Cijena zivota najnovije epizode


.Prethodne epizode.                .Novije epizode

Cijena zivota 120 epizoda
Omur ceka Erdema ispred bolnice. Omur kaze Erdemu da ce imati bebu i kune se da je i Dzan njegov sin. Erdem se dere na nju i kaze da on ne moze imati djece, kako ne shvata te je tjera od sebe. Ona mu kaze da mu govori istinu i da grijesi te da ce se kajati ali da Dzana ne moze odvojiti od nje nikad. Erdem kaze da ce sve uraditi da Dzana ostavi kod sebe. Omur je ocajna. Omur nazove Merve i kaze joj da  li zeli da joj upropasti zivot skroz.Omur odlazi i uzima broj od Tajfuna. Dzesur se oporavlja pomalo. Dujgu nazove Omur i kaze da je trazi Dzesur. Omur je isla sa Bekirom pricala. Bekir dolazi kdo Ajten u kucu i tamo ga zateknu Erdinc i Erdem. Omur odlazi do Dzesura. Omur kaze Dzesuru kamo srece da su ga dokrajcili. Dzesur samo zeli da kaze Omur da je Ajten ta koja je narucila da ga ubiju, kaze da je ona bila kada ga je upucao Hasanov sin Jasar. Kaze joj da Ajten zna da je Dzan Dzan Dzesurov sin. Ajlin odvodi Doa kod Dzana i kaze merve da ni slucajno ne odvaja oci od djece. Ajlin odlazi do oca i Erdema te uzima pistolj i uperi ga u Bekira.


Cijena zivota 119 epizoda

Erdem je saznao da je Omur trudna i da je otisla u bolnicu da abortira. Opet sumnja da nije dijete njegovo vec saznaje da je otisla i odlazi u sobu te sve razbacuje po sobi. Erdem je ocajan. Doktor pita Omur je li sigurna u svoju odluku. Zeli li da malo saceka. Omur kaze da je sigurna u svoju odluku i zeli da abortira odmah. Dzan pita Erdema na koga se ljuti. Sto je razbacao sve po sobi. Omur ipak na kraju zaustavi doktora i kaze da ne radi abortus vec da jos jednom razmisli. Odustaje i izlazi iz sobe. Razije se smjeska i kaze da je znala danece moci to uraditi. Odlaze na kafu. Omur dolazi kuci a Erdem je zakljucao vrata od kcue i neda joj unutra. Omur je ocajna. Erdem jednostavno misli da ga je Omur ponovo prevarila. Omur kaze da ce ici do Erdema i da ce popricati. Dzan pita Erdema gdje je Omur i kada ce doci. Ajten se nalazi sa Bekirom i on joj uperi pistolj. 


Cijena zivota 118 epizoda
Ajten obeca doktor da ce joj pomoci. Jasaru neko zvoni na kucna vrata i trazi od Ajten pistolj. Ajten mu neda i kaze da ce ona rijesiti sve. Ajlin je u bolnici i ceka da se zavrsi operacija. Erdem odlazi do Ajten. Ajten otvara Erdemu i shvata da je Jasar ranjen i da ga je dovela svojoj kuci da mu pomogne. Erdem je pita sta radi tu i sta to sve znaci. Ajten pita Erdema kako poslije svega moze tako zivjeti kao da se nista desilo nije. Erdem kaze da treba vremena. Dzesur je na intenzivnoj. Erdem Jasara odvozi negdje. Pita Jasara kako se osjeca. Ajlin je pored Dzesura. Omur ne zna sta  da misli. Razije joj kaze da se sabere. Da popije kafu pa da ide doktoru. Omur odlazi na pregled i shvata da je trudna. Razije joj kaze da je to dijete mudziza, cudo, da treba reci Erdemu. Omur joj kaze da joj Erdem nevjeruje i sta je sve radio za Dzana, tako ce uraditi i sa ovim djetetom i da joj je dosta njegovog prezira. Dzesur otvara oci, Dujgu je pored njega. Omur odlazi doktoru i kaze Razije da zeli pobaciti dijete jer nema drugog rjesenja. Ajlin sjedi pored Dzesura i kaze da je znala da je nece ostaviti. Omur se presvlaci. Da li ce abortirati??


Cijena zivota 117 epizoda
Ajten odvozi Hasanovog sina a Dzesur je sam ostao bez svijesti. Hasanov sin kaze Ajten da ga vodi kuci da ga ne vozi u bolnicu jer ne smije reci sta mu se desilo. Dzesura odvode u bolnicu. Hasanov sin Jasar ocito umire i trazi od Ajten da pazi njegovu majku, kaze da joj je ostavlja u amanet. Kaze da mu nije zao umrijeti jer se osvetio. Ajten place. Ajlin javljaju iz bolnice da je Dzesur upucan i da je na operaciji ali da je u zivotnoj opasnosti jer je mnogo krvi izgubio. Omur saznaje za Dzesura i nije joj lahko. Pored svega toga Omur je osjecala mucninu te je otisla uraditi test trudnoce koji joj pokazuje da je trudna. Razije je pita sta joj je. Ona kaze da je uradila test ali da je to greska jer je nemoguce da bude trudna. Erdem je neplodan.Ajten zove pomoc i trazi od njega pomoc ali covjek, doktor kojeg je i pozvala joj kaze da Jasar mora u bolnicu inace ce umrijeti. Ajten mu kaze da ne moze u bolnicu nikako i da je ne pita sto vec da samo uradi tu sta treba kod kuce ako joj zeli pomoc.


Cijena zivota 116 epizoda
Ajlin zaustavlja Erdema i pita ga sta to on misli da radi, kako tako udara njenog muza. Erdem joj kaze da je Dzan bolestan i da ga je bez obzirana to Dzesur opet odveo vani i Dzan se jos vise razbolio. Dzesur zove Omur ali se ne javlja, zeli da joj kaze da se nece odvojiti on od sina. Erdem javi Erdincu da je nasao dobrog doktora i novac te da ce se Dzan nakon operacije oporaviti potpuno. Erdinc kaze da mu je donio dobre vijesti. Omur kada to cuje biva joj drago. Dzesur odlazi do Omur i pita je da li zna Erdem za istinu, da mu kaze. Omur mu kaze da ne zna. Neko snima Dzesura i Ajten. Ajten saznaje istinu za Dzaana i odlazi da prica sa Dzesurom. Kaze Dzesuru da zna istinu i da zeli od njega da se kloni njene kcerke. Ajten kaze da je uradila dnk test i da je saznala da je Dzan njegov sin. Hasanov sin upuca nekoliko puta Dzesura a Ajten ga moli da ne puca vise. Dzesur uspije upucati Hasanovog sina u nogu. Dzesur pada na zemlju a prikazuje mu se Dzaan te ga uzme za ruku i nakon toga ostaje bez svijesti...


Cijena zivota 115 epizoda
Omur i Erdem pricaju o svemu i Omur kaze Erdemu da joj niko u zivotu ne znaci nista osim Dzana i njega. Dzan treba da ide na operaciju. Omur i Erdem se oko toga dvoume. Erdem kaze Omur da nema vise o cemu da se prica nakon svega. Omur kaze Erdemu sto nju toliko krivi ukoliko zna svu istinu i sto ne krivi Dzesura. Dzesur odlazi po Dzana i odlazi u setnju s njim. Dzesur je sad siguran jer zna da Erdem zna istinu te uzima Dzana i odlazi s njim. Razije ga moli da ne uzima dijete ali ne uspije. Razije odmah javi Omur da je Dzesur uzeo dijete. Dzesur salje Omur poruku. Ajlin dobiej buket ruza. Erdem odlazi do Dzesura i pita ga sta on misli da radi, kako smije voditi dijete vani a dijete je bolesno i ima temperaturu. Erdem kaze odnosno vice na Dzesura govoreci mu da vise nikad ne uzima dijete i da ce se on brinuti o djetetu te da nema pravo na to. Dzesuru pukne film i on mu kaze da se gubi a Erdemu malo fali te se pocnu udarati a Ajlin dolazi i zaustavlja ih. Dzan se razbolio opet, dobio je temperaturu visoku. Ajlin i Dzesur odlaze na veceru..


Cijena zivota 114 epizoda
Omur pita Razije sta Erdem pokusava i sto je sutio. Kako ce ga pogledati nakon svega. Semiha i Dzesur se svadjaju. Omur povraca u kupatilu. Omur nije nimalo dobro. Razije joj pravi caj. Dzesur se nalazi sa Bakirom ponovo i on mu uporno prijeti. Omur je rekla Razije da zove Erdema da pricaju. Razije je uplasena. Omur prica sa Erdemom i kaze mu da je saceka da se odmah vraca i da ce mu sve ispricati. Ajten je sve razotkrila i placuci odlazi u auto te zamalo da ne dozivi nesrecu. Dzesur pita Razije sta radi a ona kaze da je Omur odlucila da kaze sve Erdemu i da su se otisli naci na jednom mjestu. Omur kaze Erdemu kako je svjesna da on sve zna i da ce mu reci sve i objasniti kako se sve izdesavalo...


Cijena zivota 113 epizoda

Omur je bez rijeci kada cuje da Erdem zna da je Dzan Dzesurov sin. Omur nakon razgovora odlazi prosetati i steze je pitajuci se sta Erdem sad pokusava. Razije je zabrinuta za Omur i nazove je ali joj Omur kaze da ce poslije pricati. Ajlin i Ajten se ponovo svadjaju oko partnerstva. Ajlin kaze majci sta vise hoce od nje i njenog Dzesura. Semihu ponovo nazove Bekir i kaze da se nadju i ona pristaje. Dilber je uplasena zua Dujgu. Dzesur odlazi do njihove kuce i Dilber joj kaze sta je sve bilo i sa autom i kaze joj da je on kriva za sve. Omur ne zna sta da radi sa sobom, samo hoda uokolo i place i nesmije i ne moze se pojaviti pred Erdemom nakon svega. Omur nazove Razije i kaze joj da je Erdem sve saznao i da je vise na kraju puta..



Cijena zivota 112 epizoda

Bekir poziva Omur da se nadju i ona ga pita sta zeli od nje. Bekir je taj koji sve zna vezano za Omur i Dzesura, Pita je zasto ne kaze Erdemu svu istinu. Ona kaze da dijete smatra Erdema ocem i da ce tako ostati. Omur placuci odlazi do auta i odlazi. Omur je vise preko glave svih problema koje je snalaze. Ajlin poziva Dzesura da dodje i da pogledaju film skupa. Oldja sanja da ga je udavio Bekir. Omur je legla da spava a Erdem dolazi i samo je pogleda. Oldzaj nazove Omur i kaze joj da moraju razgovarati i da je hitno ako moze odmah da dodje i da Erdemu ne kaze nista. Bekir zove i Semihu. I njoj pomalo unese strah u kosti. Omur je otisla da se vidi sa Oldzajem. Oldzaj kaze Omur da Erdem zna da je Dzan Dzesurov sin...


Cijena zivota 111 epizoda
Bekir dolazi kod Omur i sjeda pored malog Dzana. Donosi malenom poklon. U tome saznaje Dzesur da je Bekir dosao tu i odmah se penje kod njih gore ali mu Bekir odmah pokazuje pistolj te mu kaze da je dosao malo u posjetu. Omur je uplasena. I Ajlin pita Dzesura ko je taj Bekir i sta radi kod njih. Omur nazove Erdema i kaze mu da mu je dolazio neki Bekir, njegov prijatelj kojeg zna odavno te da je donio Dzanu poklon. Erdem kaze da nije ni jednog prijatelja danas sreo niti kome rekao da dodje. Erdem nazove Bekira i kaze mu da se ne priblizava njegovoj porodici. Dzesur odlazi do Dilek i daje joj svoju karticu. 



Cijena zivota 110 epizoda
Ajlin zamoli Omur da joj pricuva Dua a nakon sto je Ajlin nazove ona odmah kaze da Dua zeli s njom pricati. Dujgu se budi u bolnici. Dzesur ulazi kod Dujgu i prica s njom. Dujgu se naljutila na Dzesura i on sav ljut izlazi iz njene sobe te odlazi do Semihe i kaze da je sve zbog nje, da je ona kriva za sve. Dzesur kaze Dujgu da ne zna sta ce uraditi, sta ce nakon svega. Dujgu ga savjetuje da ostavi Omur na miru i da nastavi sa svojim zivotom. Dujgu mu kaze da je umorna i da zeli odmarati malo. Sad ista banda napada i Oldzaja. Prijete mu. Erdem se vidi sa Oldzajem i pita ga sta mu je sa rukom...


Cijena zivota 109 epizoda
Dok drze nekoga u vreci svezanog, Erdema otmicari drze svezanoga na stolici a od Dzesura zahtijevaju da puca u tu osobu sto je vrecom pokrivena. Dzesur zeli da vidi ko je pod vrecom a to je zapravo Dujgu. Semiha ugleda Dujguin auto i Dilber zovne i kaze joj da ima osjecaj da se nesto desvaa. Semiha odmah zove Dzesura ali se ne javlja. Dzesur ugleda i vidi Dujgu da je bila svezana u vreci nakon sto je Semiha nazvala Dzesura i javio se te je odmah posumnjao na Dujgu. Dzesur je sav van sebe. Erdema pustaju i odlazi. Dzesur vodi Dujgu doktoru. Erdem pita Dzesiura kakva je to bila otmica u pitanju. Semiha kao i Dilber su zabrinute za Dujgu a Dzesur uporno place. Semiha pita Dzesura kakva je sad osveta u pitanju. 


Cijena zivota 108 epizoda
Erdema i Oldzaja hvataju dvojica koja od njih traze da urade kako im kazu. Omur je ustrajna u tome da zeli otici iz Erdemovog zivota. Dujgu je sretna sa kolegom s posla. Iste osobe koje su prijetile Erdemu i Oldzaju zbog Dzesura dolaz en avrata i Semihi i njoj prijete. Ajlin pita Dzesura da li od nje nesto krije i da ako krije kaze joj. On joj hladno odgovara da nista nije krio niti krije. Ajlin kaze Dzesuru sve sta se desilo i sta je Hasan rekao Ajten. Omur i Erdem odlaze na veceru.Omur pita Erdema gdje je onaj stari Erdem kojeg je ona voljela. I Dzesura i Erdem aponovo hvataju ti ljudi i vezu ih u neku rusevinu..


Cijena zivota 107 epizoda
Razije cuje razgovor izmedju Merve i Erdema i ispada joj tacna iz ruku...Erdem ulazi kod Razije i odmah je zeli usutkati i trazi od nje da za ovo Omur ne sazna. Razije kaze kako ce ne reci Omur to a zna. Ajlin gleda u papire koje je napisao Hasan.Razije kaze Erdemu da ovaj put nece moci presutiti Omur jer je vec previse. Omur u tom trenu dolazi i pita sta ce to ko kome presutiti. Omur pita Razije sta je bilo i Razije kaze Omur sta je bilo, da je Dilek Mervina prijateljica bila sa Erdemom jednu vece. Omur prilazi Omuru i udara mu samar. Ajlin pita Ajten da li je moguce da je Dzesur ubio Demet. Ako jeste i zasto je to uradio. Dzan pada niz stepenice dok su se Omur i Erdem svadjali. Omur je uplasena za Dzana jer ne dolazi sebi nakon pada. Dzesur i Ajlin odlaze na veceru i on joj kupuje poklon. Omur kaze Razije da ce se iseliti iz te kuce. 



Cijena zivota 106 epizoda
Dzan i Doa sjede i razgovaraju. Dilek prica sa Merve o Erdemu i to sve tajno. Merve odmah prekida razgovor jer je Erdem usao u sobu i zeli razgovarati sa Merve. Ajlin je iznenadjena kada ugleda kod Omur narukvicu, pocinje ponovo nesto sumnjati. Nakon sto Erdem kaze Merve da se pravi da nista nije vidjela ni cula  Merve mu kaze da je ona tu zbog Dzana. Dzesur zove Omur i ona prekida, nakon njegove upornosti ona odmah kaze da gamoli da je vise ostavi na miru. On trazi od nje da se vide samo na 2 minute. Ona kaze da danas nije dan za sastanke a on kaze da zna ali da je mora vidjeti. Dzesur pita Omur zasto uzima Dzana , zeli da ga ponekad vidja. Ajlin i Ajten opet nakon duzeg vremena pricaju ali Ajten joj kaze da je sve sto je uradila uradila je za njeno dobro i kaze joj da je zvao Hasan da joj kaze za Demetinog ubicu. Hasan je prije nego sto je umro napisao ko je ubio Demet te je i njoj reko da je Dzesur ubio Demet. Ajlin gleda u majku sva bez teksta,.


Cijena zivota 105 epizoda
Razije nabraja jer im stalno dolaze neki gosti pa samo njoj kazu sta treba raditi. Erdem se vidi sa Dilek i pita je sta radi tu a ona je dosla da se vidi sa Merve. Poznanica je njena. Dilek se istrese na Erdema jer shvati sta joj je sve slagao. Ona mu kaze da je steta sto tako laze. Omur se prisjeca kako je osamario Erdem i da je to vidio Dzan te skida vjencani prsten i odlazi sa Dzanom jesti. Dzesur galami na AJlin i kaze joj da pazi o cemu prica sa kcerkom. Dilek je usla u kucu da ruca sa njima. Dzesur se izvinjava Ajlin i zagrli je. Erdem zeli da odveze Dilek kuci. Dilek kaze njemu da nemaju o cemu pricati, on ima veoma lijepu porodicu i da je treba cuvati. Hasan je umro. 


Cijena zivota 104 epizoda
Semiha se iznenadi kada cuje od Ajten da je Dzesur ubio Demet, da joj je rekao Hasan to. Ajlin seponovo raspravlja sa Dzesurom. Erdem se napio i odlazi sa nekom zenom u stan. Erdem provede vece sa njom. Erdem kada se probudio ujutor tesko mu pada da vidi djevojku pored sebe. Erdem prica Oldzaju kako je napravio veliku gresku. Dzan odlazi u bolnicu na kontrolu.Otac, Erdem dolazi u bolnicu kod Dzana. Omur je tesko zbog sina. Ajlin kaze Dzesuru kako nimalo ne misli na svoju kcerku. Omur pita Erdema sta to radi, kaze da je Dzan sinoc samo pitao za njega, da mu je potreban. Zasto ne misli o njemu i u kakvo se stanje to doveo. Omur mu kaze da ga nekoliko puta zvala da se nije javljao. Djevojka koja je bila sa Erdemom dolazi ispred njegove kuce. Kada je Erdem vidi sokira se..


Cijena zivota 103 epizoda
Ajlin se sakrila u sobu dok je Dzesur usao u stan i posprema stol na kome su jeli on i Omur. Ajlin se sakrije u ormar nakon sto se prozor koji je bio otvoren u sobi zatvori i lupi te Dzesur ulazi u tu sobu da vidi sta je bilo. Razije je nasla one bobke kod Omur u latici. AJlin se nekako uspjela izvuci iz kuce. Omur sjedi sa zenom koja joj cuva Dzana i kaze da je Dzan veoma zavolio. Ajten odlazi u posjetu kod Dzesurove tetke Semihe. Ajten kaze Semihi da joj je Hasan rekoa da je Demet ubio Dzesur,..


Cijena zivota 102 epizoda
Ajlin kupi stvari iz kancelarije. Erdinc kaze AJten da odustaje i da ne zeli vise prisustvovati njenim glupim idejama. Omur place jer je svaki dan neki problemi okupiraju. Ajlin je otisla u Dzesurov stan i pretura mu po stvarima te uzima slomljenu sliku od njega i Omur ali cuje da neko otkljucava vrata te ne vidi sliku. Da li ce je ipak okrenuti???


Cijena zivota 101 epizoda

Hasan kaze Ajten da je Dzesur Demetin ubica. Iako je u tako teskom slucaju on joj kaze. Dok se Omur i Dzesur svadjaju onda im ispada slika, njihova zajednicka koja se i razbije. Ajten je ispred Hasanove sobei njegova majka i sin placu te kazu da je Dzesur kriv za sve. Ajten zove Erdinca da dodje kako bi se i on uvjerio u rijeci Hasana koji joj ej rekoa da je Dzesur ubica Demetin te da odmah ide u bolnicu da i on cuje isto. Erdinc dolazi odmah kod nje i odlazi u bolnicu ali ne dopustaju im da udju. Dzesur kaze Omur kako mu je lijepo s njom na veceri i zahvaljuje joj se sto je dosla. Ona mu kaze da nimalo ne zeli da se vidja s njim i da joj nije nimalo drago ali on kaze da mu je dovoljno to i da ce se i ona naviknuti...Nakon sto izadju Dzesur i Omur iz kuce neko ih slika i odmah salje slike Erdemu. Dzesur saznaje da je Ajten kod Hasana i odmah odlazi u bolnicu ali tamo zatekne Ajten i Erdinca i vraca se. Erdem se svadja sa Oldzajem u kaficu. Erdem napravi scenu i Oldzaj ga vadi iz kafica. Nakon toga dolazi kuci i lijepo se izgalami na Omur. Omur ga ne moze prepoznati. Omur zapali pismo koje joj je Dzesur napisao. Erdem udara Omur samar a to vidi Dzan koji ga pita zasto je udario majku. Erdemu je tesko nakon toga i gleda u Omur koja spava, pravi se da spava. 


Cijena zivota 100 epizoda
Hasan kaze Ajten da je Dzesur ga doveo u to stanje. Ajlin se pita sta je pisalo u tom pismu. Omur i Dzesur su na veceri. Ajten se nimalo ne osjeca dobro. Erdinc prica sa Erdemom i kaze mu da nikad nije vidio majku u takvom stanju i da joj je najteze bilo kada su joj onakve rijeci pale iz Ajlininih usta,. Ajten se pita sta da radi. 


Cijena zivota 99 epizoda
Dzan se izlijecio. Ajten i Erdinc su saznali da je ipak dijete od Omur i Erdema te ne mogu pogledati u oci Omur. Erdinc kaze da je pogrijesio sto je poslusao Ajten kada je sumnjala. Dzesur je trazio raskid partnerstva sa Erdincom i Erdemom. AJlin je ljuta nakon tog saznanja. Dzesur je napisao pismo Omur i uzela ga je Dua iz Omurine tasne i odnijela u svoju sobu. Pismo je uzela Ajlin i zamalo da ga nije procitala. Erdem nakon zadnjeg uradjenog testa pokusava povratiti Omur jer je zeli pored sebe. Dzanu je drago jer je kuci. 



Cijena zivota 98 epizoda
Cijela frtutma je sad oko sumnji koje svi ukucani imaju. Erdemu n ije jasno sta pokusava ta osoba koja ga je kidnapovala. S druge strane i dalje sva napetost izmedju AJlin i Dzesura vreba. Erdinc i Ajten su zabrinuti zbog velikog saznanja. Dzan se oporavlja iz dana u dan. 



Cijena zivota 97 epizoda
Nakon sto su Ajten i Erdinc otvorili kovertu shvataju da je dnk pokazao da je slicnost 99 postotna sto ih naravno sokira. Oboje su sokirani. Ajlin je zabrinuta jer se Dzesur sve vise udaljava od nje te ga zove govoreci mu to. Omur i Erdem pricaju i Erdem joj govori kako je taj neko ko ih uporno kidnapuje ukljucio nju u sve to. Dujgu je sretna na poslu. Dzan se poprilicno oporavlja. 


Cijena zivota 96 epizoda
Omur je sada  zabrinuta za poruku koju je primila a Dzesur joj govori da je siguran da je to Erdem i da joj on salje poruke. Dzesuru samo stizu prijetnje na razne osobe pa cak ina Dazana. Erdem kaze Dzesuru da mu kaze vec jednom u cemu je problem da mu pomogne. Erdem i Dzesur sena kraju suocavaju i udaraju jedan drugoga. Erdem je poslao poruku Omur da dodje do jedne kuce a u medjuvremenu su oteli Erdema i sveazli ga u tu istu kucu. Nakon sto su dosli Omur i Dzesur Erdem je pomislio da ga je Dzesur zapravo oteo. Ajten i Erdinc su otisli i uradili dnk analizu kako bi se uvjerili da li je istina da je Dzan njihov unuk..


Cijena zivota 95 epizoda
Dzesur kaze Ajlin da je zaista volio ali da se sve tako zavrsilo. Ajlin mu kaze da ga mrzi i da ga ne zeli vise nikada vidjeti. Dzesur se vraca kod Omur ponovo. Dzesur na kraju zavrsi u pritvoru ali ubrzo izlazi nakon cega ga Ajlin upuca iz pistolja. Dzan ne zeli ni Omur ni Dzesura. Ostaje kod Ajten. Dzesur ostaje ziv, osvaja Omurino srce i njih dvoje ostaju skupa. Nakon godinu dana dolazi dan njihova vjencanja. Omur oblaci vjencanicu a Dzesur ide po nju autom. Dzesur i Omur su se vjencali i otisli sa svojim sinom na medeni. Sretni su...Sve to Dzesur sanja dok se nalazi u zatvoru. Dzesuru je sudjenje a Erdem i Omur su se kao pomirili. Omur stize poruka da neko zna da je prevarila muza i da ce istina uskoro izaci na vidjelo.Erdem odlazi a Dzesur je ljut jer je samo sanjao lijep san. Dzesur govori Omur da im neko postavlja zamke ali Omur kaze da zna da su dosli na kraj puta i da se ona ne boji...


Cijena zivota 94 epizoda
Dzan se izlijecio. Mnogi su saznali da je Dzan sin od Omur i Dzesura ali sad dolazi dan kada ce se i suociti svi sa tim. Prva je Ajlin koja dolazi kod Omur i Dzesura sa Dzanom. Dzesur je odlucio da kaze istinu za Dzana. Dzesur pred Ajlin kaze Dzanu da je on njegov pravi otac. Dzan bjezi u sobu i place. Dzesur je uporan da sve kaze, svu istinu. Ajlin je bez rijeci, udara Dzesura. 



Cijena zivota 93 epizoda
Erdem nazove Ajlin i kaze joj da zeli da se vide. Sada svi sumnjaju jer je Erdem rekao da nije Dzanov otac te Omur brine za sve a najvise za sina koji boluje leukemiju. Erdem ocajnicki zeli se osvetiti Dzesuru. Erdem pita Ajlin gdje je radila dnk test za Dzana. Erdem odlazi do doktora kako bi vidio dnk koji je radila Ajlin za njega i Dzana. Erdem se odlucuje da ponovo uzme kosu od Dzana kako bi uradio novi dnk. Ulazi i kod Dzesura u sobu i uzima njegovu kosulju. Ajten ponovo zaprosi Erdinc. Erdem dobije test dnk i rezultate na kojima pokaze da je Dzesur otac Dzanu. 



Cijena zivota 92 epizoda
Oldzaj vodi Erdema svojoj kuci i zagrli ga govoreci mu da ce sve biti u redu.Dzesur se prisjeca kako je vidio Omur da se ljubi sa Erdemom. Posto je kisa i grmi vani Dzan se probudi i uplasi te dolazi kod Omur. Erdem se budi ujutro sa glavoboljom. Dzesur dolazi kod Dzana i oblaci se. Dzan isprica sve Dzesuru kako su se Erdem i ona svadjali.



Cijena zivota 91 epizoda
Erdem se nalazi sa drugom koji je bio skupa s njim u zatvoru. Piju, i Omur ga nazove pita ga kada ce doci a Oldzaj mu kaze da se smiri i da lijepo s njom prica. Omur ga pita zasto ne dolazi a on kaze da ga ne ceka da ce ostati sa Oldzajom. Ajten odtaje kod njih u kuci na konaku.



Cijena zivota 90 epizoda
Ajlin dolazi njena majka i pomire se i one. Dzesur pita tetku kako je, da li se bolje osjeca. Erdem je jos uvijek strpljiv i ne zeli reci Omur jos nista. Erdem odluci da se vrate kuci i tako i bude. Razije pita Omur sto su se vratili. Erdem je ocajan, ne zna sta da radi. Oldzaj nazove Erdema da se nadju i on kaze Omur da odlazi s njim. Dujgu hrani tetku. Omur kaze Ajlin da joj je cudan Erdem.


Cijena zivota 89 epizoda

Ajlin kaze Dzesuru da se on promijenio kako se Erdem vratio. Dzesur joj kaze da su to gluposti ali ona negira i kaze da je tako. Ajlin kaze Dzesuru kako Dua sve vidi i da osjeti razliku a ona je njegovo dijete. Dua cuje njihovu svadju te odlazi u sobu i zakljuca se te place. Erdem se svadja sa Omur i Dzan bjezi iz kuce. Omur ga stize. Dzesurova tetka dolazi kuci. Dujgu joj priredi dobrodoslicu. Erdem odlazi sa Omur i Dzanom na camac da se voze i onda u jednom trenu zamislja kako uhvati Omur za vrat te je pocne daviti pitajuci je cije je dijete i s kim ga je prevarila te joj kaze da je isao doktoru i saznao da ne moze imati djece. Dua i Ajlin se pomire i Ajlin je grli..



Cijena zivota 88 epizoda

Erdem ne zna sta da radi sad. Dolazi kuci ali nista ne govori Omur. Omur shvata da je nesto cudno s Erdemom. Erdem odbija da jede. Odlazi i uzima pistolj. Omur, Erdem i Dzan odlaze na putovanje. Erdemu nije bas ni do cega ali jos suti o svemu. Ajlin i ostali pozele sretan put i oni odlaze. Erdem  je ponio pistolj. Erdem se samo prisjeca trena kada je doktor rekao da je sterilan. Dzan moli Erdema da odu setati malo. Erdem je cijelo vrijeme van sebe. Erdem i Omur su na mostu a Dzan je otisao u kucu da nesto uzme a Erdem je ostavio pistolj na krevetu te taman da kaze Omur sta je i sta ga muci cuju pucanj te otrce tamo i vide Dzana kako drzi pistolj ali srecom nije pucao u sebe vec u plafon. Omur galami na Erdema jer je ponio pistolj,,,


Cijena zivota 87 epizoda

Erdinc takodjer pozeli dobrodoslicu sinu. Erdem kaze da zeli da otputuje negdje sa Omur i Dzanom mozda se i odsele jer zeli da sto vise vremena provede sa sinom te da nadoknadi izgubljeno. Dzesur je ljut zbog toga. Dzesur odlazi tetki i kaze da mu pomogne, da ne moze zivjeti bez Dzana, dane mogu otici. Erdem je isao doktoru i trazio neke nalaze. Nakon sto mu doktor donese nalaze saopsti mu da je on sterilan, da ne moze imati djece. Erdem je u soku. Erdem ne moze da vjeruje ali vidi nalaze i uvjeri se. Nakon sto shvati da Dzan nije njegov sin, prisjeca se trena kada je ozenio Omur. Ne moze da vjeruje da ga je Omur prevarila. Erdem sjedi na ivici pored mora. Erdem se pita zasto je to napravila njemu, pitajuci se, zasto Omur? Tesko mu je. Erdema nakon sto nazove Dzan, on ustaje i ide kuci ali prije toga se dobro isplace. 


Cijena zivota 86 epizoda

Omur sazna da Dzan ima leukemiju. Erdem je oteo Dzesura i dok mu drzi pistolj na glavi Omur mu javlja da Dzan ima leukemiju. Erdem ustaje i odlazi na balkon kako bi malo uzeo zraka. Erdem kaze Dzesuru da mu se zahvaljuje za Dzana jer je pazio sve te godine na njega. Dzesur mu kaze da je samo htio da Dzan ne osjeti prazninu kada je otac u pitanju. Erdem mu kaze da je od sada on tu i da mu se zahvaljuje za proslost te da nema potrebe dase vise brine o Dzanu. Erdem samo hvata prilike da ostane sam sa Omur. Dzesur je ljut jer gubi Dzana. Erdem odlazisa djecom u skolu. Ajten dolazi u kucu Erdinca. Ajlin se posvadja sa majkom i majka je pita da li je jos uvijek ljuta na nju, Ajlin joj kaze da joj nikad nije vjerovala niti joj zeljela dobro. Erdem dolazi u firmu i svi mu pozele dobrodoslicu. 


Cijena zivota 85 epizoda

Ajlin kod kuce postavlja veceru u cast Erdemovog izlaska iz zatvora. Erdem dolazi kuci i Razije ga grli i doceka u suzama,. Erdem cim udje u kucu odmah uzima Omur i vodi je u sobu i dok je pred sobom poljubi nailazi Dzesur kome nimalo ne bude drago. Omur i Erdemu ne daju da budu sami, samo ih prekidaju. Erdemu je sve cudno, kaze da nakon toliko godina ima osjecaj da je dosao u drugu kucu. Odlazi da se istusira. Dzesur uzima Omur za ruku i kaze joj drsko da joj ne pada na pamet da mu uzme Dzana. Dzesur hvata priliku da ode do Dzana koji je iskrenuo nogu da ga pomiluje malo a Erdem i Omur su otsili u sobu. Nailazi Ajlin koja vidi Dzesura kako miluje Dzana. Ajlin i Dzesur se svadjaju ponovo zbog Dzana. Erdem govori Omur kako se lose osjeca jer nije vidio i gledao kako Dzan odrasta...


Cijena zivota 84 epizoda
Erdema zove advokat i kaze da je hitno, Erdem kaze u sred noci i hitno je. Erdem je zabrinut. Advokat kaze Erdemu da je dosao ubica od Demet i da je uhapsen te da ce ubrzo biti slobodan. Erdem kao i Omur su sretni i Omur odlazi odmah da kaze Ajlin da se ubica predao i da ce Erdem ubrzo biti pusten. Svi su sretni. Svi odlaze po Erdema ispred zatvora. Erdem ne moze da vjeruje da je izasao i prvo zagrli sina. Dzesur gleda. Nakon toga grli Omur a Dzesur guta. Erdem pusta pticicu iz kaveza u znak njegovog pustanja iz zatvora. Erdem trazi od ocada ga pusti sa Omur i sinom da idu. Erdem kaze da ne moze vjerovati da je slobodan. Napokon Erdem uziva sa svojom porodicom dok Dzesura sve to boli..


Cijena zivota 83 epizoda
Dzesur se prisjeca rijeci tetke i kaze kako se samo sad sa sinom uklopio te da ne bi mogao podnijeti da Erdem sad bude pored njega i Omur, prisjeca se kako je prohodao, kako odrastao. Iz vrtica jave Omur da se Dzan tukao sa jednim djecakom jer je rekao da je njegov otac ubica i da je u zatvoru. Dzesur uzima novac i daje covjeku kako bi usutio i izgubio se. Omur odlazi po sina. Dzesur kaze covjeku kojemu daje novac da ima jednu opciju i daje mu pistolj u dzep, kaze mu da mora otici u policiju i priznati da je ubio Demet a da ce on dati novac za lijecenje sinu mu i da ce dociti 10 hiljada lira. Covjek kojeg je Dzesur platio odlazi sa istim pistoljem kojeg mu je Dzesur dao odlazi i pokrade zlataru te ga uhvate na kraju. Dzan je postao nepodnosljiv jer samo spominje kako mu je otac ubica. Dzesur odlazi do Omur i kaze joj da odlazi do zatvora kako bi pricao sa sudijom da oslobodi Erdema. Omur je sretna.


Cijena zivota 82 epizoda
Dilber tjesi Dujgu koja je ocajna nakon sastanka. Ajlin kaze Dzesuru da se previse priblizio ka Dzanu vise nego svojoj kcerki ali Dzesur se vadi na to da ne zeli da Dzan primjecuje i osjeti da nema oceve ljubavi, on ce mjenjati njegovog oca dok je u zatvoru. Dzesur odlazi i ljubi Dzana. Erdem se igra sa pticicama. Ajlin i Omur pricaju i Omur tjesi Ajlin. Dzesur igra igrice sa Dzanom. Dzan prica sa majkom i kaze da je Dzesur dobar i kamo srece da je njegov otac. Omur se sokira i kaze da je Erdem njegov otac te da ga nije cula vise da to spomene. Dzesur uzima brodic koji je polomila Dua i zeli ga napraviti za Dzana kako bi ga usrecio. Dzesur donosi Dzanu brodic i zahvaljuje mu se Dzan. Dzesuru javljaju za Semihu da je lose. Ajten odlazi da posjeti Semihu ali je ne pustaju. Semiha kaze Dzesuru da umire i da ima samo jednu zelju, da Erdema izbavi iz zatvora.


Cijena zivota 81 epizoda
Omur je isla kod Erdema i Erdem je dao Dzanu brodic koji mu je napravio. Ajten takodjer dolazi taksijem ispred zatvora te ugleda Omur i Dzana. Oni odlaze na caj.Dzesur se nalazi sa covjekom kojeg je bio unajmio da upuca Demet te mu zaprijeti da ne smije vise da ga zove niti mu prilazi a covjek mu kaze da zna da mu se samo sin razbolio pa da mu treba novac za lijecenje, Dzesur ga samo otjera i kaze da nema on veze s tim.Semiha jako pocne kasljati te iskasljava krv, odvode je u ambulantu te saznaje da ima tesku bolest. Dujgu odlazi na sastanak sa osobom s kojom se dugo vremena dopisivala te se napokon odlaze sastati i upoznati. Dua iscupa Dzanu brodic. Dujgu se nadje sa momkom ali shvati sta on samo zeli od nje, zeli je odvesti na jednu noc u svoju kucu te ona ustajei odlazi iz restorana.
Noviji Stariji