Taj zivot je moj 100 epizoda

Efsun je tesko sto ne moze vise iamti djece te trazi od ARde razvod braka.Arda kaze Efsun da ce ostati porodica da ce potraziti doktore ali da se nece rastati. Efsun kaze Ardi da je ne rastuzuje jos vise, da jednostavno se razvedu i da joj olaksa. Ardi je isto tesko. Ates kaze Bahar da ce je izbaviti odatle. Efsun dolazi kuci. Arda dolazi kuci kod majkei place govoreci da voli Efsun mnogo i da se ne mozerazvesti od nje.

Efsun dolazi u zatvor i to u istu celiju sa Arzu, njenom najvecom neprijateljicom. Bahar saznaje da je Efsun izgubila bebu i da vise nece moci imati djece. Nakon toga dok se svadja sa Arzu, Bahar razbija staklo u kupatilu te joj zaprijeti da se drzi podalje od nje, da joj se vec dovoljno raskopao zivot te da joj ne otezava ni ona. Atesov otac se objesio i ostavio mu je pismo u kome mu je sve napisao. Ates je vec shrvan skroz, i njegov zivot se raskopao kao i Baharin i Efsunin.

Kenan trazi od Dzemala da mu pomogne da pobjegne iz bolnice. Ates odlazi do Bahar i kaze joj da se smiri i da ce je izvuci odatle te da ce onda poceti od nule. Kenan je pobjegao. Na saslusanju Bahar kaze sudiji da je samo pokuslaa spasiti zivot muzu inace bi ga Kenan upucao. Nakon toga sudija kaze Bahar da je osudjuju da je kriva te je osudjuju na sedam mjeseci. Bahar je trudna i nosi kcerku te je uskoro i termin.

Ates dolazi u posjetu Bahar i to sa iznenadjenjem da su svi dosli njoj u posjetu. Bahar je molila da je Efsun ne ostavi samu. Bahar je dobila trudove te odlazi u bolnicu na porod. Sultan i Efsun su se dogovorile da daju pare doktorici da zauzvrat dobiju nesto, sve su prilike dijete Baharino. Doktorica odnosi dijete od Bahar. Hulija pali kucu. Kenan je krenuo za osvetom. Ates i Arda su u autu sa Efsuninim ocem i Kenan je naredio covjeku da ih gurne sa kamionom sa ceste sto i uradi. Nakon toga drugi covjek odlazi do Bahar i baca joj kiselinu u lice. Efsun i Sultan su uzele Bahrino dijete i Efsun odlazi na obalu mora sa bebom te joj kaze da je ona njena majka.

Arda je taj koji odlazi do majke i kaze joj da jako voli Efsun ali da ne zna sta da radi. Hulija je poludjela do te mjere daje uzela benzin i posula ga po sobi gdje su Emir i Dzemre te pali sibicu i baca je, kuca pocinje da gori. Mehmed Emir iako je potrcao da sprijeci Huliju u toj ludoj namjeri ne uspijeva. Efsun trazi utjehu kod Sultan. Mehmed Emir je sretan bio pored Dzemre ali do onog trena kada je Hulija zapalila kucu. Kenanu dolazi kraj kada mu njegov neprijatelj dodje i odvozi ga iz bolnice.

<< Starija epizoda        Novija epizoda >>
Noviji Stariji