Ljubavna prica po epizodama



Ljubavna prica 17 epizoda
Korkut prilazi Cejlan i kaze joj da ga ne moze zaboraviti ali ona je uporna da moze i kaze mu da moze. Gulin kaze da napusta covjeka kaze joj on zar ne misli na Tolgu ali ona kaze da bas zbog Tolge to i radi. Kada Korkut vise ne moze da gleda Tolgu sa Cejlan ide za njima i udara Tolgu a Cejlan mu kaze da je pusti na miru i skida lancic te kaze da je sada gotovo i da je se kani. Do Asli dolazi Jilmaz i kaze joj da bez obzira na sve ne moze je ubiti. Korkut dolazi bas u trenu kada su Cejlan i Tolga otsili na veceru i kada je Tolga zaprosio Cejlan te gura Tolgu govoreci mu da je dosta da ne moze to uraditi. Cejlan se od bijesa obraca Tolgi govoreci mu da prihvata njegovu ponudu za brak. Korkut joj kaze da ce se pokajati, da ne misli na njega vec na sebe jer ce se kajati. Cejlan kaze Korkutu da ih se kloni jer ne zeli da se mijesa vise u zivot nje i Tolge. Korkut odlazi a Cejlan kaze Tolgi da joj je zao da ona nece moci prihvatiti njegovu ponudu i odlazi. Cejlan je potrcala za Korkutom ali ga zatekne kako ga ljubi Eda. Cejlan prilazi Edi i opali joj samar govoreci joj kako je mogla da joj to napravi njena prijateljica i kaze joj da je ne zeli vise vidjeti.Dolazi Gulin kod Korkuta u sobu i kaze mu da je doslo vrijeme da oni popricaju te ga pita ko je zapravo on?? 



Ljubavna prica 16 epizoda
Nakon sto Korkut ode, Cejlan uzima narukvicu koju joj je bas on poklonio i skida je sa ruke te jekida govoreci da nece plakati. Cejlan se zaposljava kao konobarica na moru. Nakon 15 dananjenog rada Tolga dolazi i kaze joj da ne moze tako raditi iako joj sve pristaje. Korkut ih posmatra iz daleka. Tolga sjeda sa ocem i piju sok a Gulin nije sa njima, ona je kuci ostala i nije otisla s njima na odmor. Cejlan poziva Tolgin otac da idu na veceru. Gulin zove korkuta da dodje i kaze mu da joj je dolazio covjek koji joj je spominajo njenog sina te ga moli za pomoc ako ista zna da joj kaze. Korkut je gleda, tesko mu je. Korkut saznaje ko je Tolgin otac. Tolga i Korkut se svadjaju zbog Cejlan. Tolga mu kaze da je Cejlan puna glava njega.Gulin i Tolgin otac su u svadji i pokusavaju oboje da Tolgu zadrze za sebe.



Ljubavna prica 15 epizoda

Korkut stalno zoev Cejlan i pokusava da se opravda. Korkut odlazi do Asli i daje joj novac samo da ga ostavi na miru. Asli ga pita zasto ne mogu oni biti sretni i biti zajedno a Korkut joj kaze da on voli Cejlan i da je to sva istina. Gulin kaze Tahsinu da je saznala istinu i da zeli da joj on pomogne. Tolga je cijelo vrijeme sa Cejlan. Gulin kaze covjeku za cd koji je dobio Tolga da oni nista en znaju ni ko ga je donio niti ima veze Tolga s tim. Korkut pita Tahsina zasto mu ne vjeruje da voli Cejlan. Emininsin gleda snimke na kameri. Tolga je izgubio Cejlan dok su setali pored sume. Gulin daje Emine neku odjecu. Korkut sretne Cejlan i pokusava joj reci svasta ali ne zeli ga slusati samo kaze da ide da je gotovo. Cejlan ga pita zasto ako je voli zasto je skrivao da ima beba na putu. Korkut joj kaze da nije znao i kune se, ali ona mu i dalje kaze da ga mrzi i da ode. Korkut na kraju krene i krene mu krv iz nosa te ga Cejlan ugleda da mu ide krv i zovne ga, ali on ne zeli stati, ona mu kaze da ne ide ali on odlazi. Dok su Asli poceli bolovi u stomak i Korkut i Cejlan je voze u bolnicu, Jilmaz je zapalio kucu Korkutu i Emine i njen sin su izasli vani srecom. Komsije pomazu gasiti pozar. Korkut nosi Asli u bolnicu a Cejlan ih sva izbezumljena gleda. Korkut dolazi do Cejlan i majka njena kaze da je nema. Cejlan je sa Tolgom i ne zeli pricati sa Korkutom. Eda dolazi do Korkuta i Asli ali Korkuta nema. 


Ljubavna prica 14 epizoda
Tolgin otac kaze Gulin da mu je majka rekla da je njegov sin ziv, danije umro kao sto mu je ona rekla. Gulin je sokirna. Da li je zapravo njegov sin Tolga ili Korkut. Korkut se s njim nekoliko puta suocio. Da im se u svadji. Dok Gulin kaze Korkutu da ce mu jednoga dana reci sta se desava dira ga i tapse po ramenima nakon cega se Korkut raznjezi. Tahisnu prica Gulin i kaze mu da je dolazio Tolgin otac. Jilmaz je oteo Umuta. Zbog te situacije se Cejlan naljuti na Korkuta ali on joj kaze da je Umut otet. Korkutova sestra odlazi do Gulin da trazi pomoc. Tolga se oporavlja. Tolga trazi od majke da upozna oca, kaze da je spreman da upozna oca. Umut je oslobodjen. Tolga odlazi sa majkom i ocem na veceru. Tolgin otac saznaje da je Jilmaz pobjegao. 


Ljubavna prica 13 epizoda
Asli je trudna i kaze Korkutu da je on otac djeteta. Korkut je pita zasto se udala za Jilmaza ukoliko je nosila njegovo dijete. Ona kaze da se bojala da bude sama. Cejlan klaze majci da ce se bez obzira na sve udati za Korkuta i da nece reci ocu za to. Jilmaz saznaje da je Korkut otac djeteta i dolazi do Korkuta zeleci ga upucati ali je Cejlan s njim koja je spakovala torbu da bjezi sa Korkutom i dolazi i Tahsin koji kada vidi da je Cejlan stala ispred Korkuta ne zeleci da njega upuca a Tahsin trci ispred Cejlan. Da li ce Jilmaz pucati??Da bi je Tahsin spasio baca se ispred Cejlan i Tahsin biva upucan. Korkut kada vidi da Jilmaz bjezi trci za njim a ostavlja Tahsina koji je upucan. Korkut zove hitnu. Ali Tahsin je zahvaljujuci Korkutu odmah prevezen u bolnicu. Asli je sada kod Korkuta. Cejlan saznaje da je Asli trudna i da nosi Korkutovo dijete. Iako je sve saznala ne moze odustati od Korkuta. Cejlan i Korkut odlaze vani i nakon zabave odlaze u hotel. Cejlan i Korkut su  proveli skupa noc u hotelu. Aslisva rasteresena zove njega ali se on ne javlja, pita se gdje je nocio a nije dosao kuci. Asli kada cuje od Korkuta da su proveli noc skupa Korkut joj kaze da joj nije nista, ni decko ni brat ni niko i da ne vjeruje da je njegovo dijete. Jasno joj da do znanja da nije stari Korkut. Dolazi Tolgin otac i tjera ga Gulin ali on ne zeli, kaze da zeli vidjeti i pricati sa sinom.


Ljubavna prica 12 epizoda
Cejlan ostaje bez rijeci kada vidi Korkuta i Asli da se ljube. Suza joj pada sa lica i slucajno udari u kantu koja je bila ispred te je Korkut vidi i potrci za njom. Cejlan mu stavi prsten u ruku i kaze mu da budu sretni. Korkutu je tesko. Cejlan placuci odlazi od Korkuta. Korkut trci ponovo za Cejlan i ona mu kaze da je dobro i da se vrati kod Asli. Korkutu kaze Cejlan da samo zeli da bude sretan. Korkut joj kaze da mu je to bivsa cura ali da je udata. Ona je njegova ljubav, njoj jedino pripada srce. Korkut pita Cejlan sta je dolazila zbog cega. Korkut kaze Cejlan da je od sada njegova da nece nigdje pobjeci, da ce se vjencati. Cejlan se smjeska. Korkut zagrli Cejlan i odnese je na njihovo mjesto gdje uvijek sjede. Jilmaz saznaje da je Asli dosla kuci i odmah odlazi kuci i pita je gdje je bila. Ona mu se pravda kako se uplasila kada joj je rekao da ce je ubiti. Korkut je dosao zaprositi Cejlan. Njen otac kaze Korkutu umjesto dobrodosao, da na tu kapiju ne moze uci te da se gubi odatle. Asije izlazi i pita Tahsina sta to radi, sramota je a on ih utjera u kucu. Tahsin kaze da takvom covjeku nece dati kcerku. Tahsin udara Korkutovu sestru. Korkut kaze Tahsinu da ce se pokajati zbog ovoga. Cejlan je bez rijeci. 



Ljubavna prica 11 epizoda
Nakon sto Korkuta odbije Cejlan on nazove Asli i pita je sto ga je ostavila i otisla, ona je bila jedina iskrena prema njemu. Ona mu iznese svoje osjecaje i kaze da nije kriv nista on, da je ona pogrijesila i da se kaje ali da je kasno. Na kraju joj dolazi muz i sve to cuje nakon cega je pocne gurati govoreci joj da ce joj mezar napraviti jer jos uvijek prica o Korkutu. Cejlan nakon te svadje sa Korkutom odlazi do Tolge. Kada Tolga zaspi Cejlan ide do Ede i pije. Asli nazove Korkuta i kaze mu da dodje odmah. Korkut je otisao kod Asli. Asli mu kaze da ce je Jilmaz ubiti, Korkut je pita sta od njega zeli a ona kaze nista, nema nikoga osim njega da zove, Dok Korkut sjedi sa Asli koja je dosla kod njega da bi ga opet pridobila te ga milujuci po licu moli da joj oprosti, Cejlan s druge strane dok je mnogo razmisljala odluci da stavi prsten na ruku i odlazi da Korkutu kaze da se predomislila i da se zeli udati. Ali, kakav ce prizor vidjeti. Cejlan dolazi bas u trenu kada Asli poljubi Korkuta. 


Ljubavna prica 10 epizoda
Gulin je zabrinuta za Tolgu kojeg nema kuci i ne javlja se,. Ona nazove Korkuta da ide da nadje Tolgu ali on joj kaze da on nije njen cuvar. Tolga pije u autu i vozi brzo. Kada Tahsin zatvori vrata u Gulinine kuce spada slika sa zida od nje i Tolge. Tolga je imao nesrecu s autom i Gulin nazove policija i jave joj da ga vode u bolnicu. Korkut i Cejlan su se zabavili u luna parku. Gulin place a Korkut i Cejlan dolaze kuci i zateknu je uplakanu i kaze im da je Tolga imao nesrecu. Svi odlaze u bolnicu. Cejlan ulazi kod Tolgei place. Tolga joj kaze da jedino njoj vjeruje. Ona mu kaze da nije znala da je imao nesrecu. Cejlan i Korkut su saznali da je Tolga jako bolestan Cejlan stalno je uz Tolgu, hrani ga, pomaze mu i sve sto mu je potrebno donosi. Eda je ljuta n Korkuta. Tolga je izasao iz bolnice i oporavlja se. Cejlan sve radi kako bi Tolga ozdravio i izbjegao tu bolest. Tolga saznaje da ima teske posljedice nakon nesrece. Korkut priredi za Cejlan iznenadjenje. Uredi joj vrt sav svjecicama i cvijecem i pozove je da dodje. Korkut donosi za Cejlan prsten i zaprosi je. Cejlan ga odbija i kaze da se ne moze udati za njega jer Tolga treba vremena za oporavak i mora biti pored njega. Korkut je bez rijeci i kaze da ne moze vjerovati da ga niko ne voli i da niko nema vremena za njega, nakon toga odlazi govoreci joj da je pogrijesio sto joj je vjerovao...


Ljubavna prica 9 epizoda
Korkut pita Cejlan kako ga nadje. Koliko misli da ga poznaje. Ona mu kaze da je dosao zbog nje tu i da je voli. On joj kaze da nije dosao ni zbog koga. Dosao je da nadje brata. Nikad joj nije rekao da mu znaci. Cejlan je sokirana kada sve to cuje i kaze da je onda sve to bila igra. On kaze Cejlan da je danas s njom, sutra negdje drugo i tako svaki dan, da ne ocekuje nista od njega. Cejlan teska srca ustaje i pusta suzu i odlazi. Nakon sto Cejlan ode od Korkuta obrise suze i nastavi dalje hodati. On je posmatra teska srca. Tahsin i Nasije pitaju Cejlan gdje je bila i s kim. Ona mu kaze da isla vani i da je bila sa Korkutom. Korkut se opija. Korkut dolazi do Cejlan i Tolge i daje Cejlan buket ruza a ona ih samo odbacuje govoreci mu sta je on njoj sinoc rekao a on je samo poljubi i ugleda ih Tolga nakon cega kaze Cejlan da on nju voli i da je sinoc ono bio mali test,. Korkut uzima Tahsina za ruku i kaze da on voli njegovu kcerku i da mu da priliku damu to dokaze...Tahsin i Gulin dolaze da vide Emine. Korkut i Cejlan odvode Emine u park. 




Ljubavna prica 8 epizoda
Korkut se zahvali majci na veceri i odlazi. Dok je izlazio iz kuceCejlanin otac pita Korkuta sta radi tu i za sto je tu dosao a uhvati ga za vrat te ga pita sta radi tu. Cejlan izalzi iz sobe i kaze mu da ga ostavi da je njen prijatelj i Tolgin sofer. Korkut pobijesni i skloni mu ruke s vrata ali mu je otkinuo lancic koji je imao na vratu. Cejlanin otac kaze Cejlan da je ne zeli vidjeti pored Korkuta nikad vise. Cejlanin otac zna da je Korkut sin od Gulin ali se pita sto se suti za sve. Tolga javlja Korkutu da treba pomoc da je kidnapovan bio. Korkut kaze da ne moze dozvoliti Cejlaninom ocu da ih razdvoji. Korkut priznaje Cejlan da dok je gleda odmara oci i da zaboravi na sve lose te joj stavlja narukvicu kao poklon i kaze da mu  mnogo znaci te da se moraju razdvojiti radi njenog oca. Ipak ni Cejlanin otac na kraju ne zabranjuje Cejlan da se vidja sa Korkutom. Dok Korkut sjedi sa Cejlan i jadi joj se kako ga niko ne voli, kako nema ni u kog povjerenja, Cejlan mu priznaje da ga voli i da nema namjeru da ga pusta da ode...Nakon toga Korkut pusti suzu i poljubi Cejlan...


Ljubavna prica 7 epizoda
Dok Korkut ljubi Edu i vodi je u njen stan, Cejlan ga neprestano zove ali uzalud. Eda sprema dorucak za Korkuta a Korkutu nije bas lagodno zbog svega iako se Eda doima veoma sretnom. Eda moli Korkuta da jede ali on se sjeti Cejlan te joj kaze da mora ici i dok ga ona zeli jos jednom poljubiti dolazi Cejlan koja zvoni na vrata i Eda odlazi da otvori a Korkut kada cuje njen glas bjezi. Edi trazio Cejlan pomoc a Eda doziva Alija, tj. Korkuta koji se njoj predstavio kao ALi i kaze Cejlan da joj pokaze svog prijatelja. Korkut je pobjegao. Cejlan kaze Edi da je zaljubljena u Korkuta te da ga zove od sinoc ali da joj se ne javlja. Eda se smjeska ne znajuci da su Ali i Korkut zapravo jedna osoba. Korkut je sretan jer je shvatio da je Cejlan zapravo zaljubljena u njega pravo. Odlazi do Tolge jer imaju dogovoreno. Korkut odlucuje da provede dan sa Cejlan koja mu je tako slatka i u koju je tako zaljubljen. Cejlan se pokusava izvuci zbog sarme i sogan dolme. Tolgu  otimaju neka dva tipa. Korkuta je pozvala Tolgina majka na veceru, njemu je tesko odmah pomislja na to da sjedi pored majke. Tolgu udaraju. Korkut saznaje da su njegov ljudi uzeli Tolgu i prebili ga a on poludi i kaze im da je rekao samo da ga uplase a ne otmu i prebiju...Majka kaze Korkutu da je mirna kada je on pored Tolge, kaze mu da mu povjeruje Tolgu. 


Ljubavna prica 6 epizoda
Ipak na kraju stize Korkut Cejlan te je zeli ispratiti ali nakon sto shvati da joj je stalo i do njega te joj on kaze da ona nigdje nece ici. Na kraju Cejlan odustaje od odlaska te odlazi da zivi sa Korkutom.Tolgane zeli ni s kim pricati,samo se zatvorio sam i nakon dugog boravka u kuci odlazi u auto i odlazi bez rijeci. Korkut trazi sestru koja se izgubila i koju su djeca kamenovala, Emine, Korkutovu sestru su silovali i Korkut nakon sto shvati to poludi. Korkut saznaje ko mu je silovao sestru te odlazi  i sravna racune s njim. EDa se dogovori sa Korkutom da se nadju i namjerno prije toga dogovori se sa Tolgom da on ode umjesto njega  da mu da do znanja da ga Eda ne voli. Tolga dolazi umjesto Korkuta i pita je da li to ceka dragog.  Ona je odvratna prema njemu. Nakon toga odlazi Eda u bastu i vidi Korkuta ali ga zove Ali. Gulin andju bez svijesti,. Korkut je cijeli dan sa Edom jednostavno zeli da dokaze Cejlan da joj je stalo do njega. Ona ga citav dan zove ali se on ne javlja...


Ljubavna prica 5 epizoda
Gulin i Asije se svadjaju jer Asije pokusava da kaze Gulin da ona zeli reci kako njena kcerka laze iako je Tolga rekao da imaju fotografi ispred kuce. Tahsin kaze Gulin da Cejlan nece biti vise asistent Tolgi i nece vise dolaziti u kucu vec ce nastaviti u skoli Tolga. Tolga to cuje i dolazi te kaze Tahsinu da ne mogu to uraditi vec da ce sve biti kao i do sada. Eda daje izjavu novinarima ali oni sasvim nesto drugo objave te to Edu jako naljuti. Ipak na kraju Tolga popusti majci i Cejlan nije vise njegov asistent. Tolga grli Edu i kaze joj da se izvinjava za sve lose sto joj je rekao. Posvadjaju se njih dvoje. Korkutova sestra se sprzi i on joj pomaze. Cejlan moli Tahsina da je vrati i da nista lose nece vise se desiti obecava mu. Eda i Tolga dolaze na slikanje kao mladenci i Cejlan to vidi jer nije vjerovala Korkutu kad joj je govorio te ju je odveo da se uvjeri. Cejlan pita Edu da li zaista voli Tolgu i ako ga ne voli zasto mu onda daje nadu jer zna da on nju voli. Eda nakon razgovora sa Cejlan odlazi do Tolge i kaze mu da ne zeli vise ni vezu ni ista s njim. Tolga kaze i Cejlan dane zeli ni nju vise kao asistenta. Cejlan odlazi a Korlut trci za taksijem ali je ne stize. 



Ljubavna prica 4 epizoda
Ponovo je Korkut dosao do Gulin i ugleda je kako se posjekla te joj pritrci da joj pomogne a ona vristi i doziva Tolgu. Korkut joj govori da se ne boji da je on .....pokusava joj reci da je njen sin, ali tesko mu je jer ga odguruje te samo usuti i kaze da je samo pomagao. Tolga dolazi i kaze majci da mu je on spasio zivot juce. Gulin govori Tolgi da se boji Korkuta. Cejlan moli oca da kaze majci da ostane u kuci i da ne ide iz kuce. Korkut je svu ruku prokrvario jer mu je tesko zbog Gulin sto se tako prema njemu ophodi. Da li mu je zaista ona majka? Tolga je pozvao Korkuta da mu dodje u kucu. Tolga trazi od Korkuta da mu bude njegov sofer. Cejlan kaze Korkut da ce joj tako biti blize. Tahsin je dolazio i pitao za Emine. Korkut dovodi sestru i sestrica u novu kucu i kaze im da ih vise niko nece rastuzivati. 


Ljubavna prica 3 epizoda
Korkut i dalje trazi svoju majku.Korkut upoznaje Cejlan. Da li ce se uspostaviti da je Tolgina majka zapravo Korkutova prava majak??Dolazi Tolgina majka Gulin  nakon sto Korlut vidi njenu sliku na zidu sa Tolgom. Korkut samo pogleda u Gulin sa suzama u ocima i ode iz kuce. Gulin pita Cejlan sto place. Umut je sestric od Korkuta. Korkut se vracajuci kuci kupuje Umutu igracku. Korkut dolazi kuci i zatekne Umuta kako se dere na majku i udari ga u glavu jer je neposlusan te mu kaze da vise nikad ne smije vikati na majku bez obzira na sve. Dok Cejlan sa Edom oldazi na probu sa Tolgom,Korkut odlazi i prati ih kako bi vidio i Tolgu, moguceg njegovog brata. Korkut spasava Tolgu da se ne utopi. Cejlan pita Korkuta zasto ih prati i zahvali mu se sto je spasio Tolgu. Tolga i Korkut se sprijatelje .Cejlan i Korkut se nalaze i ocito senesto radja medju njima. Korkut ima neke napade. Korkut i Cejlan su se napili i zaspali na stolu te je on poljubio Cejlan. Dolazi Tolga po nju i vodi je kuci. 



Ljubavna prica 2 epizoda
Tolga je otisao za Edom i ugleda je s drugim da se grli i ljubi te se napravi da mu pozli i pada na svirenu u autu te ga svi okolo pitaju i kucaju mu u auto pitajuci ga sta mu je, da li je normalan a Eda gleda prema autu. Dolazi Cejlan te ga pita sta mu je je li normalan i sta to radi a on kaze sta ce kad mu se ne javlja. Asli se prisjeca Korkuta a on opet niti s kim razgovara niti mu se zivi. Jilmaz je opet dao ljudima da nadju Korkuta da ga dovedu njemu jer ga zeli kazniti. Asli trazi od Jilmaza da pusti Korkuta na miru. Cejlan place pored Tolge jer joj je tesko zbog toga sto stalno prica o Edi te mu kaze da ga voli, ali kada je vidjela njegovu reakciju kaze mu da ga voli kao sestra. Korkut pronalazi svoju sestru i dovodi je u svoju kucu te nakon sto je dovede sazna da je njegova sestra. Sa njom je i njen sin. Edin decko se pobije sa Tolgom. Korkut nazove Asli i samo suti a nakon toga dolazi Jilmaz koji je pocinje ispitivati da li joj je nedostajao a sve to slusa Korkut jer veza nije prekinuta. Tolga prica sa majkom i ona mu govori zasto ne odustane od Ede vise. 


Ljubavna prica 1 epizoda
Korkut je mladic koji je davno ostao bez majke jer su ga ostavili u sirotiste posto nisu imali novca da ga odgajaju. On se nasao u Njemackoj te je tamo upoznao Asli svoju djevojku zbog koje je radio kao lopov i krao je putnike i turiste samo kako bi zaradio za tursku svadbu, da se ozeni. Njegov prijatelj Jilmaz ga je molio da prestane sa tim i da pocne raditi s njim ali uzalud, on nije odustajao. Samo je spominjao kako ce se vratiti u Tursku i pronaci svoju majku. Korkuta Aslijev otac ne voli nikako. Eda i Cejlan bjeze od paparaca. Eda je pronasla jednog momka s kojim se kradom sastaje te i ovaj put uzima Edu kao pomagaca. Eda i Berk su ovaj put u glavnoj igri koja posatje tako zamrsena.Cejlan sad trazi od Ede da glumi u Tolginom klipu. Da li je to Cejlan zaljubljena u Tolgu a on ipak u Edu. Korkut zamoli Jilmaza da ode do Aslinog oca i da u njegovo ime zatrazi ruku njegove kcerke a Jilmaz odlazi izatrazi ruku njegove kcerke ali za sebe. Korkut kada to cuje a iza njih je i prisluskuje, ostaje sokiran.Korkut saznaje da Asli voli i Jilmaza ali i njegov novac te da se zato zeli udati za njega. Nakon toga Korkut pocinje hodati, piti. Korkut saznaje da je Jilmazova i Aslijina vjeridba danas. Korkut odlazi i otima Asli i odvodi je dolitice. Iako ona insistira da je vrati on tako i uradi, dovede mu je pred oci. Njih dvoje se vjere a Korkut sve gleda. Nakon sto su se vjerili dolazi lik s pistoljem i upuca Jilmaza a Korkut pomisli da je Asli upucao te potrci prema njoj ali i njega upuca te on pada Asli u krilo. Asli ga dozivaon umire a Jilmaz gleda kako je ona ipak nanjegovoj strani iako je i on ranjen. Korkuta voze u bolnicu za njim je otisla Asli i place. Korkutu nije dobro a porednjega je u prolazu Cejlan...
Noviji Stariji