Zimsko sunce 3 epizoda

Efe se igrom slucaja nadje sa zenom s kojom je bio njegov brat Mete sa Sedom. Nisan ugleda Efea kako se ljubi sa Sedom..Nisan je bez rijeci ne moze da vjeruje sta vidi. Efe kaze Sedi da se bas u zadnje vrijeme ne osjeca dobro zbog revije i svega ostalog te da stvari ne idu bas onako kako treba.

Kada Efe vidi i skonta da ih je Nisan cula odmah kaze Sedi da zeli da razmisli o svemu i donese odluku ali Seda ga ne zeli pustiti nakon cega gurne Sedu te ona udara glavom o zeljezni spic i pada na tlo. Efe odmah odvede Sedu u bolnicu bijeci se da ne umre. Nisan je odmah naravno otisla autom placuci jer je vidjela svojim ocima Sedu i Metea kako se ljube. Efe, Mete zove Nisan aliuzalud ona se ne zeli javiti. Nisan dolazi kuci i trazi pasos jer zeli otici daleko.Seda je ipak dobro budi se i sve je u redu samo mora ostati tu vece u bolnici.

Majka javlja Efeu odnosno Meteu da je Nisan dosla kuci i uzela pasos te zeli otici van zemlje. Mete odmah odlazi kuci. Mete stize Nisan i pokusava da se pomiri s njom te je moli da ne ode.Mahsar je ostavio buket ruza za lejlu. Mahsar odlazi i policiji daje izjavu da su Efe i Harun zrtve ubistva a ne da su imali saobracajnu nesrecu. Efe odlazi nakon toliko vremena na more i na mjesto gdje je odrastao.Efe odlazi inadje Bekira te njemu kaze svu istinu. Nisan javlja Efeu da je u luci i da nije otisla te da ga ceka. U isto vrijeme Efea zove i Seda i trazi od njega da dodje jer mu ima nesto vazno reci. Lejla se zahvali Mahsaru nakon sto dodje kuci na cvijecu. Efe se odlucuje da ode ipak kod Nisan. Da li to napokon Nisan shvata da je Mete zapravo Efe???

<< Starija epizoda        Novija epizoda >>
Noviji Stariji