Gunesine kceri nove epizode


.Starije epizode.                      .Nove epizode.

Gunešine ćerke 36 epizoda

Djevojaka nema. neko ih je sakrio. ALi je zabrinut koliko i Savas. Ali kaze da se ne moze smiriti dok ne sazna gdje su djevojke. Gunes je poludjela, sve po sobi razbacuje citajuci neku poruku na telefonu. Sta joj je to neko napisao u poruci i sta je saznala tako vazno da se tako ponasa?Haluk odlazi do bivse i pita je gdje je Gunes. Kada Haluk sazna gdje je Gunes odlazi do nje i ona uperi pusku u nju. Selin i Nazli se svadjaju. Selin kaze Nazli da Zafer nije njihov pravi otac. Selin je u soku. Gunes kaze Haluku da je saznala istinu te dok drzi pusku uperenu u njega kaze mu da ide da se nbe priblizava da ce pucati, na kraju puca. Gunes dozivi nesrecu, udari je auto...Savas je otisao i prica Melisi kako je pokusavao da ubijedi Nazli da ga odgodi od putovanja ali nije uspio. Ali vidi da je Selin skinula prsten i ona mu kaze da ga je jutros skinula dok je prala sudje. Ali govori Selin da ne zeli da cuje ponovo da ona zeli razvod braka. Selin mu kaze da zeli da zive skupa. 


Gunešine ćerke 35 epizoda
Svi saznaju da su se Selin i Ali vjencali. U novinama su objavljene fotografije Selininog i Alijevog vjencanja. Gunes nabraja Selin sto se udala za Alija i trazi od nje da se odmah razvede. Selin kaze Gunes da se nece razvesti. Savas i ALi su otisli do Haluka i pitaju ga sta je to napravio a Haluk kaze Aliju da je on njegov otac. Selin i Ali su sa svojom porodicom iGunes trazi od njih da se razvedu a njih dvoje oboje odbijaju. Ali i Selin odlucuju da bjeze jer vide koliko je sati.


Gunešine ćerke 34 epizoda
Ali zaprosi Selin i pita je da li ce se udati za njega, ona pristaje i stavlja prsten. Nazli i Savas se svadjaju on njoj kaze da je voli ona njemu da ga ne voli. Ali odlazi do Savasa i pita ga sta ga toliko muci, koji ima problem treba mu reci. Savas kaze Aliju da ima nesto sto veze nju i ALija, Nazli i nju a to je Haluk jer je on njen otac. Ali i Selin su se odlucili vjencati i ona se sprema. Nakon sto Selin obuce vjencanicu i stane ispred ALija on je pita cija je ona kraljica a ona mu kaze da je ona njegova kraljica. Nakon sto se sve spremi za vjencanje ALi i Selin dolaze za svoj sto. Dok su Haluk i Gunes na svadbi drugoj Gunes saznaje nesto zbog cega kaze Haluku da je gotovo i da se zeli razvesti. Kada Ali sazna da je moguce da je Selin Halukova kcerka napusta svoje vjencanje i odlazi do Haluka i uperi pistolj u njega i kaze mu da ne zasluzuje zivjeti. Selin moli Alija da spusti pistolj. Ali i Selin se vjencaju...


Gunešine ćerke 33 epizoda
Selin i ALi pricaju i ona mu kaze da su izgleda saznali za njih i da su sada oni tema. Haluk saznaje da su Ali i Selin u vezi i dobije slike gdje se njih dvoje ljube. Nakon toga odlazi do Alija i povuce ga za ruku i zagrli ga govoreci mu da ga je lagao, i pokaze mu sliku. Ali mu kaze da voli Selin, da je zaljubljen u nju. Haluk mu govori da ce se rastati od Slein te dere sliku, a Ali uzima sliku i sastavi je te mu kaze da se nece rastaviti i kaze mu da dobro pogleda sliku. Ali odlazi do Selin i pokriju se dekom sjedeci pored mora i kaze joj da je on odlucio i napravio svoj izbor da se nece rastati..Guneš je sa djevojkama odsjela u hotelu, a Haluk je rastresen, ne želi nikoga da vidi. Detektiv koga je unajmio pokazuje mu fotografije na kojima se vidi da su Ali i Selin u vezi. Selin, međutim, ne želi da se odnos Alija i njegovog oca opet pokvari. Selin ne može više da podnese da vidi Nazli tužnu i pravi plan zajedno sa Tugče. Pozvat će i Jigita da pođe sa njima na kuglanje poslije škole. Pošto Ali nije znao za to, pozvao je Savaša i došlo je do napetosti. Savaš ne želi da sjedi sa strane i gleda kako Nazli i Jigit flertuju. Ne želi da dozvoli to.
Noviji Stariji