Dosta - Yeter po epizodama



Dosta - Yeter 10 epizoda
Ajlin je na kraju uspjela povratiti Jektino povjerenje, ponovo ga je uvjerila u svoju ljubav ali i on ima svoje uslove na koje ona pristaje jer nema druge te Jekta zeli svoju krivicu svaliti na nju. Ajlin saznaje da je Duru ziva i da je on kidnapovao, Jekta. Ona trazi od njega da je vidi Duru i on je odvodi da se uvjeri u to. Ajlin je sretna jer vidi kcerku. Jekta joj ne dopusta da joj pridje samo je vidjela iz auta. Jekta trazi od Ajlin da se zrtvuje za svoju kcerku i da ode na jedno mjesto. AJlin odlazi...


Dosta - Yeter 9 epizoda
Filiz nervira stanje u kakvom je sudac prozvao Ajlin i Jektu. Ajlin i Jekta su usli kod sudije kako bi se razveli. Sudac ih pita da li se bez icijeg prisiljenja zele razvesti. Posto je Ajlin sigurna da je njena kcerka kod Jekte, ona kaze sucu da voli muza i da se ne zeli razvesti. Jekta joj kaze da od sada nema mjesta u njihovoj kuci i da se drzi dalje od njega i sina. Ajlin je ocajna, kaze mu da je pogrijesila ali sve to radi samo kako bi dosla i do kcerke. Kan pita oca da li su se razveli ali Jekta kaze da nisu jer mu majka nije zeljela. Ajlin je dosla kuci i spremila jelo te docekala Kana i Jektu i Kan se obradovao ali Jekta joj ne vjeruje. Jekta pita Ajlin koga ona misli da zavarava i sav onaj stol skine i porazbija. Ajlin je i dalje uporna i zeli pridoboti Jektino povjerenje samo kako bi ga razotkrila i saznala za kcerku. Ajlin dostize do Ebru. Jekta dolazi po Adu u hotel i odlazi sa njim. Ajlin sumnjajuci da je Duru kod Ebru odlazi njoj kuci i polahko se seta po kuci trazeci Duru ali je Ebru otrkiva i zakljuca je u sobu. Ebru odmah javlja Jekti. 



Dosta - Yeter 8 epizoda
Jekta pita Ajlin da li to ona sada zeli rat, a ona mu kaze da je on svakako ga davno poceo.Ajlin je izgubila svaku nadu da ce pronaci kcerku. Jekta zeli izvuci istinu od Selcuka. Koskun je na putu da otkrije svima istinu. Jekta je odlucio da se razvede od Ajlin ali joj naravno zeli oduzeti sina, medjutim da li ce to AJlin dozvoliti. Ajlin pronalazi tragove djevojke koja je sa Jektom povezana. Jekta krivi Ajlin za kcerku i svu krivicu svaljuje na nju. AJlin nakon sto pronadje neke tragove o Jektovoj djevojci uzima pusku i trazi od Jekte da otvori vrata od garaze..Da li ce se Ajlin razvesti od Jekte i rijesiti se muke. Jekta nagovara sina da ostane s njim. Ajlin dobije poziv i izgleda da je poziv od Duru.


Dosta - Yeter 7 epizoda
Kada Ajlin kaze da zeli razvod braka pred sucem, Jekta se sokira. Duru je pobjegla i doziva pomoc ali kada vidi da nema pomoci onda se sakrije da je niko ne vidi.Jekta pita Ajlin da li to misli pobjeci a Ajlin mu kaze da se zeli razvesti jer zna sta mu je plan i sta zeli uraditi. Ajlin ide po Kaana i kaze mu da bjeze. Taman kada se Ajlin odluci da ide pobjeci, odlazi do auta ali joj je Jekta smjestio plin koji je baca u nesvijest,  


Dosta - Yeter 6 epizoda
Ajlin je ocajna i odlazi u sumu traziti kcerku. Iako joj Jekta govori da se ne zna da li je kcerka ziva Ajlin vice na njega govoreci mu da je ona ziva i odlazi u potragu za njom. Ajlin trazeci Duru upada u veliku rupu u sumi. Ko ce pomoci Ajlin da se izvuce iz te rupe. Ko li stoji iza svega, je li zaista to samo osveta od strane Jekte koji zeli da Ajlin pati..



Dosta - Yeter 5 epizoda
Naravno da se ocekivalo da Jekta ne dopusta Ajlin da ode sa njihovom djecom te je odvodi kuci ali ovaj put je siguran da je Duru njegova kcerka te se odlucuje osvetiti Ajlin kako bi i ona osjetila bol koju je i on osjecao sve te godine. On odlucuje da sakrije Duru kako bi Ajlin vratio za sutnju i laz da je Duru umrla nakon poroda. Ajlin je ocajna jer ne zna gdje joj je kcerka a on joj jos dodatno otezava sto u policiji kaze da je ona kriva za nestanak njihove kcerke. Zafer saznaje da je Filiz rekla Jekti da je Duru njegova kcerka te ne zeli vise s njom da prica a pogotovo da zivi. Ni Handan nema. Jekta kaze Ajlin da  zbog nje je njihova kcerka oteta.. 


Dosta - Yeter 4 epizoda
Zafer odmah sazna da je Selcuk imao nesrecu te odlazi u bolnicu a kaze Filiz da se zakljuca i da dobro cuva Duru. Jekta preuzima Selcuka odmah na operaciju, da li ce mu spasiti zivot ili ce ga namjerno ubiti. Ada,Selcukova kcerka je nervozna i pita Urusa sta se desava i zasto se otac mora perisati. Svi su vani i cekaju sta ce im Jekta reci za Selcuka. Jekta pita Ajlin ko je Urus. AJlin se pita kako da pobjegne sa djecom od Jekte. Selcuk umire. Svi su u placu i tuzni su. Handan je poludila nakon sto je Selcuk umro te napravi tortu i tjera Ajlin i Filiz da jedu tu tortu. Handan je tako tesko i kaze AJlin da je njoj jako tesko. Ajlin seta sa Duru,. Ajlin je uzela Kana i Duru i zeli pobjeci ali ih prati covjek kojeg je unajmio Jekta. Ajlin moli Zafera da i on ide s njima ali on kaze da ne moze Filiz ostaviti samu. Taman da AJlin krene dolazi Jekta koji je moli da otvori vrata od auta,,,


Dosta - Yeter 3 epizoda
Kada Ajlin vidi Jektu da je otvorio vrata sokira se. Pita ga sta on tu radi a on joj kaze da je nakon razgovora s njom dosao kod njenog brata da malo popricaju. Onda kaze da ona uzme djevojcicu pa da ide kod njih jer se on sam nece moci brinuti o njoj. Ajlin je bez rijeci jer sumnja sad da on nije skontao. Ajlin ulazi kod brata i kaze mu da Jekt zeli da povedu Duru kod njih kuci ali malena Duru ne zeli ici bez oca. Ajlin dovodi Duru kod sebe kuci. Sve vise je ocigledno da je Jekta shvatio da je Duru njihova kcerka koju su navodno i lazno zakopali. Jekta saznaje od Filiz da je Duru njihova kcerka i kaze da je sve Ajlin smjestila i rekla da mu kriju te je placala. Filiz mu kaze da mu je nekoliko puta htjela reci ali da se bojala. Filiz se vraca kod Zafera kuci i izvinjava mu se. Ajlin shvata da je Jekta skontao da je Duru njihova kcerka. Duru ponovo biva prebacena kod Filiz. Handan, Ajlin i Urus sjedei javljaju im da je Selcuk imao nesrecu da ga voze u bolnicu,..



Dosta - Yeter 2 epizoda
Jednu vece Ajlin nije mogla da spava jer je Jekt poslao njihova sina da zivi drugdje a ne kod njih kako bi opametnio te ustaje da proseta da uzme zraka. Jekt takodjer ustaje i odlazi sa njom da proseta te je odvodi na groblje. Ona ga pita zasto tako kasno tamo idu a on joj kaze da idu posjetiti grob njihove kcerke koju su tu pokopali prije 5 godina. Zapravo ta njihova beba, djevojcica nije umrla vec je Ajlin dala snahi na cuvanje kako bi je sakrila i udaljila od ludog oca,psihopate. Ajlin se prisjeca rijeci kada je zeljela da se razvede ali on joj nije dozvoljavao. Selcuk, Handan, Ajlinin brat su ti koji skrivaju tajnu da je Ajlinina kcerka kod njih i da se oni brinu za nju ali dolazi dan kada Selcuk trazi od nje da kaze Jekti istinu ali ona ne zeli. Ajlin saznaje da joj je snaha pobjegla od kuce. Duru se odjednom nasla u policiji zbog majke koja je ucestvovala u tuci. Filiz Ajlinina snaha je napravila belaj jer se napila i naisla na tucu zbog koje je zavrsila u policiji..Kan slomije ruku i odmah javljaju njegovima. Urus saznaje da je Duru Ajlinina kcerka. Duru je na kraju usla sama u voz i krenula svom ocu u Istanbul. Ajlin sa Handan dolazi po Duru na zeljeznicku stanicu ali ih sa strane posmatra Jekta koji je potajno nazove da vidi sta ce mu reci AJlin. Ajlin mu kaze da su doslepo bratovu djevojcicu na stanicu. Zafer je Ajlinin brat koji ce se i dalje brinuti o Duru. Kada dodju pred Zaferovu kucu sa Duru, ona kuca dozivajuci oca ali im iznenada vrata otvara Jekta sto ih sviju sokira i ostavi bez teksta..


Dosta - Yeter 1 epizoda
Ajlin, mlada studentkinja upoznaje starijeg hirurga Yekta koji je uzima za svoju zenu i ona nazalost odmah pristaje na udaju iako je poslije te udaje ceka pakao. Ona mlada, zaljubljena ne znajuci da joj treba neko sasvim drugaciji uputi se u zajednicki zivot koji joj poslijebiva nocna mora. Yekt postaje psihopata od kojeg ce se Ajlin pokusati udaljiti ali nece biti sama jer ce biti tu i djeca. Nakon nekoliko godina oni postaju sretni roditelji. Sin im postaje neizmjerno pametan i bistar. Ajlin nakon nekoliko godina ostaje ponovo trudna ali vec pocinju nevolje sa Yektom koji pomalo pokazuje da je psihopata. Kaan pocinje da stvara probleme u skoli. To je njihov stariji sin. 
Noviji Stariji