majka znala i da je ona smislila laz da je Efsun trudna te joj kaze da ona vise nije njena majka jer ako ne moze vjerovati svojoj majci kome onda moze. Ilijasu opet pozli. Ates odlazi sa Bahar u luna park. Ona mu se izvinjava i dalje. On joj kaze da nema vise proslosti sada su samo ona i on. Stavlja joj prsten na prst. Ates i Bahar odlaz u njegovu kucu. Edibe se oporavila.Efsun je ovaj put iskoristila Huliju da je ne kaze za Edibe inace ce visiti u zatvoru, zauzvrat joj trazi da je pomiri sa ocem i vrati u konak. Edibe kaze Huliji sve sta se desilo sa Nedzatijem i da su Efsun i Nuran ga pokusali ubiti. Hulija je bez rijeci. Hulija kaze majci da se ne brine id a se ponasa normalno da ce ona paziti na nju. Nedzatija su ubile Nuran i Sakine. Dolazi policija kod Mehmeda da uzme izjavu vezanu za ubistvo Nedzatija jer je njegovo tijelo pronadjeno u moru. Efsun je opet odvratna prema Bahar. Policija uhiti Nuran i Sakine kao i Ilijasa. Bahar mu kaze da se ne brine da ce se sve rijesiti
Noviji Stariji