Cijena zivota nove epizode




Cijena zivota 80 epizoda
Omur place i moli Erdema da je ne ostavlja, da jedino njega ima i  oslonja se na njega. Nakon sest godina kada mali Dzan ima 6 godina njih dvoje odlaze ocu u posjetu. Njegova soba je sva u slikama njegovog oca. Dzesurova i Ajlinina kcerkica dolazi kod Dzesura i trazi od oca da joj napravi lutkicu. Omur i Dzan su kupili Erdemu pticice. Dzesur trazi od Omur da  ide na macevanje s njim. Dzesura nazove covjek kojeg je unajmio da upuca Demet kako bi uplasili Erdinca i prijeti mu. Dzesuru tad ulazi kcerka i i on je otjera te malena Dua pocne plakati.Nakon toga Dzesur se izvinjava kcerki. Erdem je napravio za Dzana brod. Dok su se svadjali Ajlin i Dzesur njih je sve slusala kcerka a Erdinc dolazi i uzima je. Erdem dolazi do Omur i Dzana te ga ljubi. Dzan daje ocu pticice. Erdem se obradovao. Dujgu je pocela da radi u firmi te je sretna ponovo. Neko joj salje mail da je krajnje vrijeme da se upoznaju.



Cijena zivota 79 epizoda
Akjah je ipak jos ziv. Ajten je shrvana sto je on u takvom stanju. Erdinc ne odlazi od Ajten. Ajlin dolazi kod majke u bolnicu. Doktor izlazi i kaze Ajten i njima da nije uspio spasiti Akjaha te im izrazi saucesce. Ajten pada u nesvijest. Razije dolazi kod Omur i kaze joj Razije da se smiri i da ne misli o svemu tome na taj nacin. Omur kaze da ne moze vise sve to podnijeti. Advokat dolazi kod Omur i kaze joj da Erdem insistitra na razvodu braka. Omur dolazi kod Ajlin i ona je zatekne kako place te je pita sta je bilo a ona joj saopsti da je Akjah umro. Dzesuru je drago a Omur nije svejedno. Ajten je jako tesko i baca sve sto joj je dao Akjah u more. Erdinc je samo posmatra. Dzesur dolazi do Omur u sobu i kaze joj da ih je sreca posluzila pa je Akjah umro. Semihu osudjuju 7 godina zatvora na strogi rezim zbog ubistva. Semiha je sokirana. Omur odlazi Erdemu u posjetu sa bebom. 






Cijena zivota 78 epizoda
Omur ludi,samo joj se po glavi motaju misli rijeci Akjaha. Omur zaista ludi, izlazi na ulicu sama kao luda a dijete opstavlja u kuci i njena komsinica dolazi i cuje kako Dzan place te ga uzima i odlazi jer vidi da nema nikoga. Omur se na kraju pribere i ugleda bebu u parku te se sjeti Dzana i trceci ide kuci. Dzesur je takodjer dosaokod Omur ali nema nikoga. Omur dolazi i nema Dzana te se uplasi. Dolazi komsinka i donosi joj dijete te joj kaze da ne osatvlja vise dijete samo u kuci. Omur sva uplasena kaze izvini dijetu i kaze da se nece vise to ponoviti. Dzesur galami na Omur i kaze kako je mogla dijete ostaviti samo tako. Omur kaze da je sve to zbog Akjahovih rijeci i zbog njega jer ne moze da svari sve. 





Cijena zivota 77 epizoda
Ajten samo place pored Akjahove sobe a Erdinc je gleda sasuzama u ocima jer vidi koliko joj je stalo do Akjaha a ne do njega. Na kraju je Erdinc ipak zovne da joj da vode te je zagrli. S druge strane Omur je sva van sebe. Dzesur je zove i ona ne progovara rijec i samo mu spusti slusalicu. Omur izgleda kao daje pocela luditi, iako je Razije nesto pita ona nista ne odgovara niti gleda u sina. Omur se promijenila preko noci. Akjah se probudio i trazi Ajten. Akjah uspije reci Ajten samo ime Dzesur i ondase gubi, da li je umro ili sejos bori sa zivotom. Ajlin jave da je beba spremna. Gulbahar je cula razgovor izmedju Razije i Dzesur.



Cijena zivota 76 epizoda

Omur misli da je Dujgu Semihina kcerka i Akjahova. Omur kaze Razije da je Akjah pitao kako se moze pogledati u ogledalo. Razije kaze da jeona cista ali da je Dzesur samo natjerao. Omur kaze kako joj je zao Ajlin ali da joj ne moze reci. Razije kaze da ne kaze Ajlin jer ce samo Dzesur onda ubiti Erdema. Omur kaze da je vise psihicki umorna. Omur vise ludi od svih briga koje ima. 


Cijena zivota 75 epizoda
Ajten dolazi u bolnicu i Dzesura ponovo napada a Dzesur izlazi i Ajten kaze ako se samo nesto desi Akjahu da ce ga kostati a Ajlin joj kaze da je Akjaha Semihin ljubavnik a ona njegabrani umjesto svog zeta. Razije pokusava urazumit Omur da se smiri. Doktori kazu da je Akjah puno krvi izgubio i da postoji sansa da je povrijeden organ jedan. 


Cijena zivota 74 epizoda

Dujgu dolazi kuci i Dolber joj kaze da je bolje sto je abortirala. Da je  tako najbolje za sve. Dilber joj donosi da jede a ona kaze da joj nije do jela niti do cega vec da zeli da je ostavi na miru. Omur je zabrinuta a Semiha je uplasena da se nesto ne desi Akjahu. Dzesur galami na tetku sto je rekla svce Akjahu, Policija dolazi po Semihu i vode jeu policiju. Dzesur je sokiran i kaze joj da ce odmah poslati advokata te da nista ne govori policiji dok advokat ne dodje. 


Cijena zivota 73 epizoda
Ajten javi Dzesur da je Akjah zboden. Erdincu javlja Ajten da je Akjah u bolnici. Dzesur je nervozan. Dzesur javlja Ajlin da je Akjah zboden. Erdem je tuzan jako i samo gleda prsten te razmislja kkao ne moze Omur da rastuzuje svojim prisustvom u zatvoru kaze kako to ona ne zasluzuje. Dujgu zeli da presijece veneali je Dilber sprijeci u tome. Dujgu kaze da ne moze zivjeti sa tim bolom. Omur misli da je Dzesur naudio Akjahu.


Cijena zivota 72 epizoda

Akjah zove Dzesura i Omur da se nadju u restoranu. Akjah im kaze da im samo on moze postaviti nekoliko pitanja i da mu oni samo mogu odgovoriti. Dujgu je sa Dilber u bolnici i place kaze Dilber kako ce sad izvrsiti ubistvo neduzne bebe. Dujgu je zavrsila sa abortusom i sve je proslo  kako treba. Akjah odlazi kod Semihe i pita je sto pakuje stvari. Akjah joj kaze da mu kaze istinui da ce on joj pomoci. Semiha poludi na kraju i Akjahu sve isprica kako je Dzesur Omur natjerao da spava s njom i da joj je napravio i dijete i to je dijete Dzesurovo ne Erdemovo. Akjah je sokiran saznanjem. Semihi se ponovo desilosa situacija kada je razgovarala sa Akjahom dolazi njen bivsi muz te zbode Akjaha. Semiha udarabivseg muza i nazove hitnu. Ajlin dolazi da vidi Dzana. Dzesur dolazi kod Semihe. Erdemu dolazi advokat da ga pita jos jednom za razvod je li siguran.


Cijena zivota 71 epizoda
Erdem se tjesi na to da gleda Omurinu sliku i sliku bebe. Ovaj put je Dzesura spasila tetka. Ona mu kaze da ne zna sto ga je spasila a on joj kaze da ce i on nju spasiti. Ajten ispituje Akjaha sto je zamsiljen a on u sebi ponavlja kamo srece da joj moze reci. Akjah zove Omur da dodje do njegovog restorana da pricaju ima joj nesto vazno za reci. Omur se uplasila. Dilber je rekmla Dujgu da se ne brine i da idu doktoru da abortira. Dzesur dolazi kod Omur i kaze da je ona ta koja je poslala to pismo ali onamu odgovara te jojon opali samar. Dzesur udara Omur i kaze joj da se dobro drzi ukoliko se uspostavi da je ona to pismo poslala i damu kopa jamu te da ce posljednjiput vidjeti dijete. Ajlin poludi kada kaze majci i ocu da ce dobiti dijete a oni opet protiv Dzesura da je onda ostave na miru jer zeli svoj zivot sa Dzesurom. Ajten odlazi iz njene kuce placuci. Dzesur je sve polomio kod Omur u stanu. Razije dolazi i zatekne haos  u stanu i pita je sta je bilo,ona joj isprica. Dujgu se  boji abortirati kaze kako joj je zao djeteta. 



Cijena zivota 70 epizoda

Dzesur zeli da usvoji dijete sa Ajlin i odlaze odmah do kancelarije Ismaila da vide djevojcicu koja ima 10 mjeseci koja je za usvajanje. Dzesur kaze da samo treba Ajlin da kaze da i da ce odmah usvojiti bebu. Ajlin kada je vidjela bebu odmah je pristala daje usvoje. Ajlin zove Ajten da joj saopsti vijest ali se ne javlja. Ajlin se zahvaljuje Dzesuru. Dzesuru dolazi policija da  ide u stanicu zbog Demet nesto. Dzesur odlazi. Ajten je kod svog unuka. Razije javi Omur da je policija dosla po Dzesura. Kada je Dzesur otisao u policiju oni mu procitaju pismo koje su dobili protiv njega kao svjedok da je on ubio Demet. Dzesur kaze da je to obicno pismo koje ga zeli pokopati ali oni nemaju dokaza da je on ubio Demet. Policija zove Semihu da ode na saslusanjei pitaju je gdje je bio Dzesur na dan ubistva a ona im kaze da joj je dao kreditnu karticu i da su isli u kupovinu te da mogu provjeriti u banci. Erdinc bunca u snu i pijanom stanju a Dzesur izvodi Ajlin kako ne bi cula njegovu istinu. Dzesur ne zna sta sad da radi sa Akjahom jer ga sad on zabrinjava. Dzesur napise poruku Omur i kaze joj da je vidio Akjah u hotelu i da je i njega vidio te da nesto smisli i kaze Akjahu dok nije rekao Ajten inace ce biti problema i za nju i za njega. Ajten pita Akjaha o Semihi a Dzesur je glavna tema od Akjaha. Akjah pita Ajten jesu li Dzesur i Omur bliski. Dzesur je sada dosta bliskiji sa Ajlin jer nema mu druge. Dujgu ne zna sta da radi samo place zbog trudnoce...


Cijena zivota 69 epizoda

Dzesur dok vozi auto prisjeca se rijeci od Akjaha te se sjeca kako mu je rekao da se slucajno sastao sa Omur u hotelu je li. Ajten pita Akjaha da li je dobro i kaze ne zna kako da mu se izvine a Akjah joj kaze sto da se ona izvinjava za Erdincove postupke. Omur kaze da ne moze cekati Dzesura te odlazi. Dujgu ne moze vise da trpi i kaze svojoj jedinoj osobi koja je pored nje u kuci i kaze da ce joj ona pomoci. Erdemu su ukrali sliku u celiji. Erdem istuce jednog od zatvorenika jer mu je ukrao sliku. Ajlin dolazi kuci i zatekne Dzesura jer je dovzao Erdinca pijanog kuci..Dzesur ponovo trazi od Omur da ide na veceru sa njim i kaze da je to zadnja vecera s njim. Ajlin moli majku da je podrzi ovaj put. Erdinc je ocajan kad cuje da je Ajlin pomirila se sa Dzesurom. Dzesur, Omur, Ajlin, Ajten i Akjah odlaze na veceru i Akijah gleda u Dzesura i Omur. Erdinc dolazi pijan na veceru gdje je Ajten sa Ajlin i ostalima. Ajlin place. Dzesur je nazove ikaze da je zaista shvatio da je mogao izgubiti a da ne bi mogao bez nje. Dzesur kaze Ajlin da je moli da mu oprosti. Ajlin se nalazi sa Omur i moli je da idu kod Erdema. Ajlin kaze Omur sta je sve Dzesur uradio. Ajlin i Omur odlaze u restoran da jedu skupa i tamo dolazi Dzesur koji se navodno iznenadi kada ih vidi te Omur odlazi i ostavlja ih same. Ajlin na kraju popusti Dzesuru i pomire se...


Cijena zivota 68 epizoda

Dujgu dolazi kod Omur i kaze joj sve sta se desilo. Dujgu kaze da je trudna sa Toprakom. Omur je svjesna svega  jer se i njoj desilo. Razije kaze Omur kako je i zasluzio Dzesur da ima sad takav problem sa Dujgu jer nije bolje ni zasluzio. Omur joj kaze da tise prica jer ce Dujgu cuti. Dujgu sve to cuje i kaze da je Rzaije u pravu i da nema pravo biti tu te odlazi. Dzesuru je napravio slike u dnevniku njegov kolega. Dzesur salje paket kod Ajlin i ona uzima paket. Nakon sto otvori paket vidi denvnik u kome su samo njihove slike. AJlin se naravno odmah raspekmezi..N akraju dnevnika Dzesur joj je napisao poruku da ne zasluzuje mozda da ima porodicu uopste ali da je ipak moli da mu oprosti..Toprak kaze Dujgu da se ne brine da ce biti pored nje i da ce skupa pronaci ljekara a Dujgu kaze da ne moze da vjeruje da odmah zeli da se rijesi djeteta. Toprak joj kaze da je najbolje to jer su mladi i kako ce da dijete odmah imaju i da se na njega baziraju. Dujgu kaze kako je mogla biti tako glupa i da se zaljubi u takvu osobu te odlazi od njega. Omur je napokon malo sretnije nego do sada.Ajlin odlazi sa Omur u prodavnicu da kupi Dzanu neke odjece. Ajlin je kupila Dzanu pune kese i odlazi s Omur. Dzesur j eodlcuio da uzme slike od Ajlin i da ih urami. Dujgu je ocajna ne zna sta da radi, samo seta krajem mora i place. Dujgu nazove Omur i kaze da nesto nije uredu i da moraju razgovarati. Ajlin pita jel je to Dujgu zvala i sta je rekla. Omur kaze da je nesto tuzna ali da nije nista rekla sta joj je. Ajlin kaze da onda ide jer sigurno Dujgu nece pricati s njom.


Cijena zivota 67 epizoda

Ajlin se pozdravi sa Omur i odlazi. Ajten peca ribe sa Agehom. Dzesur je dosao kod Erdinca i zele pricati. Dzesur kaze Erdincu da se izvinjava za sve d aje pogrijesio i da je bio iznerviran. Kaze da zeli da pocne ponovo zivot i trazi od Erdinca da mu da drugu sansu da se pokaze kako se pokajao. Erdinc mu kaze da ako moze Ajlin da nagovori na to da se i on slaze ali da ako ponovo povrijedi Ajlin da mu se onda ne pise dobro. Dzesur kaze da moze onda nazvati advokata da mu kaze da se ponistava zahtjev za razvod braka. Dzesur se smjeska jer j eponovo uspio u namjerama. Dujgu se nadje sa Toprakom i kaze mu da je trudna. Toprak kaze da je iznenadjen jako. Ageh je nazvao Ajten i odveo je na trajekt kako bi pecali ribu. Ajten je sretna kao i AGeh. Ajlin i Omur pricaju o Erdemu i Dzanu, Omur joj kaze kako je Erdem trazio od nje da jos jednom dovede Dzana. Dzesur je odlucio da ode do Omru i Ajlin i kaze joj da je morao vidjeti te daje buket ruza i kaze da je dosoa vidjeti. Dzesur kaze Ajlin da mora s njom razgovarati. Omur kaze Dzesur da sjedi s njima jer moze da slusa. Dzesur kaze Ajlin da se izvinjava i da mu se svega sastalo te da zeli da to rasciste. Omur odlazi u djeciju sobu i kaze da razgovaraju na miru. Dzesur i dalje prica sa Ajlin kako zeli da se pomire a ona je sad malo tvrdoglava i zeli da se uvjeri da se on zaista zeli pomiriti. Nakon toga oboje odlaze. 


Cijena zivota 66 epizoda

Ajten kaze Ajlin da ne moze vjerovati da je tako odgovorila Dzesuru. Ajlin kaze Ajten da ne moze vise da dozvoli da je toliko ponizava i povrjedjuje. Ajten kaze da Ageh ima iznenadjenje za nju. Erdinc je ljut jer vidi da Ajten stalno ide da se vidja sa Agehom. Dujgu uradi test trudnoce i sazna da je trudna. Place u kupatilu jer ne zna sta joj je ciniti. Omur ne zna sta da radi i kako da spasi Erdema. AJlin joj dolazi u psojetu. Raziej se vratila u kucu Erdinca. Dzesur dolazi u kcuu sa buketom ruza za Ajlin i Razije mu kaze da nema Ajlin da je otisla kod Omur.  Dujgu nazove Topraka i kaze mu da mora s njim hitno razgovarati a on joj kaze da mu kaze o cemu je rijec na sta mu kaze da ne moze preko telefona.Dzesur dolazi kuci i zatekne Dujgu da povraca i pita je sta joj je. Ona kaze da je pojela nesto pokvareno. Dzesur je shrvan. Ajlin pije neke tablete da bi ostala trudna. Ajlin sanja kako joj sin dolazi da mu zakopca kosulju. Dujgu ponovo povraca i gleda u stomak plasuci se da nije trudna. Omur je odlucila da napise pismo u kome kaze da je Dzesur ubio Demet ali kako da da svoju licnu jer ima ljudi koji je znaju i znaju na sta bi bio Dzesur spreman da uradi ako bi saznao da je ona napisala tu prijavu.  Ajlin kaze kako je sanjala sina. Dzesur zove Ajlin i kaze da se zeli vidjeti sa njom da veceraju. Ajlin kaze da ne zeli vise da ga vidi i da nema smisla da se vide i ako zeli nesto da kaze njenom advokatu...


Cijena zivota 65 epizoda

Dzesur pokusava da ljubi Omur ali ona na kraju stane i kaze da ne moze to uciniti i moli ga da nesto drugo trazi od nje ali on kaze da je samo to sto zeli od nje da je jos jednom osjeti da je njegova, da po zadnji put osjeti njen miris. On kaze kako je spreman da da slobodu covjeku koji ce mu je uzeti, svog sina i sve. Omur kaze kakve koristi od nje kada ga ona ne moze gledati. Dzesur poludi kada Omur ode te sav krevet rastjera dok Omur po kisi brzim korakom hoda placuci. Ageh je vidio Dzesura i Omur da izlaze iz istog hotela. Ajten vidi Alije kako pije neke tablete i kaze zar nije bolje da ode doktoru. Omur ode kuci ikaze Razije da nije uradila to .Razije je sretna i kaze da je znala. Neka je odustala. Dujgu povraca..Omur ceka dan kada ce biti sa Dzesurom. Sva je shrvana. Omur javlja Dzesuru da j egotova, sredila se i ceka ga. Omur gleda u svog sina i place a Razije ostaje s njim placuci. Omur odlazi na veceru sa Dzesurom i on joj kaze da prica sa njim da on nije zivotinja. Omur se napila i odlaze ona i Dzesur u hotelsku sobu. Dzesur ceka Omur u sobi na krevetu sa sampanjcem a ona je u kupatilu i prisjeca se svih scena sa Erdemom, Razije sta je pricala sa njom  i tako. Dzesur izvede Omur iz kupatila i poljubi je govoreci joj da ne zeli ovu noc da joj ostavi kao nesto lose i ruznu uspomenu...


Cijena zivota 64 epizoda

Omur kaze Dzesuru da prihvata prijedlog i da se vide veceras ali da poslije toga ne zeli vise da ga vidi. Ajten je dobila poziv da je Ageh imao nesrecu i odlazi u bolnicu i tamo ga zatekne da sjedi i kaze joj da se izvinjava jer je  to bio jedini nacin da dodje do nje. Ona mu kaze da li on zna koliko je nju uplasio, Erdinc je dosao da vidi unuce. Omur je dosla  kuci i daje dijetu da jede. Omur kaze Razije da Erdem zeli razvod i kaze da zeli Dzana zadnji put i da ga ne zeli vise gledati jer ne zeli da mu sin vidi oca za primjer. Razije kaze Omur da ide u policiju da ga prijavi, Dzesura.Omur kaze Razije da mora prihvatiti prijedlog od Dzesura i da spasi Erdema jer ga ne moze gledati kako propada...Omur odlazi kod Erdema i nemaju puno vremena za razgovor. Erdem kaze Omur kako je odlucio nesto i da ga samo slusa. Kaze joj kako je odlucio da ce dati zahtjev za razvod braka u sto skorije vrijeme jer je on dobio 16 godina zatvora i da njemu zivota nema te da zeli da ona i njegovo dijete nastave sa zivotom.. Erdem joj kaze da ne zeli vidjeti kako je gubi malo po malo vec da zeli da je oslobodi. Omur mu kaze da to izbaci iz glave. Erdem kaze da ne zeli Dzana da ga gleda kako mu je otac u zatvoru. Zeli od nje samo da zadnji put dovede Dzana da ga vidi i da ga ne dovodi vise. Omur mu kaze da prica i donosi svoje odluke bez nje. Kaze mu da ne zeli sve to i moli ga, ali on je siguran.Erdem odlazi i tesko mu je koliko i Omur. Omur nema drugog rjesenja vec da nazove Dzesura i da od njega trazi pomoc..


Cijena zivota 63 epizoda

Omur je shrvana, ne zna sta da radi. Kako da spasi Erdema. Omur se prisjeca trenutaka kada su odveli Erdema. Omur dolazi kuci i kaze Razije sta je rekao sudija i kako je osudjen Erdem na 16 godina. Razije daje snage Omur ali joj Omur kaze da je to 16 godina, Erdem nece moci to izdrzati, sta ako umre. Omur place. Omur je ocajna i odlazi Erdemu u posjetu i grli ga. Erdem ljubi Omur kao da mu je posljednji put. Ajlin ne zna sta da misli vise...Omur zeli da izadje iz bolnice. Ajlin pita Dzesura sta treba da uradi kako bi izbjegli razvod braka. Erdemu je danas saslusanje. Erdem kaze najvecem neprijatelju u zatvorskoj celiji da ako izadje onda ce mu pomoci. Dujgu kaze bratu da s uplasila. Svi cekaju sad ispred sobe da udju na saslusanje. Erdinc kaze Omur da sjedne da se ne brine. Dzesur dolazi i drzi dijete. Kaze sinu kako ga nikome ne da. Erdem ceka konacnu odluku i sud kaze da je kriv bez obzira na dokaze da je nevin i na kraju kada ga osude na 16 godina zatvora, Omur kaze da je Dzesur taj koji je ubio Demet a ne Erdem. Ajten pada u nesvijest. Erdem kaze da je nevin i da nije nista uradio a svako mu kaze da zna...Dzesur je udario u drvo a Ajlin sva preplasena dolazi kod oca i kaze da je pricala sa Dzesurom kada su javili da je bila nesreca. Covjek s kojim se mimoisao Dzesur odmah je prisao kako bi im pomogao. Ajlin odlazi na mjesto nesrece. Ugleda i Omur svu krvavu ali i Dzesura. Ajlin nazove majku i kaze sta se desilo. Ajten odmah dolazi u bolnicu i pita Ajlin kako se to desilo. Doktor dolazi i kaze Ajlin i porodici da nema razloga za brigu da je van zivotne opasnosti i Dzesur i Omur. Razije saznaje da Omur nije bas nista da je sve proslo kako treba. Ajlin ulazi kod Dzesura i dodaje mu vodu i kaze mu kako se uplasila. Omur je dosla Ajten i ona kaze da je bila kod Erdema i da je Erdem dobro.  


Cijena zivota 62 epizoda

Dzesur kaze Ajlin kako nema za sta da se bori, da je jednostavno najbolje da se rastanu. Ajlin na kraju samo izadje iz kuce. Ajlin sva u suzama ulazi u auto. Dzesur gleda za njom. Omur odlazi kod Erdema u posjetu. Omur kaze strazar kako je Erdem u bolnici zatvorskoj i da ne dozvoljavaju da izlazi. Omur insistira da izadje da je vidi ili da ona ode da ga vidi. Omur kada ga vidi zacudi se. Erdem moli Omur da ga ne ostavlja, jer bez nje ne moze da dise. Omur kaze Erdemu da se ne zeli razvesti i da ga voli. Erdemu je drago. Erdem se zahvaljuje Omur i kaze jojd a dodje sutra sa njihovim sinom kod njega. Omur zagrli Erdema on je neizmjerno sretan. Dzesur ceka Omur ispred zatvora i kaze joj, nazove je i kaze joj da je ceka. Dzesur kaze Omur da nista nece promijeniti ako Erdem izadje iz zatvora.Ajlin zove Dzesura i Ajlin mu kaze da ce imati dijete i da ce joj on pomoci. Dok je Dzesur pricao sa Ajlin pretice auto i napravi saobracajnu nesrecu..Dzesur kaze da je kod prijatelja u kuci i da ne bude luda da ga tako optuzuje. Srecom pa je Omur izasla sa bebom vani kako Ajlin nebi shvatila. Omur odlazi kod komsinice a Ajlin prica sa Dzesurom. Ajlin misli kako ce moci Dzesura da nagovori da odustane od razvoda. Erdinc je zabrinut jer zove Ajlin ali mu se ona ne javlja te zove Ajten da dodje kako bi saznao gdje im je kcerka. Omur je kod komsinke sa djetetom jer nema gdje drugo. Dzesur je nazvao i pustio joj razgovor sa njim i Ajlin kako bi Omur sve cula. Ajten nadje Razije i pita je gdje su Omur sa bebom a ona joj akze da ne zna i Ajten joj kaze da ako ih vidi da kaze Omur da sa bebom dodje kod nje kuci da ih vidi i prica sa njima. Ajten nazove Erdema i kaze mu da se Ajlin i Dzesur zele razvesti, da Dzesur to zahtijeva. Ajlin odlazi kod Dujgu. Ajlin kaze da se izvinjava sto dolazi tako kasno. Dzesur i Omur gledaju film. Dujgu nazove Dzesura i pita ga gdje je i kaze da je Ajlin dolazila kod nje i da joj je rekla da se razvode sto Dzesur i potvrdi. Ajlin je kuci i samo   misli o Dzesuru. Omur se budi i vidi da nema Dzana, njenog sina pa izlazi vani te vidi da je Dzesur uzeo malca da ga malo proseta a onda mu Omur kaze da ni slucajno vise nikad ne uzme dijete bez njenog znanja. Ajlin prati Dzesura. I dolazi na vrata gdje je Dzesur. Ajlin kaze Dzesuru da otvori vrata jer zna da je tu i nakon sto Dzesur otvori AJlin sva uznemirena pita gdje mu je ljubavnica...


Cijena zivota 61 epizoda

Ajlin samo sjedi i place u kuci a AJten joj dolazi i izvodi je na balkon da malo dodje sebi. Dzesuru i Omur dolazi komsinica da im pozeli dobrodoslicu. Omur je ljuta. Dzesur sve sprema, sredjuje sudje i sve sto je potrebno u kuci. Dzesur kaze da samo Omur kaze da ga voli sve bi bilo drugacije. Ajlin se tusira i prisjeca se svih trenutaka koje je provela sa Dzesurom i place. Dzesur trazi od Omur da mu napise na papir sta mu treba od namirnica da kupi. Omur se pita sta to radi. Erdem je samo tako zamisljen. Misli na Omur i bebu. Erdinc dolazi na posao i sazna da je firma u losem stanju. Omur sanja kako izbode Dzesura te je on u tom trenu probudi. Ajten odlazi kod Omur do njene stare kuce i tamo sazna da je omur sa bebom otisla iz kuce, da se odselila. Ajten je iznenadjena. Ajlin je otisal na posao i tamo vidi Dzesura. Dzesur odnese Ajlin papir za razvod da potpise a Ajlin mu kaze da joj samo malo vremena da. Nakon toga ode. Dzesuru je tesko sto se nije sve odmah rijesilo...Ajlin i Ajten dolaze kod Omur da vide bebu ali tamo zateknu Dzesura pa se pitaju otkud njega tu. Ajlin drzi bebu i tesko joj je. Dujgu odlazi sa Toprakom u disko a Dzesur dolazi kod Dujgu. Ajlin nazove Dzesura jer ga nema kuci i pita ga gdje je a on kaze da je otisao kod Dujgu i da nece dolaziti veceras kuci. Dilber je sokirana kada vidi Dzesura jer ne zna sta da kaze gdje je Dujgu. Dujgu i Toprak su pijani oboje i dolaze kuci. Dzesur pita tetku sta je uradila i ona mu se izvinjava. Erdem pokusa ubiti u zatvoru osobu koja petlja sa Dzesurom kako bi mu rekao sta to radi ali ga jedan od zatvorenika udari i Erdem pada. Dujgu se budi ujutro pored Topraka i uplaseno stoji pitajuci se sta je uradila. Toprak joj sprema dorucak ali nje nema. Dzesur se zeli razvesti od Ajlin, kaze akko njen otac ne zeli njega za zeta te da je odlucio da se razvedu. 


Cijena zivota 60 epizoda

Ajten govori kako Omur ne moze da bude sama sa njenim unukom u drugoj kuci. Erdem odlazi do govorinice kako bi nazvao Ajlin i rekao joj da Dzesur nesto petlja da je dosao u zatvor i da je sa najvecim zlocincem u nekom dogovoru. Erdemu Ajlin kaze da joj je vise dosta price o Dzesuru ali Erdem joj kaze da se pripazi i da provjeri sta se desava. Omur nosi dijete u bolnicu jer ima temperaturu. Dzesur dolazi i Ajlin je pomalo nervozna ali ga ispituje sta radi i gdje je bio. Ajlin se ujutoro budi i vidi da Dzesura nema. Opet je ljuta. Omur kaze sinu da se ne brine da mu  niko nece nauditi. Ajten vidi Dzesurovu tetku u restoranu kako priprema stol. Ajlin kaze Ajten da je vidjela Dzesurovu tetku. Dzesur kaze Omur da moraju ici skupa sa djetetom negdje daleko. Ajlin je pored Dzesura i moli ga da joj oprosti u ocevo ime. Svi cekaju da li ce se Erdic oporaviti i probuditi. Omur stalno ide u trgovinu sa Razije i kupuju stvari za bebu. Dzesur dolazi sa Omur kako bi pricao sa Razije da vidi je li ona sta pricala sa Erdincom. Erdinc je zvao Ajlin i kaze joj da se Erdinc probudio. Ajlin odlazi odmah do bolnice. Dzesur dolazi kod Omur i kaze da se Erdinc probudio. Dzesur uzima dijete i odlazi. Omur ga moli da ostavi dijete. Ajlin je pored oca i pita ga kako je te sta je htio reci Dzesuru. Erdem nazove Omur i pita je sta se desava a Omur mu kaze da je ne zove vise, da je gotovo. Erdem vidi da se nesto desava i kaze mu Omur da je ostavi na miru i ide te mu spusti slusalicu. Dzesur je uzeo dijete i otisao u drugu kucu te zove Dujgu da dodje odmah. Dujgu ga pita je li to ukrao dijete a on joj kaze da samo dodje. Dzesur na kraju kaze da je dijete dobro i Omur odlazi kuci i vidi j+dijete te se tek nakon toga smiri. Dzesur je otisao u posjetu covjeku koji je zbo Erdema te se Erdem iznenadi kada ga vidi s njim. 


Cijena zivota 59 epizoda

Omur uziva sa svojim sinom kuci. Erdinc poludi kada Razije isprica sta sve trpi Omur. Kada se Omur sjeti sta je sve rekao Dzesur onda poludi i sve izlomi sto je donio Dzesur. Lomi krevetic. Ajten je ta koja pokusava da sad uvede neki red i mir. Razije kaze Erdicu svu istinu za Dzesura. Omur je ljuta i pita Razije sta je bilo a ona kaze da je sve rekla Erdincu. Rekla mu je da je Dzesur otac djeteta. Erdinc ocajan vozi ka kuci. Erdinc sav ljutit dolazi do kuce i trceci odlazi do Dzesura i pita ga kako je mogao biti toliki gad, kako je mogao te ga pocne daviti a u tom trenu ulaze Ajlin i Ajten te ga odvajaju od njega pitajuci ga sta je to uradio a Erdinca uhvati srce i pada. Ajten i AJlin odvode Erdinca u bolnicu. Toprak je opljackao trgovinu. Doktori kazu Ajlin i Ajten da cekaju da se Erdinc probudi ali da uzmu u obzir sve mogucnosti. Dujgu pita Topraka sta je to uradio. Ajlin i Dzesur se vracaju kuci.Ajlin nije niamlo jasno sto se Dzesur tako zanima za Omur i bebu., Ajten daje novac Razije za Omur i bebu. Dujgu uzima ponovo tetkin muz. Otima je. Erdemu ide Ajlin u posjetu i on joj govori da ce poludjeti. Ajlin ga tjesi. Ajlin uzima kose od Erdema kako bi saznala da li je on pravi otac djeteta Omurinog jer i ona sumnja vise. Omur nazivaju iz bolnice i javljaju joj da je beba njena umrla. Omur je u soku. Omur je ocajna ali nakon sto ode u bolnicu saznaje da nije njena beba umrla te da je greskom javila jedna od sestrica da je njena beba umrla ali nije, njen sin je ziv. Omur je sretna. Nakon sedam dana Ajlin i Dzesur odlaze po nalaze dnk da vide za dijete te saznaju da je beba Erdemova. Dzesur je navodno sokiran ali je sve isplanirao i uzeo drugu kosu i sve te zamijenio da ispadne da je beba Erdemova. Ajlin odlazi kod Erdema i daje mu rezultate da je on otac djecaka koji se rodio. Erdem je pustio suze. Dosao je dan kada djecak Omurin izlazi iz bolnice. Oporavio se. Ajlin je tesko kada je vidjela kako Dzesur drzi dijete. Dzesur sve nosi poklone za sina...Erdem pita Omur da li je beba njegova ili nije, i da mu kaze istinu. Omur mu kaze da ce zivjeti zar ne, da ce uspjeti prezivjeti beba. Omur ne govori Erdemu da li je beba njegova ili ne. Dzesur je nazvao policiju da je Erdem u bolnici. Policija odlazi na sprat gdje je Erdem. Erdema odvodi polciija, Omur place. Dzesur stoji ispred djeteta i doziva ga svojim sinom, svojom snagom. Dujgu je sa tetkom. Dzesur javi Ajlin da su Erdema odveli u policiju i da se Omur porodila. Dujgu moli tetku da se ne vraca vec da ostane u kuci. Erdema vracaju opet u istu celiju. Doktor kaze da je beba u kriticnom stanju jer se ranije rodila te im ne zeli davati lazne nade. Dzesur kaze da ce ta beba zivjeti inace ne zeli druge izgovore. Hande radi u kancelariji kao Ajlinina sekretarica. ERdinc je dosao u posjetu Omur i kaze joj da nije sama. Omur je doktor rekao da ce ona izaci iz bolnice ali da ce beba ostati na promatranju i u inkubatoru koliko bude trebalo. 


Cijena zivota 58 epizoda

Hande dolazi da se nadje sa Dzesurom jer mu je ranije javila da ima neke papire. Dzesur pita Hande ko je ona i sta zeli. Dzesur sad ima za neprijatelja Hande. Erdem je dobio pismo u kome pise da dijete koje nosi Omur nije njegovo. Razije sa Omur ide i dalje traziti kucu. Dzesur nalazi Omur i zeli s njom pricati. Dzesur kaze da je cekao da dodje da mu pozeli brz oporavak. Dzesur pita Omur je li to ta kuca koju zeli ona uzeti a ona mu kaze da jeste ali joj Dzesur kaze da ne zeli svoju bebu tu u toj kuci, iako je Omur uporna da ce ona odgajati dijete sama. Svi saznaju a Erdema da je upucan, ali je Erdem uspio pobjeci iz kreveta i dolazi kuci uzima stvari i odlazi kod Omur. Dok se Omur svadjala sa Erdemom osjetila je bolove te kaze da se pocinje poradjati,. Erdem je vodi u bolnicu sa Razije. Omur se poradja. Dzesur i Erdem su vani ispred bolnice. Ajlin zove Dzesura i kaze mu da je Erdem dosao kuci i da se brine. Dzesur joj nista ne govori da je sa Erdemom. Erdem je vidio bebicu koju je rodila Omur. Omur gleda bebu koja je u inkubatoru. Erdem pita Omur da li je zaista to dijete njegovo. Ajlin je sokirana i samo place. Dzesurovo stanje se pogorsava. Omur je takodjer umorna vise, tesko joj je i zbog Dzesura i zbog Erdema. Dzesur se perisao i Ajlin je kraj njega ceka da se probudi. Erdem dobiva slobodan poziv te poziva Omur ali mu se ona ne javlja te odlazi u celiju ponovo sav potisten. Ajten je dosla do Omur da pricaju. Izvodi Omur kako bi pricala s njom. Omur je odlucila cvrsto da ne prelazi preko Erdemove greske. Dzesur je otpusten iz bolnice. Omur je otisla sa Razije da razgleda stanove kako bi kupila za sebe stan. Erdemu odlaze otac i majka u posjetu. Erdem pita majku za Omur i ona mu sve isprica kako je dobro ali da je otisla sa Razije da nadje stan. Omur je dala pismo za Erdema da mu da majka. Omur je Erdemu u pismu poslala prsten i napisala da je gotovo te da zeli razvod. Erdemu je tako tesko, ulazi u celiju sa prstenom i place. Erdema zbode jedan od zatvorenika. Erdema odvode u bolnicu..


Cijena zivota 57 epizoda

Dujgu zove Dzesura i kaze mu da nema tetke te da je zabrinuta. Dzesur je pomalo poceo biti odvratan prema Omur. On kaze da zivi za tren da joj kaze da je voli, da mu je ona sve. Omur ulazi u ucionicu. Erdem sjedi na krevetu sav je ocajan. Ajten se pita kako moze Omur biti tako smirena. Erdinc odlazi u mrtvacnicu da vidi Demet i pun mrznje se oprasta s njom. Dzesur je upucan od strane Dzesurove tetke covjeka koji je trazi . Dujgu je sokirana. Erdema izazivaju u zatvoru te se pocinje tuci. Dzesura voze u bolnicu. Dujgu place i govor da spase Dzesura.Ajlin saznaje za Dzesura. Dzesura perisu a njemu se sve prikazuje Demet...Policija privodi Erdema a Erdem govori da nije nista uradio te zasto to cine. Da li je Dzesur to uradio namjerno jer je znao da ce se na taj nacin rijesiti Erdema i tako biti pored Omur ili ne. Ajten javljaju da je Erdem otisao u policiju i kako Erdinc nije dobro . Razije javljaju da su Erdema priveli zbog sumnje da je ubio Demet. Ajlin i Dzesur odlaze u policiju za Erdemom. Omur su nazvali iz policije da dodje da prica s Erdemom ali ona prekine govoreci da je vise ne zovu ne znajuci sta je bilo. Erdema ispituju. Omur saznaje za Erdema. Ajten dolazi kuci i Erdinc je zagrli govoreci kako ispasta zbog svojih gresaka. Ajten kaze Gulbahar da sve pretrazi kako bi nasla cd. Gulbahar ima vec cd kod sebe. Omur zove Ajlin. Erdema smjestaju u zatvor. Omur je saznala da je Erdem u zatvoru, tesko joj je i place. Dzesur se pomalo uznemirio sad. Semiha je sve svoje stvari spakovala i zeli pobjeci.





Cijena zivota 56 epizoda

Razije odlazi do Omur i ohrabruje je da ce se sve rijesiti i biti rijeseno. Turker dolazi kod Semihe u kucu. Erdem odlazi kod Demet i daje joj milion kako bi se klonila i njega i njegove porodice ali ne traje joj sreca dugo jer nakon sto naspe sampanjac sebi i ubrzo nakon toga dolazi Dzesur koji joj ispali metak direktno u prsa. Demet pada na pod. Erdinc pozove Ajten da dodje kod njega kako bi pricali. Erdinc kroz plac prica Ajtens vu istinu i prica joj kako mu je tesko. Ajten prica Erdincu kako su Erdem i Demet proveli noc skupa. Erdinc je ocajan. Omur nije izgubila bebu ali zeli abortirati. Erdinc poludi kada sazna za Demet i Erdema. Jedva ga smire Ajlin i Ajten. Erdinc zove Demet ali se ona ne javlja jer lezi na podu u lokvi krvi. Omur sjedi u autobusu, negdje odlazi. Erdinc se grli i drzi se za srce. Dzesur je saznao da Omur negdje odlazi sa autobusom i odlazi za njom.Dzesur vraca Omur kod nene. Dzesur joj kaze da ce je dolaziti obilaziti i da ne bjezi vise. Erdem se nadje ispred skole i vidi Omur te prica s njom ali ona ne zeli da ga vidi, nakon toga odlazi i place a vidi je Erdem. Tesko mu je. Erdinc uporno zove Demet ali uzalud. Erdem dolazi kuci, a Erdinc ga nagrdi. Demetina prijateljica dolazi njenoj kuci i vidi je na podu.Erdincu dolaze dva policajca i kazu mu da je Demet ubijena u stanu te mu izraze saucesce. Svi gledaju u Erdema misleci da je on ubio..





Cijena zivota 55 epizoda

Dzesur i Demet se pokusavaju dogovoriti ali ne ide nikako. Demet prijeti Dzesuru. Iako je sve to Demet rekla Dzesur samo ode od nje, ona ostaje sva uzrujana. Ajlin i AJten pricaju o Erdincu i ne mogu vjerovati sta je sve rekao. S druge strane Omur samo place a Razije je nikako ne moze utjesiti. Ajlin saznaje da je Erdem bio sa Demet. Sve saznaje i Ajten. Semiha je neutjesna takodjer. Dzesur odlazi u djeciju sobu tuzan je a Erdem je otisao kraj mora. Demet salje poruku Erdemu. Ajlin tjesi Ajten. Dzesur saznaje gdje je Omur i odlazi kod nene. Nena kaze da su Razije i Omur otisle da nisu u kuci. Razije i Omur su otisle setati. Nakon sto Erdem dodje kuci Ajten mu opali samar koji ga nimalo ne boli jer kaze da jeste napravio gresku ali se bojao da ne izgubi Omur nakon sto prizna sta je napravio. Demet je uporna i pokusava da zavede Erdinca. Omur ne zna sta da radi te staje iznad velikih stepenica i odlucuje da se baci kako bi izgubila bebu te se izvinjava bebi i kaze da nema drugog izbora. Baca se Omur niz stepenice. Razije jave da je Omur u bolnici da je pala niz stepenice...Da li je izgubila bebu??





Cijena zivota 54 epizoda

Ajlin i Razije pricaju o pozaru. Omur je u bolnici. Dujgu zeli da ide Omur u posjetu ali Dzesur joj kaze da je i on zelio ostati ali mu Erdem nije dozvolio. Erdinc trazi da Ajlin dodje u sobu kod njega. Demet na kulturan nacin izbaci iz sobe. Demet je cudno Erdincovo ponasanje. Erdinc pita Ajlin da li je Ajten dolazila a ona mu kaze da je bila ali samo da nije ulazila zbog Demet. Erdinc kaze Ajlin da se svima zeli izvinuti. Ajlin je sretna zbog toga. Erdinc je shvatio da je pogrijesio i da je jedino stvarnost njegova djeca i Ajten koja ga je zaista uvijek voljela te dokazuje i pokazuje Ajlin da se kaje. Erdem ulazi kod Omur u sobu i neda mu da joj se priblizi te mu kaze i zasto. Erdem je bez rijeci ne zna sta da radi. Kaze joj kako je htio da joj kaze. Erdem kaze da je nije htio povrijediti dok je trudna. Omur je istjerala Erdema iz sobe. Omur je ocajna kao i Erdem koji ne zna sta da radi te zove Demet jer je znao da je ona podmetnula taj cd Omur. Erdinc zove Ajten i izvinjava joj se za sve. Erdem dolazi kod Demet i hvata je za vrat u firmi ali ga jedva zaustave. Erdem cijelu kancelariju od Demet porazbija. Alije javlja Ajlin da je Erdem dosao i poceo daviti Demet te da ne znaju sta ce da rade. Semiha izbode covjeka koji nije zelio odustati od nje. Erdemu je dosla i Ajlin i Dzesur a Omur je otisla sa Razije kod njene neke nene. Erdem je ocajan kao i Omur. Semiha ne zna sta da radi sada. Demet i Dzesur se nadju i traze neko zajednicko rjesenje ali ovaj put je Dzesur uhvatio deblji kraj...





Cijena zivota 53 epizoda

Demet je pocela lijepo provocirati Ajlin ali i Dzesur i Erdem reaguju i usute Demet. Omurina beba se mice i Omur drzi a Razije je sa jednom od sluskinja i drze njen stomak. Erdinc nije dobro i svi su oko njega. Na kraju Erdinc izlazi iz bolnice i odlazi kuci i kod njega je Demet. Demet se stara o njemu. Demet prica sa majkom i Erdinc cuje razgovor. Erdincu je tesko nakon sto cuje razgovor Demet i majke. Shvata neke stvari. Erdinc je drugaciji i prema Demet sada. Dolazi mu u sobu i Omur. Pronalazi cistacica Omurin cd. Omur tjesi Erdema govoreci mu da se Erdinc nece vjencati sa Demet da je sigurna u to. Omur i Erdem odlaze u svoju novu kucu. Omur cuje razgovor izmedju Erdema i Demet. Omur je saznala da je Erdem bio sa Demet i pakuje svoje stvari dok uticnica u kuci gori i dnevni boravak gori u novoj Omurinoj kuci. Omur se gusi u kuci u dimu a pred kucom su dosli i Dzesur i Razije. Dzesur i Razije ulaze u kucu. Dzesur spasava Omur. Erdem krivi sebe za sve....





Cijena zivota 52 epizoda

Dzesur je cuo razgovor izmedju Demet i Erdema. Erdem je uzeo pistolj i prijeti Demet te kaze da se ne smije udati za oca inace ce je ubiti. Dzesur je doveo i Ajlin sa sobom u kucu u kojoj je Demet. Erdem je sakrio Demet i pita njih odakle oni da dodju. Ajlin vidi pistolj kod Erdema. Ajlin odlazi u potkrovlje i vidi Demet. Ajlin je jako ljuta sto krije Erdem sve to od nje te da ga ne moze poznati da on nekoga ubije. Erdem sve prizna Ajlin vezano za Demet. Ajlin i Erdem ponovo odlaze do oca i pokusavaju ga odgovoriti od svega. Dzesur odlazi do Demet i razgovara sa njom bas ostro. Dzesur kaze da ce Demet morati odustati od vjencanja. Demet je ocajna.





Cijena zivota 51 epizoda

Erdinc samo dodje i saopsti vijest kako se iduce sedmice zeni. Ajlin je sokirana vijescu te govori ocu da li je svjestan sta prica. Erdem je vise posustao od svega i kaze Ajlin da vise ne moze upravljati njime. Erdem odlazi do oca i kaze mu ako Demet ozeni da na njega zaboravi, on mu vise nije sin. Ajten je saznala da se Erdinc zeni i bez obzira na sve tesko joj je. Erdem prica sa Omur i kaze kako se ne mogu rijesiti te zene. Dujgu sad ima potpunu podrsku od tetke. Demet budi Erdinca. Demet osjeca nesvjesticu. Omur odlazi kupovati odjecu za bebu a Dzesur je iza nje. Erdem prati Demet i zeli s njom razgovarati. Erdem uzima Demet u auto i vozi brzo te Demet nazove Dzesura da cuje razgovor.
Noviji Stariji