Dolina suza druga sezona


.Prethodne epizode.                          .Naredne epizode.

Dolina suza 50 epizoda
Susret između Kuzeya i Cemre oživjet će stare uspomene njihove nesretne ljubavi. Baris nastavlja sa svojim podlim planom protiv Kuzeya. Gđa Gülten provodi sve više vremena u okruženju gdina Samija. Uz pomoć gđe Handan, Banin oporavak teče iznenađujuće dobro. Prijateljstvo između Kuizeya i Aynurinog sina se razvija ali i pitanja vezana za Kuzeyov boravak u zatvoru. Baris posjećuje Simay, koja nije ni svjesna njegovih pravih namjera.


Dolina suza 49 epizoda
Burak shvata da se nešto dešava između Guneya i Melde, te upozorava Guneya da ne povrijedi Banu. Burak ponovo doživljava manju nesreću u liftu, te Can saziva sastanak iz tog razloga. Gulten savjetuje Cemre da se bori za čovjeka kojeg voli. Demet posjećuje Alijev mezar. Kuzey dobiva pismo od Zeynep. Burak govori Zeynep da Bariš želi da ga se otarasi i da nije onakav kakvim se prikazuje.


Dolina suza 48 epizoda
Cemre se trudi da bude podrška Kuzeyu dok je on u zatvoru. Aynur i Sami zakazuju datum vjenčanja. Bliži se dan Kuzeyevog suđenja. Kuzey je, kao i obično na strani pravde, te pokušava zaštititi mladića kojeg maltretira grupa zatvorenika. Handan namjerava posjetiti Kuzeya, ali se ne želi sresti sa Samijem. Ona je ta koja se potajno nada da bi se ponovo mogli vratiti na staro. Ebru je bijesna kada dobije fotografije na kojima se jasno vidi da je Bariš taj koji je izazvao Burakovu nesreću.


Dolina suza 47 epizoda
Burak prijavljuje policiji osobu koja ga je pratila i za koju vjeruje da ga želi ubiti. Nakon saslušanja u vezi s Ferhatovim ubistvom, Kuzeya odvode u zatvor što kod njega priziva bolna sjećanja i sve što je htio ostaviti iza sebe. Guney i Melda zajedno provode noć. Cemre odlazi iz Bariseve kuće.


Dolina suza 46 epizoda
Ebru savjetuje Guneya da motri na svog brata dok s druge strane, Kuzey je svakim korakom bliži otkrivanju poslovne tajne Sinanera.


Dolina suza 45 epizoda
Banu je uznemirena jer je neko štampi poslao sve detalje iz njenog, Guneyevog i Cemreinog života. Banu za to optužuje Cemre, no pravi krivac je zapravo Simay.


Dolina suza 44 epizoda
Kuzey savjetuje Cemre da bude oprezna kad je Banu u pitanju.Handan pokušava pronaći svoje mjesto u kući, no to joj baš i ne ide za rukom.


Dolina suza 43 epizoda
Zbog cijele situacije s Aynur i Handan, Sami tugu pokušava utopiti u alkoholu. Handan odlazi kod sestre, a nakon toga se ponovo planira vratiti u vilu.


Dolina suza 42 epizoda
Cemre se pita zašto Kuzey pomaže Simay. Gdin Sami pokušava pomiriti svoje sinove, ali to je, čini se nemoguć zadatak posto su obojica jako tvrdoglavi i ne zele slusati naredjenja.


Dolina suza 41 epizoda
Gđa Ebru otvara svoju dušu i priznaje da nikada neće oprostiti svom suprugu. Banu se oporavlja od nesreće koja je zadesila. Kuzey očajnički pokušava pomoći Simay, no ona ne vidi u čemu je problem s poslom kojim se bavi.


Dolina suza 40 epizoda
Nakon svga što joj je Handan rekla o životu sa Samijem, Aynur nije sigurna želi li nastaviti svoju vezu s njim. Nakon zajedničke večere, Bariš pokušava zavesti Meldu, ali nakon što ga ona odbija, pijan upada u Cemrinu kuću. Kuzey saznaje da Simay radi u noćnom klubu, odlazi po nju i odvodi je kući pokušavajući je usmjerit na pravi put. Ebru je odlučna pomoći Banu da se potpuno oporavi.


Dolina suza 39 epizoda
Kuzey se suočava sa Zeynep i bijesan je što je, osvetivši se njemu, istovremeno u sve to umiješala Cemre i Sinanere. Bariš i Melde provode večer bez poslovnih razgovora. Demet nije sigurna da li da se prepusti osjećajima po pitanju Šerefa, jer smatra da će tako izdati Kuzeya. Guney pokušava skrenuti pažnju na sebe tako što koristi Banuine psihičke smetnje.


Dolina suza 38 epizoda
Zbog cijele situacije s Aynur i Handan, Sami tugu pokušava utopiti u alkoholu. Handan odlazi kod sestre, a nakon toga se ponovo planira vratiti u vilu. Guneyeve noćne more pomažu Banu da shvati da je zapravo on ubio Ferhata. Tim povodom, ponovo doživljava nervni slom i završava u bolnici. Kuzey savjetuje Cemre da bude oprezna kad je Banu u pitanju.


Dolina suza 37 epizoda
Dok se Sami nervira oko propusta koje prave njegovi radnici, Handan koristi priliku da posjeti Aynur, te je moli da Sami to ne sazna. Banu nagovara Cemre na druženje na jahti, dok Cemre i ne sanja šta je čeka... Sami saznaje za Handaninu posjetu Aynur. Dolazi po objašnjenje kod Handan, te među njima izbija svađa.


Dolina suza 36 epizoda
Handan potajno dolazi u svoju kuću i zatečena je time kako je Sami i Kuzey uredno održavaju i bez nje. Sasvim slučajno saznaje i da Sami ima drugu ženu. Burak se oporavio i skupa s Kuzeyem istražuje ko mu je podmetnuo pištolj kojim je ubijen Ferhat. Banu ima ozbiljne psihičke krize izazvane patnjom zbog gubitka bebe. Demet i Kuzey se u suzama prisjećaju Alija.


Dolina suza 35 epizoda
Svi se spremaju za proslavu Nove godine s nadom da će im sljedeća godina biti mnogo bolja. Kuzey i Simay su se konačno sudski razveli. Handan razmišlja da li da se vrati Samiju. Burak se još uvijek oporavlja, te punomoć za vođenje poslova u firmi daje Kuzeyu i Venus. Guney govori Handan kako Samiju uopće nije stalo do nje i da ne treba gajiti lažnu nadu za povratak kući.


Dolina suza 34 epizoda
Uplakana Handan zove Kuzeya i moli ga da dođe i da je odvede iz vile. Demet govori Kuzeyu da je Simay fizički napala Zeynep. Šeref i Demet nastavljaju sa ugodnim druženjem. Sami ne želi čuti za Handanin povratak kući. Kuzey konačno shvata da je Zeynep odgovorna za objavljene detalje Guneyevog i Cemreinog života.


Dolina suza 33 epizoda
Ebru i Bariš traže odgodu plaćanja, no Steve ne želi ni čuti za to. Cemre je ubijeđena da je Zeynep poslala štampi detalje iz njenog i Guneyevog života. Zeynep govori Cemre da je vidjela nju i Kuzeya dok su se ljubili. Burak se budi iz kome te daje izjavu policiji. Cemre pokušava uvjeriti da je pravi krivac Zeynep, a ne Simay. Huseyin u Zeynepinom kaputu pronalazi papirić koji dokazuje da je ona poslala informacije novinarima.


Dolina suza 32 epizoda
Banu je izgubila bebu i shrvana je zbog toga. Guney u Kuzeyu pronalazi krivca, te dolazi do svađe između njih. Kuzey potpuno bijesan odlazi kod Simay. Cemre želi otići od Bariša zbog natpisa u novinama koji su izazvali pravu pometnju, no Bariš zahtijeva da se se porodice ujedine i tako uguše glasine. Ebru savjetuje Guneya da motri na svog brata dok s druge strane, Kuzey je svakim korakom bliži otkrivanju poslovne tajne Sinanera.


Dolina suza 31 epizoda
Guney ima noćne more u kojima ga proganja Ferhat i optužuje ga da je ubica. Banu je uznemirena jer je neko štampi poslao sve detalje iz njenog, Guneyevog i Cemreinog života. Banu za to optužuje Cemre, no pravi krivac je zapravo Simay. Šeref i Demet se počinju zbližavati. Kuzey se svim silama trudi pronaći Ferhatovog ubicu, a moli i Šerefa da mu u tome pomogne.


Dolina suza 30 epizoda
Baris se vraća sa poslovnog puta. Cemre sve više sumnja u Barışovu iskrenost i poslove koje obavlja. Informacije koje će joj Kuzey povjeriti potvrdit će njene sumnje. Komesar i Kuzey odlučni su da razotkriju Barışove prljave poslove i namjere. Simay se trudi pronaći posao. Gospođa Handan pokušava pronaći svoje mjesto u kući, no to joj baš i ne ide za rukom.


Dolina suza 29 epizoda
Gospođa Ebru nastoji držati svoje poslove daleko od očiju ukućana. Gđa Handan je odlučila napustiti dom u kojem živi. Guney nastoji ispraviti nepravdu prema svojoj majci, no netrpeljivost između majke i Guneyove supruge je neizbježna. Burak kvari poslovne planove porodice Hakmen. Policija obavlja razgovor sa Barışom. Banu ulazi u sukob sa majkom. Cemre prisluškuje razgovor između Banu i gđe Ebru...


Dolina suza 28 epizoda
Bariš i Ebru kuju okrutne planove u vezi s firmom, a Cemre sasvim slučajno čuje njihov razgovor.


Dolina suza 27 epizoda
Zeynep je tužna jer je vidjela poljubac između Kuzeya i Cemre. Cemre je presretna zbog poljupca s Kuzeyem, dok Kuzey osjeća kajanje. Guney po ko zna koji put dolazi da razgovara s Cemre, no ona zahtijeva da je ostavi na miru.


Dolina suza 26 epizoda
Kuzey želi razvod od Sinay. Cemre prisluškuje razgvovor između Barışa i gđe Ebru. Policija obavlja razgovor sa Barışom. Gülten nastavlja uživati u svijetu „bogatih“. Gđa Handan odlučuje napustiti sinovu kuću. Cemre upozorava Kuzeya na Barışa. Policija se nada da će Venus pomoći u istrazi...


Dolina suza 25 epizoda
Kuzey i Cemre se susreću u kompaniji. Cemre ne može preboljeti Kuzeya koji je nastavio sa svojim životom. Kuzey nastoji saznati gdje je Barış bio kada se automobilska nesreća dogodila. Doktorica traži od Banu da uradi dodatne pretrage kako bi utvrdili da je njena trudnoća u redu. Spletke oko ugovora koji Barış i Ebru trebaju da potpišu se nastavljaju.


Dolina suza 24 epizoda
Burakovo stanje je još uvijek kritično. Komesar odlazi u posjetu Barışu, no saznaje da je on napustio zemlju. Otkriće da je u pretincu automobila pronađen prištoj kojim je izvršeno ubistvo kod Barışove porodice izaziva zabrinutost. Handan se teško snalazi u kući. Sukobi sa gđom Ebru postaju sve češći. Barış zaprima vijest od Melde da će ugovor biti potpisan.


Dolina suza 23 epizoda
Kuzey pokušava saznati više detalja o misterioznoj automobilskoj nesreći. Novinari nagađu da je uzrok Burakove nesreće konzumiranje alkohola, no Güney odbija komentarisati. Barışova majka sumnja sinovu priču. Cemre posjećuje majku u frizerskom salonu nadajući se da će sresti Kuzeya. Kuzey i Güney ulaze u otvoren sukob...


Dolina suza 22 epizoda
Cemrina majka uživa u zabavi koja se organizuje u kući, no to se ne može reći i za Cemre. Güney, koji je također prisutan, koristi priliku da ukaže kako zna da Cemre ne može zaboraviti Kuzeya. Zeynep zajedno s društvom proslavlja Kuzeyov rođendan. Policija pronalazi pištolj kojim je ubijen Ferhat ali ko će odgovarati za ubistvo?


Dolina suza 6 epizoda
Kuzey pobliže upoznaje Deniz i saznaje da ona prezire oca, te da je on mrtav za nju. Handan je zabrinuta jer uviđa da je Guney nesretan. Sami ne želi ni čuti za Handan, i ne želi da joj dopusti da se vrati kući. Burak i Bariš se prepiru oko dionica, a Burak je odlučan u tome da preuzme Bariševe dionice.


Dolina suza 5 epizoda
Deniz, Ferhatova kćerka, dolazi u Tursku i nalazi se pod budnim okom policije. Handan je ponižena pred porodicom Sinaner i preklinje Guneya da ostane živjeti s njim u vili. Gulten ohrabruje Bariša da zaprosi Cemre, kako bi svoju kćerku poštedjela Handanine sudbine. Iako je obećao da se neće miješati u istragu, Kuzey ipak dolazi u kontakt sa Deniz.


Dolina suza 4 epizoda
Simay ponovo boravi u kući porodice Tekinoglu, a Handan je na rubu nervnog sloma zbog toga. Kuzey je koristi kako bi namamio Ferhata da se pojavi. Zeynep počinje raditi kao dizajner u firmi „Hakman-Tekinoglu“. Ebru čini sve kako bi Burak Čataldžali odustao od rukovodstva nad firmom. Bekirovi ljudi smatraju da bi Kuzey bio dostojna zamjena za Bekira, te mu to i predlažu.


Dolina suza 3 epizoda
Cemre tuguje jer se uzalud ponadala da ce konacno ostvariti vezu s Kuzeyem. Kuzeya proganja Alijeva smrt, ali ga Sami pokusava utjesiti, te uvjeriti ga da on nije kriv za to. Baris ne namjerava odustati od svog ustaljenog nacina zivota. Venus upozorava Buraka da se cuva Guneya, jer on zapravo predstavlja veliku opasnost za Buraka. Kuzey zavrsava iza resetaka...


Dolina suza 2 epizoda
Ferhat sprema još jedan bijeg sa Simay. Kuzey traži od Zeynep da ga se kloni, jer dolazi čas kada će se konačno suočiti s Ferhatom. Banu pokušava ponovo zavesti Guneya kako bi spasila svoj brak od propasti. Zeynep i Cemre se prisjećaju Alija i starih, dobrih dana. Turska policija saznaje da je Kuzey u Gruziji, te odmah reaguju kako bi spriječili Kuzeya da im uništi istragu.


Dolina suza 1 epizoda druga sezona
Da bi osvetio Alija, Kuzey odlazi u Gruziju, jer je saznao da je Ferhat tamo pobjegao. Metak koji je ispalio Ferhat promijenio je Kuzeyev život. S tim metkom ubijeno je i njegovo djetinjstvo. Odsad, Kuzey će znati kako bolje zaštititi svoje voljene. Ali također će upoznati i osvetu i smrt. Ispaljeni metak je stvorio ogromnu rupu u Kuzeyevom životu. Ništa više neće biti kao prije. Ubijeno je njegovo ogledalo- Ali. On je bio Kuzeyev brat, i taj metak ga je napravio legendom. Nakon izvjesnog vremena, Kuzey pronalazi trag o Ferhatu i saznaje da se on krije u Gruziji. Po prvi put je jako blizu da mu se osveti. Odlučan je da ubije Ferhata pod svaku cijenu. Prije nego se pojavi pred svojim najvećim neprijateljem, oprašta se od svojih voljenih...
Noviji Stariji