Taj zivot je moj po epizodama

O Hayat Benim

Taj zivot je moj 30 epizoda
Ates ulazi sa Bahar u kucu i pred svima kaze da Efsun laze i da nije trudna te da sad svako sazna njeno pravo lice. Ates doda da ce se podalje drzati od nje i Bahar. Ates kaze Bahar da joj je govorio da Efsun laze i da je znao da je tako te da mu od sad vjeruje. Bahar je bez rijeci kao i svi ukucani,..Hasret pita Efsun kako je mogla napraviti tako nesto ljudima koji joj vjeruju. Mehmet galami na Efsun Ates natjera Efsun da pred svima kaze i to da nisu bili te veceri skupa. Efsun priznaje. Bahar prilazi Efsun i udara joj samar govoreci joj da to nije nimalo zasluzila. Bahar se izvinjava Atesu svom dusom, kaze kako je smatrala sestrom, stitila je, voljela. Bahar trazi od Atesa da odu. Svi su okrenuli ledja Efsun. Jedino Hasret se malo smiluje jer je boli sto je Efsun njena kcerka. Efsun i Hasret ostaju kod Nuran jer Efsun ne zeli ici kod Hasret kuci. 


Taj zivot je moj 29 epizoda

Dok Efsun sjedi sa prijateljicom dolazi Nedzati i sjeda kraj nje nakon sto Efsun vidi njega sokira se, jednostavno zanijemi. Bahar odlazi sa Onurom u Ankaru. Ilijas dolazi kuci. Doktor mu je rekao da se ne brine i da zivi dalje bez stresa inace nece prezivjeti. Nuran daje Ilijasu lijekove ali on ne zeli kaze da ih nece piti jer je Bahar otisla. Ates sa Nuran odlazi za autobusom u kome je Bahar. Nuran stize autobus i kaze Bahar da njen otac nece piti lijekove i da ide ona s njom da vidi hoce li nju htjeti poslusati jos je otisao od kuce. Nuran stize kuci i kaze Efsun sta se desilo. Efsun je krivo. Ilijas poslusa Bahar i odlaze kuci. Secil se posvadja sa Efsun i odlazi do Atesa da se nadje s njim na kafi jer mu zeli reci istinu. Secil mu kaze da ga Efsun laze u vezi trudnoce. Ates je pita kako je ona to saznala a ona mu kaze da je cula dok je pricala sa Nuran. Ates se pita kako je moguce tako nesto jer su radili  skupa test ali ona mu kaze da je ona sigurno potplatila doktoricu.Ates dolazi do Efsun i kaze da ce se vjencati i da ce sto prije to obaviti. Efsun je cudno odkud odjednom sve te promjene. On joj kaze da je razmislio o svemu i da mu donese u skolu licnu kartu i svoju sliku. Sve to radi kako bi samo provjerio da laze u vezi trudnoce. Ates saznaje da Efsun nije trudna a ona se sprema za vjencanje. Ates prvo odlazi po Bahar dok su se svi okupili u kuci cekajuci ATesa za vjencanje. 



Taj zivot je moj 28 epizoda
Hasret kaze Bahar da je ona jedna najhrabrija osoba koju poznaje. Ates dovodi Ilijasa pijanog kuci. Efsun je sretna jer je uspjela sa svojim namjerama, Ilijas kaze Atesu da ce morati ozeniti Efsun a da ce Bahar ostaviti na miru. Bahar zeli ici u Ankaru sa Onurom. Ates ne zelid a tako uradi. Bahar kaze i majci da ide u Ankaru sa Onurom. Ates zaprijeti Onuru da se drzi podalje od Bahar. Bahar se sprema za odlazak. Onur kaze Bahar kako je javio svojima da dolaze i da su se obradovali. Dolazi dan kada Efsun ide na zaruke. Asim dolazi na zaruke i Hulija je sretna zbog toga. Na zaruke dolazi i Ates koji kaze da se ne zeli ozeniti nekime ko nosi prezime ubice njegovih roditelja. Ates pita Ilijasa i Nuran zar je Bahar stvarno njihova kcerka te sta im je uradila pa je tako kaznjavaju. Ates se nagovori svima i kaze Efsun da je nikada nece ozeniti ali da ce paziti na to dijete. Ilijasu pozli i odvode ga u bolnicu. 


Taj zivot je moj 27 epizoda
Bahar i ATes su opet zajedno. Mehmedu kaze doktor da su sve tvrdnje da njegova majka Edibe kao da se ne zeli oporaviti jer terapije su uspjesne ali psihicki ne zeli da se oporavi. Bahar saznaje od Efsun da je Efsun trudna. Ates kaze da je nemoguce, da laze. Bahar kaze da je sve ocigledno te da ne moze uci ponovo u tu kucu jer je u toj njegovoj kuci sve pocelo. Ates kaze Bahar da je ovaj put nece pustiti jer ne vjeruje da je Efsun trudna. Bahar kaze da se poslije ovoga ne moze nista jer je Efsun trudna i da ce on postati otac. Fulija cuje od Efsun prisluskujuci nju i majku kako pricaju te saznaje da je trudna sa ATesom. Svi saznaju da je Efsun trudna. Ates uzima Efsun i on odmah zeli da odu doktoru i da dokaze trudnocu. Naravno Efsun odmah ne zeli ici ali ATes znajuci da laze uporno zeli ici. Ates odlazi sa Efsun doktoru. Efsun je davala novac jednoj sestrici i dala joj ga na kraju tejoj je ona uradila pozitivan test. Ates je sokiran. Bahar i Ates se oprastaju...


Taj zivot je moj 26 epizoda
Nuran je bez rijeci kada vidi Nedzatija na vratima te pada u nesvijest,. Sakine joj pridje i ugleda Nedzatija te sei ona iznenadi. I Sakinei Nuran govore Nedzatiju da je on mrtav, da je nemoguce da je tu.Bahar je kod Onura i sjede i pricaju, dolazi Ates koji kaze da se nada da im ne smeta. Ates odmah trazi od Bahar da ideu odatle. Bahar odlazi sa Atesom. Onur je ostao bez rijeci. Nedzati trazi novac i zlatnike. Nuran mu daje sve i kaze da smao ide. Bahar pita Atesa otkud je znao da je kod Tulaj. On kaze Bahar da mu je Efsun rekla i da shvati da Efsun ne zeli da je vidi sretnu. Treba da to skonta vec jednom.ATes kaze Bahar da ne moze zivjeti bez nje, ona mu kaze da ni ona ne moze bez njega. Dok se Bahar i ATes ljube Efsun ih gleda sa strane. Kada Bahar dodje kuci majka se izgalami na nju i kaze da ce je zaskljucati u kuci ukoliko se vidi sa Atesom ponovo.


Taj zivot je moj 25 epizoda
Nedzati se na kraju odveze i pokusa silovati Efsun i pocne je daviti i Sakine ga udari i spasava Efsun. Esma odlazi u bolnicu jer joj se stanje pogorsalo. Bahar odlazi do Efsun na konak. Ilijas, Sakine i Nuran odnose Nedzatija na groblje. Fulija trazi razvod braka od Mehmeta. Nuran i Ilijas zajedno sa Sakine ostavljaju Nedzatija na groblju svezanog u vrecu. Nezati je skinuo vrecu i probudio se iako Sakine i Nuran misle da je gotovo. Nakon toga dolazi policija i privodi Ilijasa za ubistvo...Efsun ponovo nabroji se Bahar dobro. Pocne se prividjati Nedzati Efsun.Efsun svoju citavu sobu razbacA. Nuran dolazi i uzima zaltnike od Efsun i bjezi. Efsun pocinje sa fakultetom. Ates kaze Bahar da sve to Efsun namjerno radi i da se namjerno upisala u isti fakultet na koji oni idu. Nuran na vrata dolazi Nedzati...


Taj zivot je moj 24 epizoda

Efsun dolazi u sukob sa Nedzatija i udara ga u glavu te on pada. Efsun ne zna sta ce s njim i zove majku kako bi je posavjetovala i pomogla joj. Ilijas dolazi do Efsun i ona ga moli za pomoc jer Nedzati nije mrtav samo je u nesvijesti. Efsun i Ilijas stave Nedzatija u auto i odlaze kako bi ga se rijesili. Ilijas i Nuran odvode Nedzatija u neku stalu staru i vezu ga te kontaju da ce ujutro naci neko rjesenje. Mehmetova mjak pokusava da kaze sta Efsun sve radi ali ne moze progovoriti. Nuran pita Nedzatija ko mu je rekao za Jusufa i saznaju da je Bejza, i kako ih je sve pratio poslije toga i prisluskivao.


Taj zivot je moj 23 epizoda

Te poklone i natpise ocito salje neko ko j epoznavao Jusufa, jer nazove Efsun i kaze da je on Jusuf i da on nije umro. Svi su uplaseni. Hasret zeli da podigne mnogo novca. Milion lira. Sakine saznaje za Jusuf agu. Sakine kaze Nuran da ce odmah otici i svima reci da je ona ubila Jusufa. Nuran je udara samarom i kaze joj da ni slucajno ne smije nista nikome reci,. Efsun sjeda u auto i dolazi nepoznati lik koji joj daje do znanja da sve zna i za Efsun i za Jusufa i za Bahar i za njenog oca, zlato, jednostavno sve. Zauzvrat trazi nju, da bude njegova ukoliko zeli da suti. Efsun je izbezumljena. Esma je bolesna i ostaje joj par dana zivota. Nedzati je taj koji je prijetio Efsun, on je Mehmetov sofer i Efsun odlazi kuci i kaze roditeljima za njega da je on taj manijak koji je sve te stvari radio i da on sve zna.Mehmet ubacuje Atesa u holding iako Hulija nije za to nimalo. 



Taj zivot je moj 22 epizoda
Nakon sto Efsun javi svima da je Bahar pala odmah je odvode u bolnicu. Efsun tako place a Bahar samo doziva Atesa. Efsun je to cula i sjeda na stepenice i samo place. Dolaze Nuran i Ilijas. Doktor izlazi i kaze da je Bahar u teskom stanju da ce neko vrijeme biti prikljucena na aparate za prezivljavanje i da ce cekati da se probudi. Efsun kao i Ilijas i Nuran su sokirani. Nuran kaze Hasret da je ona kriva sto joj kcerka umire. Kaze joj da je nije mogla cuvati dva dana. Hasret javi Mehmetu da se Bahar otrovala i da je u zivotnoj opasnosti te da je u bolnici. Efsun je tako tesko i stoji pored Baharine sobe govoreci joj da ona te noci nije bila sa Atesom, da je on cak nije ni dodirnuo. Ates kada je cuo za Bahar trceci je otisao do bolnice. Ates je dosao do Bahar i ona otvara oci. Nakon sto se Bahra probudi Efsun ulazi kod nje i grli je te kaze da ce od sada sve biti drugacije da je ona njena dusa..Efsun uzme poklon koji je bio ispred vrata i ceduljica na kojoj je pisalo da je Mehmet saznao da je Bahar njegova kcerka. Efsun je bez rijeci kao i Nuran.Bahar se oporavila i izasla iz bolnice. 


Taj zivot je moj 21 epizoda
Efsun je ponovo podkupila majku i rekla joj da kada se dokopaju zlata koliko zele da ce onda pobjeci. Nuran je nasjela na to i dok joj je Efsun pokazivala zlatnike dolazi Bahar koja ih ugleda te pita odakle im toliko zlato. Nuran kaze da je Efsunino zlato i da ga zele zakopati. Ilijas shvati da opet Nuran i Efsun nesto petljaju. Tulaj sada ganja Atesa pored Efsun. Onura odbija Bahar. Ilijas izlazi iz kuce jer ne moze slusati Efsunine price i Nurine. Hasret zove Efsun da se vide danas da skupa idu na rucak i  nesto tako ali Efsun je odbija kaze da ima nesto posla. Huliji je tesko jer dolazi i godisnjica braka za koju nece skupa provesti sigurno sa Mehmetom. Bahar odlazi da bude dva dana kod Hasret i tamo dolazi Efsun  koja je napada i kaze joj da je svi zale i da ne postoji za nju vise.Efsun ulazi u kucu i ugleda Bahar u kupatilu kkao lezi bez svijesti i pocinje dozivati pomoc...


Taj zivot je moj 20 epizoda
Bahar ne zeli pricati sa Atesom. Efsun cak od majke trazi i kreditnu karticu. Majka daje sve Efsun i tjera je. Bahar odlazi do ATesa da joj isprica sta je bilo a on joj kaze da je bio pijan i da se nista ne sjeca. Bahar mu sve vrati i kaze da je sve umrlo i da ga ne zeli vise vidjeti..Nuran odlazi do Mehmeta i kaze da je ona majka Efsun i da ne dozvoljava da ide zivjeti s anekom majkom Hasret koja se odnekud pojavila. Mehmet kaze Nuran da je Hasret njena majka i da je ona rodila te da su se svi dogovorili da ide zivjeti sa njom. Efsun se napravi pametna i okleveta Nuran i Ilijasa i otjera ih. Efsun kaze Atesu da je vidjela Onura sa Bahar te da misli da su skupa ponovo. Bahar je u skoli a Ates joj je profesor. Hulija je lose i kaze majci da se i ona osjeca poput nje. 



Taj zivot je moj 19 epizoda
Bahar i Ates su sjeli na stol kako bi se vjencali i to samo sa svjedocima jer nisu zeljeli reci Efsun kako je nebi povrijedili. Ali Efsun je ta koja ih je dokrajcila nakon sto je dosla na vjencanje i rekla Bahar da su ona i Ates nedavno bili skupa. Kada Efsun to kaze i pita Atesa je li laze Ates samo suti. Bahar sva van sebe ustaje i izlazi iz sale. Ates izlazi za njom. Atesu svi lupe samar i Ilijas i majka Baharina te mu kaze da nije slucajno vise pipnuo njenu djecu. Hasret je ziva. Dolazi do Mehmeta. Mehmet pita Hasret zasto nije dosla kod njega kada je cula da je beba mrtva. Ona kaze da je dosla ali da je on vec bio vjeren za Huliju i da je pricala sa majkom njegovom. Mehmed poludi i odlazi do majke te je pita kako je to mogla uraditi. Hasret kaze da nista vise nije vazno samo da je dosla da vidi svoju kcerku jer je saznala da je ziva. Efsun kaze majki i ocu da za nju vise ne postoje u njenom zivotu. Ilijasu te rijeci tesko padaju.


Taj zivot je moj 18 epizoda
Bahar dolazi do ATesa i on je uvede unutra. Bahar mu kaze da je u pravu sto zeli kazniti Edibe za sve ali onaje mnogo razmisljala o svemu i nije oka sklopila te misli da to nebi trebao uraditi. Dok Bahar kaze ATesu da ga mnogo voli i da ne moze zivjeti bez njega te da zeli da sve lose zaborave i da krenu ispocetka, Efsun sve slusa i place a Ates kaze Bahar da joj mora nesto reci. Ates kaze Bahar da nije doruckovao te ona kaze da ide jesti i da ce rucati skupa. Nakon toga se vraca do Efsun i pita je odkud ona pored njega a ona mu kaze da su spavali skupa sinoc. On poludi nakon toga. Bahar trazi od Atesa da stave prstenje. Ates kaze Efsun da je ne voli i da nije zelio biti s njom nikada te da se jednog dana rastane sa Bahar opet nece biti s njom. Ates i Bahar trebaju izaci na veceru ali majka galami na Bahar govoreci joj da je pretjerala sto stalno izlazi. Efsun podrzava Bahar i kaze da i treba izaci,..Ates i Bahar su odlucili da se uzmu vjencaju se...


Taj zivot je moj 17 epizoda
Efsun je opet otisla kod onog covjeka kako bi dosao Ates da mu prijeti jer zna da je taj covjek ubio njegove roditelje i to je dobio naredjenje od drugih. Dok ATes drzi uperen pistolj u tog covjeka neko ga upuca s vana a u tom trenu dolazi Bahar koja pomisli da je Ates taj koji je upucao covjeka. Ates poslije toga prijavljuje ubistvo. Policija dolazi i hapsi Atesa on je samo rekao istinu, rekao je da mu je taj covjek ubio roditelje ali da ga on nije upucao. Policija ga odvodi. Bahar i dalje sumnja da ga je on upucao. Efsun je drago sto se to desava. Mehmeta pita zena da li ATes moze saznat da je njegova majka zapravo dio plana ubistva Atesovih roditelja. Atesu priznaje Mehmet da su njegov otac i majak naredili ubistvo njegovih roditelja. Asim svojoj djevojci iznajmi kucu. Efsun ponovo iskoristi odsustvo Bahar te odlazi u krevet sa Atesom kako bi ga nataj nacin pridobila ali dok je on pijan. Nakon sto im pozvoni neko na vrata to je Bahar ali Efsun je u krevetu bez odjece...


Taj zivot je moj 16 epizoda
Efsun ponovo nalazi razlog da posvadja Bahar i Atesa ali ovaj put koristi svoju majku. Bahar nakon majcinih rijeci kada kaze da Ates ima vezu i sa Efsun i sa njom kaze kako nema nista izmedju Efsun i Atesa te da se ona i Ates vole i da nece odustati od njega. Ujutro Bahar odlazi do Atesa da ga nadje zahvaljujuci tetki Semri koja joj je dala adresu. Ates kaze Bahar da se nikada nije osjecao tako dobro kao sada s njom, ona mu daje sve nedostatke koje ima u sebi. Hulija uzima sve Asimove stvari i baca ih. Ates svu istinu o majci i svojima isprica Bahar. Hulija sve Asimove stvari koje je izbacila i zapali vani. Mehmet Emir isprica svima u kuci sta se desilo sa Atesovim roditeljima...Efsun navodno kaze Bahar da je odustala od ATesa..



Taj zivot je moj 15 epizoda
Efsun sva uplakana dolazi kod majke i oca i place. Nuransadshvata da su pogrijesili sto su svoju rodjenu kcerku poslali kod covjeka kojeg ne poznaju i sto su upropastili zivot svojoj kcerki. Iako Mehmet Emir  zove Efsun da odu kao kcerka i otac na dorucak i poslije na obalu ali Efsun odbija govoreci da mora ici na cas. Asim je rekao Huliji da odlazi od nje, da je napusta. Hulijin sin saznaje da je otac vara sa djevojkom. Nuran odlazi do Bahar i zamoli je da dodje kod oca i da se iz svoje kuce uda. Efsun otima onaj covjek koji je pratio i nakon sto je otme nazove ATesa i kaze mu da ga je upozorio. Ates odmah odlazi do tog covjeka i Efsun. Atesa upozori taj covjek i kaze da ako ne zeli da se desi nesto Efsun da ne istrazuje i dalje i pobjegne..Ates dovede Efsun kuci nakon svega i nazove ga Bahar a on je vec u kupatilu nakon cega se naravno javi Efsun koja joj kaze da je kod njih u stanu. Bahar joj ne vjeruje i ona kaze da dodje kuci ako ne vjeruje. Nakon sto Bahar dodje kuci i zatekne Efsun onako kako lezi na krevetu posvadja sse sa Atesom i odlazi od kuce. Zapravo Efsun suradjuje sa covjekom koji prijeti Atesu. Bahar i ATes su se pomirili. 


Taj zivot je moj 14 epizoda
Bahar je odlucila napustiti konak i svoje te odlazi sa Atesom i njegovom tetkom. Ilijasu je najteze iako nije svejedno ni Nuran a Efsun je svejedno sto odlazi. Ilijas kaze Nuran da su one krive jer je Bahar otisla a kaze kako je ocito da je Ates voli kada je cak dosao sa tetkom tu da trazi njenu ruku. Bahar je dosla sa Atesom i tetkom u njihov novi dom i napokon su sretni skupa. Efsun dolazi kod Bahar i pravi joj scene ispred stana dok se drugi stanari zale na buku i kazu da ce drugi put zvati policiju. Efsun uzima tablete iz frizidera i zaspe se tabletama govoreci da voli Atesa. Ates i Bahar odlaze da kupe sebi prstenje za zaruke. Hulija i Asim odlaze na veceru kako bi razgovarali. Ona mu kaze da su ovog ljeta trebali ici sa Muge u Pariz na godisnji. Bahar i Ates su se vjerili i dolaze saopstiti tetki lijepu vijest...


Taj zivot je moj 13 epizoda
Ilijasu dolaze da ruse kucu nakon cega Nuran i Ilijas izadju i kazu da ne dopustaju.Na kraju ipak dolazi nacelnik koji zaustavlja rusenje kuca u toj ulici. Svi su sretni nakon toga. Sad se svi pitaju ko je zaustavio to rusenje. Hulija trazi od Asima telefon da vidi da li je laze ali on joj naravno ne da telefon. Efsunina priajteljica je ta koja je sa Asimom. Efsun odlazi kod Bahar u kancelariju i vidi tamo cvijece koje joj je slao ATes ali nju Bahar ignorise samo. Efsun javlja ATesu da je presreo opet onaj covjek te je uhvatio za vrat i rekao da kaze svom decku da ne rovi po starim knjigama. Posto su rezultati dnk testa pokazali da je Efsun kcerka prava iako je to sve ona potplatila, ona postaje zvanicno njegova kcerka i dio njihove obitelji..


Taj zivot je moj 12 epizoda
Bahar je ugledala Efsun da se ljubi s nekim, da li je to Alp ovaj put? Nakon toga odlazi pored mora da se malo odmori. Jeste, ovaj put je Bahar vidjela Efsun sa Alpom da se ljubi. Bahar shvata da joj je Ates govorio istinu. Bahar sazna da je ipak njena sestra Efsun varala i lagala te da je ipak Ates bio u pravu. Nakon sto se suoce njih dvije, Efsun joj sve prizna i kaze da nije uspjesna kao Bahar, da je zbog nje postala lazljivica, lopov i sve ostalo. Bahar je sad svjesna da je Efsun ne voli i da igra protiv nje. Kada joj kaze da joj je uzela Apla pa ce tako isto i ATesa, Bahar udari Efsun i otjera je govoreci joj da joj nije vise sestra na sta joj Efsun odgovori da ona ionako nije njena sestra. Bahar je ocajna. Nuran i Ilijas razmisljaju kako ce tijelo Jusufovo prebaciti. Bahar se sretne sa Efsun ponovo i kaze joj da im je to zadnji put da se vide i da joj od sada nije sestra i da nikada nece biti..Nakon svega toga Bahar ode do Alpa i sve joj on isprica kako je njega sve nagovarala Efsun. Bahar je bez rijeci. Bahar odlazi do ATesa i kaze mu sve da je bio u pravu i da joj oprosti..


Taj zivot je moj 11 epizoda
Nakon sto Hatidze sve sazna da je Bahar zapravo Mehmetova kcerka odlazi odmah do Atesa i Efsun da sve isprica. Bahar je sada saznala za Atesa i Efsun te bijesna odlazi od njih. Hatidze udari auto ispred Atesa i Bahar. Bahar odmah kaze Atesu da zovu hitnu. Bahar kaze Atesu da se ne pravi vise i da zna istinu da je u isto vrijeme sa Bahar i Efsun u vezi. Ates odmah poludi i vodi Efsun kuci kako bi saznao sta je rekla Bahar. Nakon sto Efsun kaze Atesu  sta je rekla Bahar onda joj Ates kaze da je samo zelio da je zastiti od opasnih ljudi ali da je ne voli,ne osjeca prema njoj nista. Efsun je tesko palo to sto joj je Ates rekao. Ates sad trazi od Efsun da idu skupa kod Bahar da kaze istinu da nema medju njima nista. Hatidze umire. Bahar odlazi na pijacu i kupuje nekome poklon. Ates se cuje sa tetkom i kaze da zadrzava Bahar da moraju pricati...Ates kaze Bahar da je Efsun laze i da samo nju voli kune joj se. Ona mu kaze da mu ne vjeruje. Ates je poljubi i kaze joj da je on taj koji joj je slao poruke da su Efsun i Alp u hotelu...


Taj zivot je moj 10 epizoda
Efsun nazove Atesa kada shvati da je neko prati  i on ostavi Bahar i kaze joj da mu oprosti jer je morao samo da ode nesto hitno uraditi. Ates odlazi da pomogne Efsun. Hulija kaze muzu da se vise nece vidjati sa tom djevojkom inace ce ga unistiti. Ates dolazi do Efsun i pita je gdje je taj covjek a ona mu ga pokaze nakon cega Ates pocne trcati za njim ali mu umakne. Ates nakon sto se vidi sa Bahar onda joj sve lijepo isprica. Policija dolazi i zele da sruse kucu od Nuran i Ilijasa. Covjek kojeg je unajmila Hulija odlazi na fakultet i provjerava Efsun te sazna da ona uopste nije ni upisala fakultet i javlja Huliji..


Taj zivot je moj 9 epizoda 
Bejza je cula razgovor izmedju Nuran i Efsun te su morale i bile primorane da joj daju mnogo novca kako bi sutila. Efsun je sad sa Atesom kako bi preuzela porodicnu listu a poslije toga da idu izvaditi krv. Efsun je uzela pecat na ruku kako niko osim nje ne bi mogao dati krv umjesto nje. Efsun nakon toga treba ici dati krv ali ona govori Atesu da ima zakazan sastanak ali Ates je uporan da uradi i to da vec jednom postane dio liste porodice njenog oca. Ona nazove majku i kaze joj u kakvoj je situaciji. Nuran kaze Efsun da samo izadje kako zna i da ne daje krv. Nakon sto nekoliko puta odbije uci Efsun da uradi dnk, Ates je sve sigurniji da onanije kcerka Mehmet Emira. Na kraju je ipak Efsun nagovorila doktora koji je radio u laboratoriju da mu odnese mnogo novca kako bi zamijenila kosu svoje sestre..Ates opet odlazi po Bahar. Bahar shvata da je majka ne voli kao Efsun i place govoreci to ocu...Hulya je naredila jednom covjeku da prati Efsun i on to radi. Bahar i Ates su odlucili da postanu djevojka i momak..



Taj zivot je moj 8 epizoda
Ates trazi od Mehmeta da urade dnk test ocinstva sa Efsun jer mu treba nesto. Efsun je nagovorila Alpa da dodje i da isprosi Bahar od njenih roditelja i bas u trenu kada su Ates i Efsun pricali da trebaju ici u bolnicu da izvadi onakrv dolaze Atesovi sa njim. Ates pita Efsun sto su dosli a Efsun sva sretna kaze da su danas Baharine zaruke a da ce se poslije toga uzeti. Nuran je sve to isplanirala sa Efsun za zaruke i Ilijas nije znao. Bahar kaze ocu da ne zeli da se uda za Alpa. Bahar ne pristaje na brak sa Alpom. Dok se Efsun i Nuran dogovaraju da ovaj put nece moci proci na testu dnk testa jer ga ovaj put mora napraviti pred njima kako bi usla u testament i naslijedila bogastvo cuje ih jedna osoba koja sazna da Efsun nije Mehmet Emirova kcerka vec Bahar. Ates dolazi po Efsun i kaze da krene sa njim na jedno mjesto. Kada tamo dodju Ates joj kaze da su dosli do suda da idu uzeti pecat i da idu onda vaditi test dnk, Efsun je u soku.,..


Taj zivot je moj 7 epizoda
Bahar dolazi tamo i zatekne sestru sa Alpom i nakon toga je nazove Ates ali se ne prestavlja i ona ne zna ko je te mu ona kaze da nikad nece zaboraviti sramotu koju joj je sestra uradila danas. Atesu je tesko jer je shvatio da je Bahar dobra srca. Zeleci da ubije Mehmet Emira da osveti smrt amidze, Osman upuca Atesa koji se bacio ispred njega i koji lezi na zemlji. Zovu odmah hitnu a Bahar kada vidi Atesa da lezi odmah mu pritrci. Bahar place a Efsun tek nekad vidi da se nesto desilo. Komesari ispituju Ilijasa i Nuran o Jusufovoj smrti. Policiji javljaju da su nasli Jusufovo tijelo. Mehmet Emir je ubio Atesovu majku iako je on njemu ovaj put spasio zivot umjesto da ga pusti da umre.



Taj zivot je moj 6 epizoda
Bahar je pocela da radi kod Atesa i Mehmet Emira u tvrtki njihovoj kao sekretarica. Nuran i Ilijas moraju da se opravdaju da se izvuku da nisu ubili Jusufa te smisljaju plan da prijave Mehmeta Emira za nestanak Jusufa. Ates se prisjeca kako su mu ubili majku dok je on bio ispod kreveta is ve gledao te je pronasao potrebne podatke zbog kojih ce osvetiti majcinu smrt. Policija samo ode nakon izjave Mehmeta. Sada Efsun zivi odmah pored svoje sestre Bahar i njenih roditelja jer su doselili u zgradu pored njih. Bahar svaki dan dobije buket ruza u kancelariju. Asim i Holya se ponovo prepucavaju. Hulija zeli upisati Efsun na fakultet. Alp je momak koji zeli da navodno ozeni Bahar ali se stalno vidja sa Efsun i imaju jako intimne trenutke. Efsun zeli da se on ozeni sa Bahar i da ce se nakon toganjih dvoje stalno vidjati a da se sada moraju paziti...Ates salje poruku Bahar da se Alp vidja sa njenom sestrom i da ce se danas naci u hotelu te da dodje i da se uvjeri.


Taj zivot je moj 5 epizoda
Efsun poljubi Atesa a Bahra ih vidi jer je Bahar prije toga bila kod Mehmet Emira na nekom razgovoru. Ates nije bas zagrijan za Efsun. Mehmet Emir zaposli Bahar kod njih da radi. Ates se smijeskom javi Bahar i kaze da mu je drago jer ce raditi kod njih te joj trazi njen bankovni racun. Ates kaze Bahar da uvijek ostane takva kakva jeste da se ne mijenja. Bahar se postidi a Efsun ih izviruje kroz prozor. Hulija, Mehmetova zena stalno zove Mehmeta i kaze mu da ga ceka kuci. Efsun se pravo udomacila u kuci svoga navodnog oca.


Taj zivot je moj 4 epizoda
Sada su Efsun, Nuran i Ilijas izbezumljeni da ce policiju obavijestiti o Jusufu. Efsun se uporno nabacuje Atesu. Ates nije nimalo zagrijan za nju. Bahar se seli u konak sa svojima. Efsun se preselila kod oca. Efsun je uporna u pozivanju Atesa i poziva ga kod sebe ali Ates je vodi u jedan klub da se malo zabavi. Mehmet Emir poziva Bahar da dodje u konak kako bi je pitao nesto. Nuran nije nimalo dobro, sad je muce muke zbog svega sto je napravila.


Taj zivot je moj 3 epizoda
Nakon sto jednom dodju na veceru Mehmet Emir i Ates kod Ilijasa i Nuran, odjednom im se pojavljuje i nepozvani gost. Holya. Holya je Mehmet Emirova sestra i ujedno Baharina prava tetka. Holya je donijela rezultate dnk testa kako bi se uvjerili da li je Efsun njegova kcerka. Ilijas dolazi pijan kuci i kaze Mehmetu da Efsun nije njegova kcerka da su ga lagali ali Efsun je bila mudrija od njega pa je reklaHolyi koja tako sumnja da je Efsun zapravo Ilijasova kcerka a da je Bahar Mehmetova te insistira da se otvori koverta sa rezultatima testa. Mehmet Emir uzima kovertu i pocijepa je te kaze da vjeruje da je Efsun njegova kcerka da to osjeca. Mehmet se izvinjava umjesto Holye. Ates pita Bahar zasto je njen otac Ilijas rekao da Efsun nije Mehmetova kcerka a Bahar kaze da misli kako mu je tesko sto ce izgubiti Efsun. Dolazi jedan covjek zapravo njegov amidza je Jusuf koga su Ilijas i Nuran ubili i pita Bahar za njega. Bahar gleda Jusufovu sliku a Efsun i Nuran vide da Bahar gleda neku sliku te se uplase da nije saznala istinu..


Taj zivot je moj 2 epizoda
Nakon sto Jusuf odluci da uzme Bahar od Ilijasa i Nuran Nuran odmah ucijeni Jusufa. Jusuf kaze Ilijasu da sjedne sa Bahar i sve joj lijepo isprica te da joj kaze da ce on, njen djed doci po nju da je odvede do svoga oca. Ilijasi Nuran odluce da ubiju Jusufa te ga zakopaju u dvoristu kako bi ispunili svoj cilj. Evsunin pravi otac dolazi kod nje kuci . Evsun je prava kcerka od Ilijasa i Nuran ali Nuran odlucuje da kaze Mehmet Emiru da je Evsun njegova prava kcerka kako bi nju poslao s njim da se ne pati a da ce Bahar ostaviti kod sebe. Atesu biva sve nejasno jer koliko je saznao da se Bahar zove Mehmetova kcekra a ne Evsun. Evsun govori Secil svojoj prijateljici da je zapravo pronasla svoje prave roditelje te da treba ubrzo da ide tamo.Ates dolazi kod Bahar u radnju i poziva je na kafu jer mora s njom razgovarati o necemu. Bahar ga pita da li moraju pricati o njenoj sestri. Ates joj kaze da jeste.


Taj zivot je moj 1 epizoda
Bahar, tek rodjena djevojcica odlazi u ruke drugih roditelja po naredbi njenog djeda koji dijete daje Ilijasu i njegovoj zeni te im daje novac kako bi otisli sto dalje od njih i odgajali tek rodjenu djevojcicu koju treba da nazovu imenom Bahar jer je njena prava majka zeljela da se tako zove. Bahar je sada porasla, lijepa i lijepo odgojena djevojka koja se bori kako bi pomogla svojim roditeljima za koje ne zna da joj nisu pravi. Evsun, njena sestra je drugacija dosta od Bahar, ona je razmazena i sve zeli na tanjuru. Njihovi roditelji se svadjaju po ko zna koji put zbog loseg stanja kada je novac u pitanju. Nuran galami na Ilijasa zbog novca sto mu ne salje za unuku. Nuran ipak ne smatra Bahar svojom kcerkom, vise vuce za Evsun i tako govori i Ilijasu da je bolje da se pobrine za svoju pravu kcerku a ne za neko dijete koje je doslo da strane. Iako je Bahar prelijepo odgojena djevojka i ako im sve donosi na tanjur. Nuran kaze Ilijasu ako ne ode do Jusufa i ne donese novac da ce izbaciti Bahar na ulicu. Mehmet Emir Atahan je pravi otac Bahar. Erkan je dosao i sav bijesan trazi Ardu zeli ga ubiti. Bahar radi u jednoj slasticarnoj. Evsun i Secil odlaze u zlataru i kradu narukvice. Ates je stalna musterija kod Bahar u slasticarnoj, narocito kada sazna da je kcerka njegovog Mehmet Emira Atahana..Jusuf beg je odlucio i rekao Mehmet Emiru da ima kcerku i da ce se sastati sa njom veceras i to saznaju Ilijas i Nuran koji su sokirani nakon saznanja..
Noviji Stariji