Elif 405 epizoda

Kenan taman da kaze Melek da je jos uvijek voli, Elif dotrci i kaze da je Tugce nestala. Kenan i Melek su se uplasili te odmah odlaze da je traze. Arzu sve sto vise pokusava da se izvadi iz belaja sve vise i vise upada u probleme. Kenan i Melek dozivaju Tugce. Arzu je ta koja je ukrala Tugce te odlazi s njom. Zejneb ne moze vise da ceka dok Koraj ko fol popravlja auto te mu kaze da on ceka tu da ona pozove nekoga.

Zejneb nazove Selima i kaze joj da je Tugce nestala. Koraj joj ponudi prijevoz te Zejneb prihvata. Kenan odlazi u policiju i prijavi Tugcin nestanak. Selim se iznenadi kada cuje od Zejneb da je auto se povarilo te da je dovezao neki covjek. Tugce dolazi do Asuman u kucu i Tugce se obraduje. Gondza nesto mulja sa advokatom.

Erkut nakon sto sazna da Gondza nesto mulja u vezi njegovog novca odlazi u zatvor zeleci vidjeti Nedzdeta da mu kaze sta se desava saznaje od policajca da je Nedzet mrtav, da se desila tuca te da je Nedzet umro dok je ambulanta dosla.Arzu dolazi kuci i kaze da je dosla vidjeti kcerku kako ne bi posumnjali u nju da je ona kidnapovala. Kenan, Selim i Melek je cudno gledaju.

<< Starija epizoda        Novija epizoda >>
Noviji Stariji