Djevojka imena Feriha Turska serija

Adini Feriha Koydum
Djevojka imena Feriha 1 epizoda
Feriha, kći pazikuće i njezina majka Zehra žive u luksuznoj zgradi na Etileru i s nestrpljenjem iščekuju rezultate prijamnog ispita. I dok fakultet za Ferihu i njezinu majku predstavlja ostvarenje svih snova vezanih uz budućnost, Ferihin brat blizanac Mehmet, koji nije nastavio školovanje nakon osnovne škole, i otac Riza, fatalist po prirodi, ne dijele njihovo oduševljenje. Dok Mehmet s jedne strane potajno zavidi Ferihi, s druge primjećuje da njegova sestra blizanka čezne za raskošnim životom kakav vode oni "s gornjega kata." Osim želje da upiše fakultet, u Ferihinu životu najvažnije mjesto zauzima Džansu, djevojka "s gornjega kata" koja ima problematičan odnos sa svojom maćehom. Kao i Feriha, Džansu nestrpljivo iščekuje rezultate prijamnog ispita. Napokon dolazi i taj veliki dan. Stipendija koju Feriha dobiva na istaknutom privatnom sveučilištu za nju će značiti početak posve drukčijeg života.

Djevojka imena Feriha 2 epizoda
Feriha koja živi na Etileru i na fakultet odlazi u Džansinoj odjeći na prvi se pogled nimalo ne razlikuje od njih. I dok Feriha uživa u tom naličju sličnosti, iznenadan posjet njezina oca na faks uspostavit će svijet prepun laži koji će joj promijeniti život. Dok Hande, koja već dugo ne uspijeva verbalizirati svoje osjećaje prema Emiru, uzima Ferihu na pik jer privuče Emirovu pozornost, Feriha sve dublje tone u laži. I dok se Ferihine laži jedna po jedna razotkrivaju, jedan pogrešan korak koji poduzima bit će okidač za poprište sukoba u malenom stanu pazikuće. Feriha zbog Mehmeta zapada u tešku situaciju. Zbog laži koju ukućani razotkrivaju upoznaje očevo lice koja nikada nije vidjela. Feriha osjeća velik pritisak zbog Mehmeta i Emira s jedne i obitelji s druge strane. Postiđena zbog skandala u koji je uplela Džansu i Sanem, Feriha eksplodira od bijesa pred majkom. Riza koji svjedoči ovoj sceni donosi odluku koja će potresti i majku i Ferihu.




Djevojka imena Feriha 3 epizoda
Mehmet koji sve više stvara nemir u obitelji pazikuće u potpunosti je usredotočen na Emirov auto. Hande je pak uznemirena što Emira, koji je ostavio svoj auto Mehmetu i iznenada nestao, nema na faksu. Koraj je jedina osoba koja zna gdje se nalazi Emir. Dok Zehra traži način kako da iz teške situacije izbavi svoju kćer, Feriha u beznađu pronalazi utočište kod majke. Međutim Rizu nije nimalo lako odvratiti od odluke koju donosi jer strepi da Feriha ne izgubi moralne odlike. Na gornjem katu jedna odluka koju donosi Sanem označava životnu prekretnicu za Džansu koja pati zbog gubitka majke. Put bez povratka u koji klizi Džansu preokrenut će sve naglavačke. Emir i Feriha susreću se na najmanje očekivanome mjestu. Njihovi se svjetovi približavaju jedan drugomu a da to i ne primijete. Ipak, tom susretu koji kod njih pobuđuje brze otkucaje srca prisustvuju i dva tajna svjedoka.

Djevojka imena Feriha 4 epizoda
Prisutnost Ferihe u Emirovu životu postupno dovodi u pitanje njegovo čvrsto prijateljstvo s Korajem i Hande. Zehra naslućuje da Feriha ima neke tajne i istodobno čini prve korake da odvrati Rizu od njegove odluke. Velika pogreška koju Mehmet počini u trenutku kada ga nadjača vlastiti hir dovest će njegovu obitelj u tešku situaciju iz koje nema povratka. Zehru i njezinu obitelj očekuju crni dani. Mehmetova pogreška ima razarajuće posljedice po Zehru i njezinu obitelj. Odnosi između Rize koji je silno posramljen zbog sina i Zehre koja stoji iza djece postaju sve napetiji. Riza koji traži način kako izbaviti obitelj iz teške situacije u koju je zapala svojom odlukom uznemiri obitelj. Razapeta između laži i istine, Feriha pati zbog posljednjih događaja u kući. U međuvremenu neočekivana potpora omogućava joj izlazak iz četiri zida svog stana.

Djevojka imena Feriha 5 epizoda
Rastu tenzije između Ferihe i Emira u zaključanom amfiteatru. Feriha je stjerana u kut. Riza odlučuje zajedno s Mehmetom otići u rodni kraj da proda zemlju. Ta odluka predstavlja veliki životni poraz za Zehru. Zehra duboko u sebi pati. S jedne strane pokušava uspostaviti ravnotežu u odnosu Mehmeta i Rize dok se istodobno trudi hodati uzdignute glave. Feriha saznaje da je Hande imala svoje prste u zaključavanju amfiteatra. Dok Emira i cijeli fakultet iznenadi Ferihina reakcija na Hande, Ferihu će ona dovesti u potencijalno opasnu situaciju. I Emir se nađe na udaru bijesa Ferihe, što pojačava napetost između njih.

Djevojka imena Feriha 6 epizoda
Feriha prvi put u životu ide u noćni izlazak, ali njezina se zabava pretvara u noćnu moru zbog opasne zamke koju joj priređuje Hande. Na izlasku iz noćnoga kluba Feriha jedini oslonac nalazi u Emiru. Posljedice noćnog izlaska ni Feriha ni Emir ne mogu lako izbrisati iz glave. Uhvaćeni zajedno u veliku zamku, Emir i Feriha oglušuju se na glas srca i okreću jedan drugomu leđa. U međuvremenu komadić papira koji je Feriha zaboravila u sobi pomaže Zehri dokučiti što se to događa s njezinom kćeri. Zehra predosjeća da joj kći nešto skriva i uz pomoć Džansu doznaje neke činjenice koje ju još više zabrinu. Zehra drži na oku Ferihu. Feriha koja se trudi da majka ne osjeti njezin nemir, ostaje posve sama sa svojim brigama. Feriha je u šoku dok stoji ispred Emira koji u ruci drži buket cvijeća. Razapeta između laži i istine, Feriha ne želi popustiti pred osjećajima. Zbog oštre reakcije koju upućuje Emiru, Feriha je opet u centru pozornosti na faksu. Hande je u potrazi za CD-om koji Koraj drži kao dokazni materijal. Zehra počinje raditi u Handinoj kuće.

Djevojka imena Feriha 7 epizoda
Zehra doživi veliki šok nakon što vidi prizor u Handinoj kući i traži od Ferihe objašnjenje. Za vrijeme žestokog sukoba s majkom, Feriha je na rubu velikog priznanja. Zehra koja je izgubila povjerenje u kćer ne želi izgubiti i mogućnost da prati što se s njom događa pa joj skriva da radi u Handinoj kući. Dok istodobno Feriha pokušava dobiti oprost od majke, posve je zaokupljena prvom ljubavi. To je posebno potresno za Hande.

Djevojka imena Feriha 8 epizoda
Dok proživljava napete trenutke u hotelu, Ferihu zatekne vijest od obitelji. Noć u bolnici neće biti nimalo laka za članove obitelji. Zehra i Feriha trude se davati potporu Mehmetu koji sebe okrivljava za ono što se dogodilo. Mehmet osjeća grižnju savjesti zbog toga što se dogodilo ocu. Želi razgovarati s Unalom o dugu, ali u tome ga sprečavaju Unalovi zaštitari.

Djevojka imena Feriha 9 epizoda
Klevete upućene Zehri preokrenut će naglavačke situaciju u stanu. Zehri neće biti lako zaboraviti nepravdu koja joj je nanesena optužbama da je kradljivica. Tajni sastanak Ferihe i Koraja izaziva pomutnju kod Emira. Unatoč laži koju doznaje i Handinim provokacijama, Emir odlučuje pričekati dok ne sazna što se zapravo događa.

Djevojka imena Feriha 10 epizoda
U časopisu osvanu fotografije paparazza koje je Hande unajmila. Vidjevši časopis, Emir je izvan sebe. Oštro reagira na Ferihu i Koraja. Ferihu koja ne želi prekršiti obećanje dano Gundže dotuče gubitak Emira. Koraj ne nalazi priliku da se obrani od Emirovih optužbi. Ne želi stvari prepustiti slučaju. Odlučuje pronaći paparazze koji su snimili te fotografije.

Djevojka imena Feriha 11 epizoda
Emir, koji je iznenađen neočekivanim posjetom Gundže, ima grižnju savjesti nakon onoga što doznaje. Noć koju je provela s Emirom Hande iskorištava za novu igricu, ali i sama je potresena onime što je čula. Koraj i Džansu započinju razgovarati preko interneta. Mehmet uspijeva izbjeći propast i zaglađuje odnos s ocem, ali njegov odnos s Ferihom na rubu je eskalacije. Zehra nema mira zbog napetosti koja vlada između Ferihe i Mehmeta. Emir osjeća veliki sram zbog svega što se dogodilo i izjeda ga grižnja savjesti. Iako na kraju odlučuje pristupiti Koraju, Emir zbog srama ne želi prići Ferihi. Ljubavnici koji pate susreću se na neočekivanome mjestu. Zajedljive primjedbe Džansu na Ferihin račun dovode Zehru na rub strpljenja. Zehra napušta posao kod Džansu. Ta će situacija jako pogoditi Ferihu. Feriha odlučuje prvi put u životu progutati ponos. Dok čeka na Emirov korak, događa se nešto što će sve potresti.

Djevojka imena Feriha 12 epizoda
Riza pobjesni kada vidi fotografije iz časopisa. Nastaje kaos u malenom stanu pazikuće. Zehra prvi put ne zna što učiniti. Riza koji vjeruje da mu je kći okaljala čast daje zeleno svjetlo Halilu koji se želi oženiti Ferihom. Zehra traži način kako da odvrati Rizu od njegove odluke. Nakon Ferihina iznenadnog posjeta, Emir shvaća da mora prestati s kajanjem i vratiti Ferihu. Feriha je prisiljena podilaziti ocu da je pusti na faks i mora okrenuti Emiru leđa potiskujući svoje emocije. Mehmet počinje raditi u Halilovoj radnji. Džansu doznaje da Halil i njegova obitelj dolaze prositi Ferihu. Dok pokušava saznati što je do toga dovelo, Džansu i dalje nastavlja internetske razgovore s Korajem. Koraj gubi strpljenje zbog ponašanja Hande prema Gundže. Pokušava spasiti posljednje snimke vezane uz podmetanje droge koje bi Hande zadale glavobolju. Unatoč Ferihinu nepopustljivom stavu, Emir shvaća da je ne može zaboraviti i pustiti na miru.

Djevojka imena Feriha 13 epizoda
Feriha proživljava dramu zbog susreta Emira s Halilom. Iako Feriha pokušava pružiti otpor Emiru, Emir je ne ostavlja na miru. U pokušaju da spriječi zaruke, Zehra posjećuje Šerife, ali taj joj se posjet obija o glavu. Šerife ima problem s ponosnom i naljuti se zbog onoga što kaže Zehra. To pogoršava odnos Rize i Zehre. Dok virtualno prijateljstvo između Koraja i Džansu napreduje, Hande koja je u zategnutim odnosima s Emirom traži utjehu kod Koraja. Rizu koji proživljava nemirne trenutke razveseli vijest iz banke. Riza i Vejsel poduzimaju prve korake u osnivanju tvrtke koja se bavi transportom. Iako podvojenih osjećaja zbog onoga što se događa Ferihi, Džansu zbog slabih živaca to jedva skriva. Dok Zehra svim snagama pokušava odvratiti Rizu od njegove odluke, jedno iznenađenje dovest će do preokreta u odnosu majke i kćeri.

Djevojka imena Feriha 14 epizoda
Zehra je izvan sebe kad sazna za kćerinu laž. Dolazi do teškog suočavanja majke i kćeri. Feriha gubi majčinu potporu koju je uvijek imala. Užasnuta zbog laži koje izlaze na vidjelo, Zehra poduzima veliki korak kako bi kćer izvukla iz svijeta laži. Zehra pristaje na zaruke. Feriha osjeća teret povrijeđenosti svoje majke i prepušta se velikoj odluci koja će utjecati na njezin život. Emir koji ništa ne zna o tome bori se kako bi vratio Ferihu. Emir napokon uspije ostati sam s Ferihom te želi odgovore na pitanja koja ga muče. Kada napokon dolazi velik dan, Emira čeka veliko suočavanje s istinom.

Djevojka imena Feriha 15 epizoda
Dok Feriha ima zaruke, Emir doznaje istinu o podmetanju droge i traži od Hande obrazloženje. Hande je u potpunosti izgubila Emira i teško će se oporaviti od toga. Nakon što je pogledao snimke, Emir želi od Ferihe oprost za sve što je dosada učinio. O Emirovu iznenađenju govorit će cijeli faks. Za Ferihu koja je sada zaručena ljubav prema Emiru stvar je prošlosti i više nema smisla. Iako su zaručeni, Halil trpi Ferihino hladno ponašanje, a Mehmetu se počinje sviđati Seher. Ajsun se suočava s bolesti koju je dugo odbijala prihvatiti. Zehra svaki dan sve više pati zbog svoje odluke. Dok ona preispituje svoju odluku, Feriha se pita koliko još dugo može skrivati od Emira da je zaručena.

Djevojka imena Feriha 16 epizoda
Feriha mora skrivati zaručnički prsten od javnosti. Ferihina tvrdnja da je izgubila prsten uznemiri Halila i dovodi do napetosti u kući. Zehra shvaća da Feriha laže da je izgubila prsten i postaje vidno uznemirena zbog kćerinih laži i tajni koje skriva. Emir je odlučan slomiti Ferihin otpor. On i Feriha ponovno se susreću. Ali ovaj put Emir mijenja svoje stav prema Ferihi.

Djevojka imena Feriha 17 epizoda
Nakon proživljene nesreće, Emir i Hande u teškom su stanju. Dok svi zabrinuto trče u bolnicu, Feriha je posve slomljena. S reakcijom Mehmeta i Rize koji su svjedoci nesreće, skrivene činjenice još više izlaze na svjetlo dana. Zehra koja doznaje da je Emir vlasnik auta koji je Mehmet slupao ne zna što da misli.

Djevojka imena Feriha 18 epizoda
Nakon trenutaka strave koje proživi s Halilom, Feriha se uspijeva spasiti od zaruka. Halil koji osjeća grižnju savjesti nakon onoga što je učinio, objavi da su zaruke razvrgnute pod izlikom da se on i Feriha nisu mogli razumjeti. Došlo je vrijeme da Feriha i Emir zaliječe svoje rane. Koraj je uz Hande koja se povukla u sebe.

Djevojka imena Feriha 19 epizoda
Feriha proživljava teške trenutke na modnoj reviji, a pod utjecajem golemih razlika između nje i Emira sve više gubi hrabrost potrebnu kako bi se spasila od laži koje ih povezuju. Halil, koji iskorištava to što je Feriha izgubila svaku nadu, kreće u novi napad kako bi je ponovno osvojio.

Djevojka imena Feriha 20 epizoda
Koraj, koji vjeruje u igru nevjere, te Feriha bivaju teško potreseni. Feriha napušta svoju ladanjsku kuću a da nikomu ne kaže. Korajeva se reakcija pojačava i rođendan završava u krvi. Emir, koji se vraća u Istanbul kako bi dobio odgovor od Ferihe nakon što je proživjela noćnu moru u ladanjskoj kući, biva zapanjen onim što ga je snašlo nakon njezine reakcije.

Djevojka imena Feriha 21 epizoda
Feriha i Zehra veoma se uspaniče na jahti, a potrese ih i vijest da se Rizino stanje pogoršalo. Emir, koji gotovo propušta priliku za razgovor s Ferihom, odlučan je da će je natjerati da progovori o svim nemirima koji je tište. Dok se Riza uvlači u sebe pritisnut stvarnošću svoga pogoršanog stanja, Feriha mu je na tragu. Kad se zbunjena Feriha susretne s Emirom saznavši istinu u telefonskom pozivu iz Hillsa, nema više kamo.

Djevojka imena Feriha 22 epizoda
Dok se Feriha uz neviđenu odlučnost sprema priznati Emiru sve laži, ono što se proživjelo nikog ne ostavlja ravnodušnim. Mehmetov boravak u bolnici te optužbe koje je na Emirov račun iznio u svojoj izjavi opet mijenjaju situaciju. Zehra je bijesna jer smatra Emira odgovornim za ono što se dogodilo njezinu sinu, a Feriha trenutačno ne gubi vjeru u Emira. Za Zehru je neoprostivo da Feriha stoji iza svoje ljubavi unatoč svemu što se dogodilo.

Djevojka imena Feriha 23 epizoda
Feriha i Sanem obje doživljavaju šok na jahti i prisiljene su na međusobni prešutni dogovor. Dok se Sanem sva u strahu upetljava u laži, susret kćeri i lažne majke biva teškim za obje. Dok je Mehmet zaprepašten time da je onaj koji je naredio da ga premlate bio Fejaz, Rizu i Zehru ljuti što ga ne prijavljuje. Zehra cilja na Seher bivajući na tragu istina povezanih s Mehmetom, Fejazom i samom Seher. Nakon svega što je preživjela, Feriha ne želi više raditi na jahti, ona kreće u razgovor s Leventom, pri čemu će njegovo držanje biti zastrašujuće.

Djevojka imena Feriha 24 epizoda
Feriha, koju je zaprepastilo ono što ju je snašlo Emirovom prosidbom, primjećuje da polako dospijeva na cilj. Emir je, međutim, odlučan saznati razloge Ferihine neodlučnosti. Dok je Emirova prošnja Ferihe uništavala Hande, Unal i Ajsun u panici su izazvanoj tim preranim činom. Hrabrost koju je Zehra iskazala prilikom otkrivanja zavjere u tajnovitoj vili ne ostaje bez odgovora pa obitelj, bar na neko vrijeme, osjeća manji pritisak dugova.

Djevojka imena Feriha 25 epizoda
Prošla su tri mjeseca otkako su Emirova i Ferihina majka proživljavale teške dane. Ljubavni je par ostavio strahote za sobom, Feriha je obuzeta čežnjom nakon njihova prisilnog razdvajanja, ali ne misli samo na Emira nego se i upetljava u laži. Jedino o čemu je u stanju razmišljati, ona koja je pod utjecajem čežnje i osjećaja opet postala robom svojih strahovanja, jest pismo priznanja koje Emir nije mogao pročitati.

Djevojka imena Feriha 26 epizoda
Ferihi je, dok trpi posljedice teškog susreta s Ajsun, jasno da neće moći pobjeći od stvarnosti. Emir, kojem ono što je vidio na jahti ne izlazi iz glave, biva uznemiren Ferihinim redovitim odlascima na jahtu. Emir i Levent na kraju se susreću. Dok partnerski odnos u koji je Haldun ušao s Unalom razdire Sanem, ona poduzima sve da to partnerstvo skrije od Džansu.

Djevojka imena Feriha 27 epizoda
Dok je proslava Emirova rođendana u punom jeku, Džansu, koja je ugledala Ferihu i Emira, biva šokirana. Istina, za koju je Džansu saznala, neće samo nju dovesti do ludila nego i Sanem. Spremajući se da prizna laži, Feriha zajedno s Emirom doživljava neočekivanu neugodnost pa je to još jedanput sprečava da progovori. Dok Feriha strahuje od gubitka Emira, obruč se steže.

Djevojka imena Feriha 28 epizoda
Veliki susret Emira, koji upada u Džansinu zamku, i Ferihe oboje ih izbacuje iz takta. Od tog dana za Emira i Ferihu više ništa neće biti kao prije. I Zehra, koja saznaje da su laži isplivale na površinu, postaje uznemirena kao i kći te se s njom počne razračunavati. Gulsum i Hatidže dolaze sa sela i smještaju se u stan kućepazitelja. Dok im se kuća tako puni novim stanarima, Zehra u tišini ispunjenoj bespomoćnošću suosjeća sa svojom kćeri u njezinoj boli. Emir je pak na tragu onoga što nedostaje velikoj laži koju je čuo.

Djevojka imena Feriha 29 epizoda
Feriha i Zehra tresu se zbog Emirova useljavanja u zgradu. Feriha ne propušta nijednu priliku za razgovor s Emirom, a on postaje sve bjesniji. Emirova prisutnost ne plaši samo Zehru nego i Sanem. Haldun, koji je vidio fotografije Leventa i Sanem, sav izjeden sumnjom o prijevari počinje angažirati nekoga da je prati. Dok Mehmet inzistira na odluci o braku kako ne bi izgubio Seher, svi će se zaprepastiti nakon što Zehra i Feriha ugledaju prsten na Seherinu prstu. Zehra, koja je razapeta između Ferihe i Emira, doživljava u Sophienoj kući čudne trenutke vraćanja u prošlost.

Djevojka imena Feriha 30 epizoda
Dok trenuci strahote proživljene na jahti završavaju u bolnici, Feriha biva suočena ne samo s Emirovim nego i Saneminim bijesom. Emir, koji se trudi ljubav koju osjeća pobijediti mržnjom, nakon Leventa uzima na zub i Ferihinu obitelj. Zehra, koju je Emirov napad zatekao nespremnu, i Mehmet su zapanjeni. Zehra, koja je prisiljena kriti pred Rizom da radi, sve je više uznemirena tajnovitim događajima koje doživljava u Sophienoj kući. Feriha osjeća grižnju savjesti zbog svega što je Levent proživio, a on odustaje od ideje da napusti Istambul.

Djevojka imena Feriha 31 epizoda
Dok se na fakultetu i u stanu jednakom jačinom nastavlja napetost između Ferihe i Emira, Zehra se odjednom zatekne šokirana prošlošću koja joj se ispriječila na putu. Ona je odlučna u izbjegavanju svega što je podsjeća na Hasana Adila, kojeg je vidjela nakon niza godina. Ajsun, koja čini sve da dopre do sina, saznaje kako se Emir useljava u zgradu u kojoj žive Feriha i njezina obitelj. Zehra i Ajsun vrlo oštro međusobno reagiraju prilikom susreta.

Djevojka imena Feriha 32 epizoda
Feriha vrlo oštro reagira preneražena Emirovom šokantnom ponudom. Feriha, koja proživljava velike lomove, sada je bijesna koliko i Emir. Emir, koji je siguran da se između Ferihe i Leventa nešto događa, nastavlja s pritiskom na nju zbog toga. Dok se Haldun, koji je svojim očima vidio prijevaru i doživio srčani napad, bori za život, Sanem i Levent su uznemireni. Sanem ima grižnju savjesti, ali i boji se onoga što će se dogoditi nakon što se Haldun oporavi.

Djevojka imena Feriha 33 epizoda
Riza burno reagira nakon što je saznao da je Feriha upoznala Emira. Emir je zaprepašten saznanjem da je dobila batine. Dok se on preko problema s batinama korak bliže primaknuo Ferihinu svijetu koji uopće nije bio poznavao, Ferihu čekaju teški dani u školi nakon što su laži isplivale na površinu. Može li Emir prešutjeti ono što se događa u školi?

Djevojka imena Feriha 34 epizoda
Tijekom čitanja pisma Emir opet nije siguran što osjeća, a Feriha je spokojna zbog odluke da Emiru vrati prsten, iako je i dalje opterećena ljubavnom boli. Ipak se iznenadi saznavši da je prsten lažan. Zehra, koja je nakon Ferihe i Mehmeta opterećena brigama zbog Omera, saznaje od Sophie da je Hasan Adil bolestan. Feriha još ne može prebroditi šok zbog lažnog prstena, a svi se uzbude zbog Seherine panične reakcije nakon što je saznala za prijetnju pljenidbom.

Djevojka imena Feriha 35 epizoda
Emir i Feriha veoma se iznenade Leventovim pojavljivanjem u školi. Emir broji dane do svog obračuna s Leventom zato što ne može u školu zbog zabrane pohađanja nastave. Feriha pak dovodi u pitanje svoju bliskost s Leventom. Hasan i Zehra, koji su se našli nakon niza godina, odlaze na emotivno putovanje u prošlost. Seher, koja je odlučna Ferihi izbiti iz glave bol zbog prstena koji je završio u moru, neočekivano dobiva priliku za to.

Djevojka imena Feriha 36 epizoda
Odlaskom Zehre i Omera u stanu kućepazitelja vlada mir, ali Ferihu čekaju teški dani bez majke u blizini. Nakon što mu je istekla zabrana pohađanja nastave, Emir se vraća u školu. Dok netrpeljivost između Emira i Leventa raste, pojačava se i emocionalna napetost između Ferihe i Emira. Svaki njihov susret prilika je za novi obračun. Seher, koja počinje raditi u kući Džansine obitelji, također nastoji u kuću uvesti red po svome nakon Zehre. Sanem, koja misli da u Leventovu životu postoji neka osoba i koju izjeda bol, u hotelu neočekivano sretne poznato lice.

Djevojka imena Feriha 37 epizoda
Nakon što svi budu iznenađeni njihovim poljupcem, Feriha i Emir su prisiljeni boriti se s vlastitim osjećajima. Hande razumije ono što Džansu osjeća prema Emiru pa je počinje vrtjeti oko malog prsta. Dok Feriha i Emir nastoje prikriti osjećaje čak i prema sebi samima, zaljubljeni će se par opet naći na jednome mjestu u povodu zakašnjelog rođendanskog dara koji Levent želi predati Ferihi. Dok Sanem radi na tome da oživi svoje osjećaje prema Leventu u prisutnosti Nevbahar, odjednom se nađe suočena s onim što Levent osjeća prema Ferihi.

Djevojka imena Feriha 38 epizoda
Dok Emir i Feriha proživljavaju emocionalno teške trenutke u stanu kućepazitelja, situacija se mijenja kad ih zatekne Mehmet. Dok Emira i Ferihu ono što su doživjeli tjera na suočavanje sa zaprekama koje ih razdvajaju, emocionalna napetost među njima prepušta svoje mjesto međusobnim potezima. U tom trenutku dug za automobil, koji je platila Sophie, uzrokuje pogrešne zaključke. Džansu je uplašena ponovnim zbližavanjem Ferihe i Emira, a njezine poteze otežava to što nema Hande.

Djevojka imena Feriha 39 epizoda
Suočenost s činjenicom vjeridbe Emiru se čini kao kap koja je prelila čašu. Dok se on obuzet strašnom ljutnjom u potpunosti zatvara u sebe, Feriha je ovog puta odlučna ispričati mu sve kako je bilo. Pobjeda koju je Džansu izvojevala zahvaljujući fotografiji sa zaruka zasjenjena je njezinim saznanjem o Emirovoj odluci da se iseli iz zgrade. Ferihi, koja pokušava dokučiti kako je ta fotografija dospjela Emiru u ruke, nije lako prebroditi raspad sustava. Ono što se dogodilo prilikom susreta Ferihe i Seher prevrnut će situaciju u stanu kućepazitelja naglavačke.

Djevojka imena Feriha 40 epizoda
Ferihi i Emiru neće biti lako zaboraviti tešku noć koju su proživjeli. Feriha u svojoj najtežoj noći u životu nalazi Leventa pored sebe. Time obračun između Leventa i Emira postaje neizbježan. Buran obračun različito utječe na one koji mu svjedoče, a Feriha počinje privlačiti Nevbaharinu pozornost. U vrijeme dok Emir napušta zgradu kako bi se preselio u hotel Feriha je zapanjena Leventovim ljubavnim priznanjem.

Djevojka imena Feriha 41 epizoda
Vijest o Halilovu bijegu iz ludnice u stanu kućepazitelja odjeknula je poput bombe. Emir, koji je pobjesnio zbog prijetnje Ferihi, odlučuje saznati pozadinu slučaja sa zarukama. Emir odustaje od napuštanja zgrade kako bi zaštitio Ferihu. S druge strane Unal, koji saznaje da je Emir kupio stan, veoma burno reagira. Levent nakon svog priznanja da je zaljubljen u Ferihu doživljava bol zbog daljine koja se uvukla među njih dvoje. Nevbahar, koju zanima sinovljev život, saznaje za Leventove osjećaje prema Ferihi.

Djevojka imena Feriha 42 epizoda
Ferihina otmica dovodi do sveopćeg usijanja. Emir je izvan sebe. Džansu odlučuje ne govoriti ništa. Svjedočila je otmici Ferihe, ali sve što je vidjela drži u sebi. Gulsum, koja nakon noći provedene s Korajem osjeća sramotu, potpuno se povlači u sebe zbog onoga što je doživjela. Dok je Emir stalno u pokretu kako bi našao Ferihu, strahovi iz prošlosti postaju nepodnošljivi. Srca u stanu kućepazitelja lupaju kao luda. Putovi kojima su prekinuti odnosi Leventa i obitelji najavljuju novo prijateljstvo.

Djevojka imena Feriha 43 epizoda
Emir, koji radi na tome da spasi Ferihu, upada u Halilovu zamku. Halil želi svladati Emira injekcijama, a za oboje ima pokvarene planove. Dok se Emir i Feriha trude ostati na nogama dok su Halilovi taoci, u stanu kućepazitelja strpljenje je pri kraju. Džansino ludilo, koje je nastupilo nakon što je primijetila da nema ni Emira, ni Unala, ni Sanem, ne uzimaju ozbiljno. Koraj, koji je utonuo u svoj svijet nakon onog što je prošao s Gulsum, koprca se u zamci grizodušja.

Djevojka imena Feriha 44 epizoda
Spašavanje Emira i Ferihe iz Halilovih ruku velik je šok za njih dvoje, ali i za njihove obitelji. Mehmet i Riza sretni su što ponovno vide Ferihu, ali ta sreća ostaje u sjeni sumnje koja ih izjeda. Ajsun i Unal bijesni su i šokirani kada doznaju što je dovelo do Emirova ranjavanja. Mehmet i Riza zatvaraju oči pred stvarnošću koja je bjelodana. Dok oni čekaju da se Feriha oporavi od šoka da je mogu ispitati o Emiru, dvoje zaljubljenih čeka priliku za susret i svladavanje svih zapreka koje postoje među njima.

Djevojka imena Feriha 45 epizoda
Pritisak Hande u vezi sa svadbenom dvoranom veoma je naporan, kako za Koraja i Gulsum, tako i za Ferihu i njezinu obitelj. Ono što je Hande rekla u dovodi do velike zbrke među ljudima u njezinoj okolini. Iako Emir ima želju porazgovarati s Rizom, mora pričekati s time zbog Ferihinih strahova. Zaljubljeni par odlučuje da će njihova ljubav još neko vrijeme ostati u tajnosti. S druge strane Korajevo vjenčanje nije samo šokantno za Hande nego i za Ajsun i Unala.

Djevojka imena Feriha 46 epizoda
Riza ne odustaje od svoje odluke da Ferihu pošalje na selo. Emir, koji saznaje da Ferihu šalju na selo, ludi. Korak koji je poduzeo Emir, ne želeći biti samo promatrač onoga što se događa, nameće Ferihi neočekivanu mogućnost izbora. Feriha bježi s Emirom, a okolina je zbunjena. Velika vijest ne predstavlja golem šok samo za Rizu nego i za Ajsun i Unala. Dok ljubavni par odlazi u planinsku kuću daleko od svega, Mehmetu nije lako prihvatiti činjenicu da je Feriha svojevoljno otišla. Riza se žali jer vjeruje da je Emir prisilio njegovu kćer na odlazak.

Djevojka imena Feriha 47 epizoda
Dok Emir i Feriha stupaju u novi život daleko od svih, u Istanbulu se nastavlja sve veća napetost između njihovih obitelji. Dok mladi par nastoji uživati u svom braku, bori se sa, iako zacijeljenim, ipak bolnim ranama iz prošlosti. Nakon Handina pritiska umiješa se i ekipa Koraja i Gulsum. Gulsum se, dok nema Ferihe, počinje približavati Seher te s njome razgovarati o svojim bračnim teškoćama. Dok Riza u sebi proživljava bol zbog toga što se odrekao Ferihe, njezina je sreća zasjenjena time što je ostavila svoju obitelj.

Djevojka imena Feriha 48 epizoda
Nakon Handina pritiska umiješa se i ekipa Koraja i Gulsum. Gulsum se, dok nema Ferihe, počinje približavati Seher te s njome razgovarati o svojim bračnim teškoćama. Dok Riza u sebi proživljava bol zbog toga što se odrekao Ferihe, njezina je sreća zasjenjena time što je ostavila svoju obitelj. Na kraju se Feriha i Emir, umjesto da odgađaju ono što je neizbježno, odlučuju vratiti u Istanbul i naći se s Rizom. Ipak, Rizino srce umorno od svega što je doživjelo ne može više izdržati suočeno s iznenadnim razvojem događaja.

Djevojka imena Feriha 49 epizoda
Dok je mladi par koji se veoma uzbuđen vratio u Istanbul prestrašen Rizinom bolešću srca, od tog trenutka suočavanje s onim što će se događati ni za koga neće biti lako. Feriha i Emir proživljavaju teške trenutke u bolnici, a još jedan udarac dolazi nakon saznanja da je Unal uzrok svemu što se dogodilo. Novopečeni bračni par još jedanput uviđa da nema veze s pretpostavkama o neprijateljstvu između dviju obitelji. Feriha odlučuje ostati u bolnici unatoč reakciji svoje obitelji, a Mehmet je opet odlučan ne smjestiti je kod bliskih osoba.

Djevojka imena Feriha 50 epizoda
Dok je mladi par koji se veoma uzbuđen vratio u Istanbul prestrašen Rizinom bolešću srca, od tog trenutka suočavanje s onim što će se događati ni za koga neće biti lako. Feriha i Emir proživljavaju teške trenutke u bolnici, a još jedan udarac dolazi nakon saznanja da je Unal uzrok svemu što se dogodilo. Novopečeni bračni par još jedanput uviđa da nema veze s pretpostavkama o neprijateljstvu između dviju obitelji.

Djevojka imena Feriha 51 epizoda
Džansu, saznavši važnu činjenicu u vezi sa Sanem, na putu je da poremeti ravnotežu u taboru Hande, Koraja i Gulsum. Feriha i Emir, koji su se međusobno podupirali u teškim danima, dospijevaju do nove prekretnice, što je označila ruka koju je nakon prethodnog razgovora s Rizom Hatidže pružila Ferihi. Riza ne izbjegava odgovor na ono što je učinila Feriha i ponovno prihvaća svoju kćer. Mehmet ne može ne reagirati na tu činjenicu.

Djevojka imena Feriha 52 epizoda
S Emirovim povratkom u zgradu raste nemir u stanu kućepazitelja. Riza, koji ne prihvaća živjeti s Emirom u istom stanu, donosi jasnu odluku. Ferihi i Emiru, čija je ljubav ovog puta na testu zbog prisilne razdvojenosti, neće biti lako nositi se s čežnjom. S druge strane Džansina psihička stabilnost sve se više narušava nakon što je izbacila Sanem iz kuće saznavši za njezinu vezu s Unalom. Feriha ne ostaje ravnodušna pred onim što proživljava Džansu. Dok Mehmet čeka priliku za obračun s Emirom, Levent je svjestan opasnosti koja je na pomolu. Međutim bliskost Leventa s Rizom i Mehmetom uznemiruje Ferihu i Emira.

Djevojka imena Feriha 53 epizoda
Između Emira i Leventa javlja se nova napetost. Dok Feriha postaje bespomoćna u nepredviđenu trenutku, Emir se suočava s velikom opasnošću. Predstoji veliki preokret. Feriha, koja se trese zbog opasnosti koju je Emir prebrodio, nakon Rizina odlaska na selo postaje Mehmetova meta. Dok Mehmet, koji ne može suspregnuti svoj bijes prema Emiru, nastoji pokazati zube Ferihi, ona ovog puta nema namjeru dopustiti mu da je uplaši.

Djevojka imena Feriha 54 epizoda
Dok Leventovo iskazivanje osjećaja dovodi do gubitka kontrole nad događajima, Emir samo što nije doživio neočekivani udarac. Ferihu izluđuje Mehmetovo i Rizino držanje prema Leventu. Ferihina reakcija pomuti raspoloženje u stanu kućepazitelja. Dok je Riza prisiljen povući se u vezi s Leventom, Mehmet doživljava velik poraz.
Noviji Stariji