Slijep sam po epizodama

Slijep sam-Raskrsnica-Kordugum-Mrtvio cvor-Neraskidivo


Slijep sam - Raskrsnica 8 epizoda
Nejat onako pospan sjedi i dolazi mu Neslihan koja mu kaze da li on zna da je Naz bila kod njega, te ga pita da li ona pored nje ima i malo, trun nade da bude pored njega. Kaze mu da li ce da samo sjedi i gleda kako Naz iskoristava njegovog sina. Kan ostaje šokiran nakon što je čuo šta je Neslihan rekla Naz a koju je on pozvao da dođe kod njega i Ali Nejata. Neslihan ne mogavši da obuzda svoja osjećanja, odlazi kod Ali Nejata u spavaću sobu. Ali Nejat govori Umutu da će nastaviti da rade na proizvodnji automobila, bez obzira na prepreke svoga oca Tarika. Ali gospodin Tarik otpusta Ali Nejata iz uprave firme i želi da postavi na to mjesto Oguza kao novog upravnika. Naz i Umut preispituju sebe nakon odluke koju su donijeli da se rastanu. Umorna od svega onoga šta joj se dogadja, Naz donosi odluku i daje otkaz u bolnici u kojoj je radila. Za Ali Nejata nevolje tek počinju. Jer kao da je nevidljiva ruka pritisnula dugme sa daljine da ubije Ali Nejata. Naz odlazi od Nejata, vjerovatno jer je zatekla Neslihan kod njega ali on govori Naz da izmedju njega i Neslihan nema nista. Naz ga pita zasto joj sada to kaze. On je ne moze pustiti jednostavno, jos pogotovo kada cuje da je odlucila da se rastane sa Umutom..


Slijep sam - Raskrsnica 7 epizoda
Umut sjedi sa svojom zenom i kaze da nema smisla da nastavljaju tako dalje. Kaze joj da moze slobodno zivjeti svoj zivot koji je toliko odlagala zbog njega. Ona mu kaze da joj je tesko kada se svega sjeti i da joj je zao. Umut kaze da je najbolje da se rastanu i da svako svoj zivot zivi. Zatim ostavlja njoj kljuceve od stana i odlazi do nje. Nejat stoji zamisljen i kaze da nece proci tek tako nekaznjeno, i da mu nece biti lahko, da li je mislio na Umuta? Naz je potresena, ne zna sta dalje da radi..Kako bi isplatila Umutov dug, Naz se sastaje sa Kenanom. Međutim, ovaj susret neće donijeti sreće ni Kenanu ni Umutu. Tarik uzimajući opet sve u svoje ruke, pokušat će da zaustavi Ali Nejatovu proizvodnju automobila. Ali, uporan i istrajan Ali Nejat u svojoj namjeri neće lahko odustati od svoje namjere i želje za ostvarenje svog sna. Nakon što je Kan ušao u Ali Nejatov život, za njega se otvara novo poglavlje. Jedne večeri osjećajući se slabo, poziva Neslihan da dođe kod njega. Kada Naz bude došla da razgovara sa Ali Nejatom, vrata će joj otvoriti Neslihan.




Slijep sam - Raskrsnica 6 epizoda
Saznaje se da je Nejat poceo raditi na izgradnji svoje marke automobila. Nejat govori Naz kako se boji da drzi malo dijete u rukama jednostavno se boji. Umut, nakon što je vidio Naz i Nejata zajedno u autu, ostaje u šoku, bijesan i ljubomoran. Nejat kaze da je Kan jedina osoba koja ga je zavoljela poslije njegove majke. Nejat sebe krivi za sve sto se desilo. Kan govori Nejatovoj sestri da li ce on od sada biti tu. Nejat saznaje koliko su trazili za projekat. Nejat daje Naz poklon. Nejat sjedi sa Naz a neko ih slika. Umut saznaje za projekat i nervozan je. Nejat kaze da se plati 500 000 hiljada lira iako traze samo 250 000. Novinari traze Nejatu izjavu. Naz pita Nejata kako je znao da je taj parfem njen omiljeni. Naz govori kako su pogrijesili jer su se zaljubili jedno u drugo.Umut dolazi u Nejatovu kancelariju i pokazuje mu maketu automobila i taj susret koristi za osvetu Ali Nejatu, pominjajući mu prošlost, ali mu Nejat uzvraća udarac spominjući mu budućnost. Naz mora donijeti tešku odluku poslije Umutove prevare. Neslihan postaje ljubomorna na Naz. Fejza misli da je Kan njen sin Bariš, koga je izgubila i vezuje se za dječaka. I nakon svih dešavanja, Ali Nejat i Naz se još više vezuju jedno za drugo..


Slijep sam - Raskrsnica 5 epizoda
Nejatova sestra saznaje da jednim potezom moze zauzeti mjesto Tarika pa se zainteresuje. Baris se nasao u vodi odjednom. Umutova ljubavnica dolazi i pita njegovu suprugu je li ona njegova supruga. Naz odlazi do Umuta i udara mu samar. Nakon toga Umut izlazi i ugleda Nejata ispred..Kan pada u bazen, Fejza to vidi i baca se u bazen, misleci da je to njen sin kojeg je prije nekoliko godina izgubila. Kako je Kanov zivot u opasnosti, to jos vise povredjuje Fejzu. Ali Nejat je bio slucajno tu, i hoce da zna sta se desava u zivotu Naz. Kako bi se sabrala i razmislila, Naz odlazi u hotel, gdje ce je pocastiti neocekivani gosti. Zbog niza dogadjaja, Ali Nejat i Naz se pocinju zblizavati. Umut u potrazi za Naz, bit ce nesvjesno svjedok necega sto nije ocekivao da vidi.


Slijep sam - Raskrsnica 4 epizoda
Kan pita Nejata da li je on njegov otac. Nejatu je drago jer sve vise vremena provodi pored svog sina i nakon Kanove velike paznje prema njemu on ga pocinje zaista dozivljavati kao svoga sina. Govori Naz kako se nada da ce uspjeti pruziti svu srecu svome sinu. Dok je Selin sa Umutom njemu ne prestaje zvoniti telefon, zove ga druga i to Selin nervira. Umut dolazi do radionice i shvata da ima veliki problem. Nejat se sad vise nego ikada zrtvuje za svoga sina i svima priznaje da je on njegov otac i da ce od sada biti stalno s njim. Ali Nejat uzima Kana od njegovog djeda Hasana i odvodi ga u svoju kuću, pokušavajući da shvati šta je očinstvo. Najveći pomoćnik će mu biti Naz. Kan i Fejza se tu prvi put sreću. Fejza se bori sa uspomenama na sina kojeg je izgubila i teško joj je da prihvati Kana. Sinem ne odustaje... Emre pokušava da premaže Gokče oči na svakojake načine. Umut nikako ne može da se otarasi Sinem sa kojom je proživio avanturu za jedno veče. Umut je za Sinem postao opsesija i pokušava na sve načine da se vidi sa njim. Sada između Naz i Umuta postoji velika tajna. U automehaničarskoj radnji pucaju pištolji... Sinem nije jedini Umutov problem. Kenan dolazi u automehaničarsku radnju i pravi problem ni iz čega. Svi su iznenađeni. Umut kreće na Kenana i tada se čuje pucanj pištolja.


Slijep sam - Raskrsnica 3 epizoda
Nejat se svadja sa sestrom koja je toliko tvrdoglava da on na kraju popusta. Kan sanja svoju majku kako odlazi i budi se iza sna uplakan te mu dolazi djed koji ga tjesi govoreci mu da je samo sanjao ali Kan kaze da mu mnogo nedostaje majka.Da bi saznali da je Kan sin Ali Nejata, uradit će dnk test koji će ih zbližiti jedan drugome. Naz provodi jako puno vremana sa Ali Nejatom i Kanom, što to jako smeta Umutu. S obzirom na činjenicu da Fejza ne pije svoje lijekove redovno, ona postaje sve više opasnija i agresivnija prema Ali Nejatu. Da bi se ostvario san o proizvodnji automobila, svi putevi Ali Nejata vode Umutu. Medjutim, u isto vrijeme Ali Nejat ima probleme, u kompaniji postoji krtica koja redovno izvještava relevantne informacije medijima. Kan provodi vrijeme sa ocem koji dolazi po njega i odvodi ga sa sobom te mu Kan kaze da se ne boji i da ga moze uzeti za ruku kako se ne bi Nejat kao bojao. Nejatova sestra pravi scenu u zlatari. Umut zavrsi na jednoj festi te se napije i prevari svoju djevojku...(Neraskidivo 3 epizoda)


Slijep sam - Raskrsnica 2 epizoda
Nejat zavrsava u policiji. Zelja Ali Nejata je da napravi svoju marku automobila i o tome govori i na proslavi svog rodjendana, koji se pretvara u pravu nocnu moru sa pojavom Didem koja upire pistolj u sebe. Njih dvoje su imali kratku avanturu iz koje je rodjen njihov sin Kan.Poslije nesrece koja se desava na rodjendanu, Didemin otac uzima svog unuka Kana i vodi ga kod sebe kuci. Ne oprasta sebi sto nije podrzao kcerku i osjeca grizu savjest zbog toga. Nejatu je ostavila Didem snimak na kome kaze da od njega trazi samo da sinu Kanu da ljubavi ako bar to moze. Nejat govori na sastanku da ce vidjeti sta ce s tim autom i da dobro znaju koliko mu je taj projekat vazan. Nejatu govori Naz da li mu je samo na pameti ostalo kako napraviti auto poslije svega sta se sve izdesavalo one veceri. Maleni Kan je najvise uplasen i povrijedjen gubitkom majke. Svi su trenutno u soku zbog svega sto im je Didem priredila i vecina njih je u tako teskom i losem periodu da je svima potreban dobar odmor kako bi rijesili probleme koji ih okruzuju..Nejatu je tako tesko da ne zna sta da poduzme dalje a Didemin otac samo gleda u igracke Kanove...


Slijep sam - Raskrsnica 1 epizoda
Naz doktorica pedijatrije odlazi u Italiju na sastanak. Zahvaljujući Ajhanu koga će spasiti, upoznat će moćnog, odvažnog i nemilosrdnog biznismena Ali Nejata. Nejat je jedan poslovan i mocan biznismen koji ima itekako mnogo novca. Ali Nejatova najveća strast su automobili. Ta strast će ga sukobiti sa drugim ljubiteljem automobila Umutom. Nejat je imao jedan los dan kada je zbog svog hobija brze voznje napravio udes. Nejat na svojoj zabavi zahvaljuje svima sto su prisutni. Naz je na konferenciji i drzi govor. Kan, mali djecak je nestasan svojoj majci jer ne zeli jesti kaze kako Esma ne pravi ukusna jela. Naz je prosla dobro na konferenciji. Nakon sto Ajhan i Nejat sjednu na kafu iznenada Ajhanu pozli i u tom prolazi Naz koja mu i pomogne. Kanova majka se ne osjeca dobro stalno ima vrtoglavice. Ajhan se zahvaljuje Naz. Naz dolazi u bolnicu a Kan treba doktoru i boji se te mu Naz pomaze. Kanovoj majci Didem ponovo pozli u bolnici. Nejat dolazi kuci i svi sjede za sofrom. Didem ide doktorici na kontrolu i saznaje da je bolesna. Osim sto ce ga upoznati Naz ce mu otici i na rodjendansku zabavu. Njih dvoje će se sukobiti na još mnogo planova, kao na primjer na Ali Nejatovom rođendanu. Ibrahim je vozac Nejatov. Tarik, Nejatov otac se protivi odlasku Nejata. Fejza Nejatova sestra nije nimalo dobro. Didem nazove jednom oca ali ne moze da kaze nista. Odlucuje se da ode do njihove kuce i da ga ponovo nazove ali ovaj put ga nazove i gleda u njega dok mu kaze Halo oce. Otac se uplasi i prekida razgovor. Didem place dok je Kan pita zasto place. Didem je uporna i odlazi do oceve kuce prateci ga i kaze da je Kan njegov unuk i da zna da se ljute na nju ali da maleni nije nista kriv. Otac je uporan u tome da ih je ona osramotila te da se gubi skupa sa sinom. Didem kaze ocu da umire, da nema jos koji dan zivota da ima tesku bolest ali otac joj ne vjeruje, misli da koristi bolest kako bi dobila njihov oprost. Didem odlazi i do Nejata da mu kaze da je ona osoba s kojom je spavao ostala trudna te da imaju sina. Kaze mu i to da umire i da nema gdje drugo sina da ostavi. Nejat se prisjeca dana kada mu je Didem rekla da je trudna i da je on od nje trazio da abortira ali ona nije to uradila.Didem odlucuje da sto vise trenutaka provede sa Kanom. Stavlja mu na racun pare koje joj je dao Nejat da izvrsi abortus. Didem spakuje Kanove stvari i ostavlja Kana u Nejatovom autu i kaze mu da ne izlazi iz tog auta ni ukom slucaju te odlazi na Nejatovu zabavu. Didem prisustvovat će tom rođendanu, koji je važan za cijelo društvo kako bi Ali Nejatu podarila nezaboravan poklon. Didem mu dolazi na zabavu sa poklonom koji niko nije ocekivao. Pistoljem. Prilazi mu govoreci mu da je i ona dosla sa poklonom, poklon da je Kan njegov sin te mu donosi autic od Kana a pistolj prisloni sebi na grudi i puca....Sta ce biti, da li se ubila njemu pred ocima?


Noviji Stariji